Emina'ya Özür Borçları Var

'Lale Devri'nin yapımcısı Şükrü Avşar, dizinin reytinglerde birinci olmasının Emina Sandal'ın diziden ayrılmasıyla ilgisi olmadığını söyledi.
Emina Sandal ayrıldı, rol aldığı ‘Lale Devri’ adlı dizi reyting listesinde üst sıralara tırmandı hatta günün birincisi olmaya başladı. Dizi, geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan bölümüyle Barcelona-Manchester United Şampiyonlar Ligi final maçını ve Survivor’ı geçerek TOTAL'de birinci oldu.
‘Lale Devri’nin yapımcısı Şükrü Avşar, dizinin reytinglerde birinci olmasının Emina Sandal’ın ayrılmasından sonraki döneme denk geldiğini ileri sürenlere şu sözlerle cevap verdi:
'ÖZÜR BORÇLARI VAR'
“Herkes Emina’nın oyunculuğunu kötüledi. Hatta onu oyunculuğunu beğenmediğim için diziden gönderdiğim bile iddia edildi. Daha ilk deneyiminde Emina’dan süper bir performans beklemek hayalcilik olurdu. Yılların yapımcısı olarak, kimin ne ölçüde oyunculuk sergileyebileceğini bilirim. Emina’da bir ışık olduğunu fark ettim ve oyunculuk yeteneğinin gelişeceğini öngördüm. O nedenle, ona dizimde rol verdim. Ne var ki Emina, oyunculuğun bu kadar çok zaman alacağını sete girmeden önce bilmiyordu. Oğlu Yaman’a yeterince zaman ayıramadığı için diziden ayrıldı. Kalsaydı; oyunculuğunu oldukça geliştirmiş olacaktı. Emina devam etseydi de reytinglerde birinci olacaktık. Bence Emina’nın hakkı yendi. Oyunculuğunu eleştirenlerin Emina’ya özür borçları var.” - Habertürk