http://www.setarkasi.com/wp-content/the … 1&q=90[/img]
Son dönemde “Lale Devri” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, dünya çapında tanınan Akrobasi Pilotu Ali İsmet Öztürk ile airshow (akrobasi uçuşu) yaptı.
Setarkasi.com’un haberine göre, uzun zamandır airshow yapmayı istediğini ifade eden başarılı oyuncu, “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bir türlü fırsat bulamıyordum ama şu anda keşke akrobasi uçuşunu daha önce yapsaymışım diyorum. İnanılmaz bir deneyimdi” dedi.
Airshow’u ilk fırsatta tekrar denemek istediğini belirten Tolgahan Sayışman, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Bu uçmaktan öte bir şey. Yaptığımız için hissettiklerimi anlatacak kelime bulamıyorum ama şunu söyleyebilirim ki heyecan, mutluluk, korku, gerilim hepsi bir aradaydı. Bir uçakla havada taklalar atmak cesaret edilmesi çok zor bir çılgınlık. Havada 6’ya eksi 2g. kuvveti yedim. Tam anlamıyla adrenalin patlaması yaşadım diyebilirim ve şu an itibariyle hissettiğimse bunu kesinlikle en yakın zamanda tekrarlamak istiyorum.” (Setarkasi.com)
Девочки о чем речь??
Отредактировано libela (2011-05-24 00:03:44)