Это было в 20 серии
а теперь вот так
Турецкий сериал Fatmagülün Suçu Ne? / В чем вина Фатмагюль?
Сообщений 941 страница 950 из 955
Поделиться9412011-04-29 13:02:53
Поделиться9432011-04-29 13:07:46
Ну от Вурала я не ожидала ,сказал что Керим все врет ))
Поделиться9462011-04-29 21:18:04
В чем вина Фатмагюль (рус. саб) 32 серия Фат и Керим
http://www.youtube.com/watch?v=kp3w55Mvnl4
Поделиться9472011-04-29 23:00:17
Münir, Mustafa'nın kanına girdi
Mustafa, Fatmagül'le Kerim'i zor duruma sokacak...
İlgiyle izlenen dizi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Münir, uzun süre ortadan kaybolan Mustafa'yı sahilde bir izbede buldu. Fatmagül'ün artık kendisinden iyice nefret ettiğini anlayan Mustafa, onu tamamen kaybettiği için kederliydi. Üstelik gözünün önünde Kerim'le el ele uzaklaşmıştı.
Münir, Mustafa'nın bu durumunu lehe çevirmek için dil döktü ve olanlar oldu...
Dün akşam olaylar şöyle gelişti;
Minir, Mustafa'yı sahilde bir izbede buldu.
Münir, Mustafa'nın kanına girdi. Mustafa, Fatmagül'le Kerim'i zor duruma sokacak şekilde savcıya ifade verdi.
Fatmagül'ün artık kendisinden iyice nefret ettiğini anlayan Mustafa, onu tamamen kaybettiği için kederliydi. Üstelik gözünün önünde Kerim'le el ele uzaklaşmıştı...
Münir, Mustafa'nın bu durumunu lehe çevirmek için dil döktü. "Fatmagül benden nefret ediyor." deyip ağlayan Mustafa'ya Münir, "Sen de onlardan nefret ediyorsun. Elinde intikamını almak için çok iyi bir fırsat var. Eğer Fatmagül'ün canını yakmak istiyorsan yalan söylediğini ortaya çıkartacak bir ifade vermen lazım. Haklı çıkarlarsa birbirlerine daha çok sarılacaklar. Sana karşı zafer kazanacaklar. Buna izin verme." dedi.
Bu sözlerin ardından geçmişine yenik düşen Mustafa, Fatmagül'le Kerim'i mutsuz edip mutlu olmayı hayal etti...
Münir amacına ulaştı. Mustafa, Fatmagül'le Kerim'i zora sokacak şekilde ifade verdi.
Mustafa, savcıya şunları söyledi: "Fatmagül'le nişanlı olduğum zamanlarda balıkçıydım. Sefere çıkıyordum. Uzun süre geri dönmüyordum. O sürede tanışmışlar. Birliktelermiş. Kerim, Fatmagül'e İstanbul'da yaşamayı vaat ediyormuş. Fatmagül de saftır. İnanmış.
Aralarında bir şey olduğunu hissediyordum. Fatmagül çok değişmişti. İstanbul'da yaşayalım diyordu. Benim buranın dışına çıkamayacağımı bildiği için... Ama şimdi ben de İstanbul'da yaşıyorum. Kasabada bana "boynuzu çıktı" demelerine dayanamadım.
Selim Yaşaran'ın nişan gecesinde Fatmagül ve ailesi onların mutfağında çalışıyordu. O gece bahçede Fatmagül'le Kerim'i gördüm. Fısır fısır konuşuyorlardı. Fatmagül'e sordum. Hır çıkardım. 1000 tane yalan uydurdu.O gece nişanı atarım diye rest çektim. Bağırdım, çağırdım. Fatmagül de Kerim'e gitmiş.
Yani sahile, olay yerine gitmiş. Bitsin bu iş demiş. Tabii benden korkmuş. Kerim de ikna etmeye çalışmış. İkna edemeyince de mecbur kalsın istemiş. Zorla sahip olmuş. Yaşaranlar maşaranlar yok ortada o pisliği yapan bizzat Kerim'dir.
Kerim benden korkuğu için İstanbul'a gidebilmek için Yaşaranlar'dan para istemiş. Onlar da arkadaşı olduğu için yardım etmişler."
29 Nisan 2011 Cuma 13:39:47
Поделиться9502011-04-30 14:14:27
Ну от Вурала я не ожидала ,сказал что Керим все врет ))
Это он ради отца так делает. .....
помните что Яшаран сказал отцу Вурала? - благодаря мне у вас все есть...... и вы мне должны ( ну типа такое )
поэтому Вурал так сказал....
посмотрите в суде он даст показание против Яшараны......