Турецкий сериал Fatmagülün Suçu Ne? / В чем вина Фатмагюль?
Сообщений 141 страница 150 из 955
Поделиться1422011-03-17 16:18:57
мой новый клип
Поделиться1432011-03-17 20:53:30
мой новый клип
Поделиться1452011-03-18 10:40:28
мой новый клип
Интересный и красивый клип
Пока только взгляды друг на друга
Зуля это тебе!
Поделиться1462011-03-18 11:41:15
Зуля это тебе!
Спасибо большое
Поделиться1472011-03-18 11:50:32
мой новый клип
мой новый клип
ЗУЛЯ как всегда ты лучшая в своем деле
Поделиться1482011-03-18 11:57:55
НОВЫЕ И СВЕЖИЕ НОВОСТИ 18 марта Cuma 07:44:05
Beren Saat sayesinde ekmek yiyoruz
Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde rol alan oyuncu, Beren Saat olmasaydı dizinin tutmayacağını ve bu işten ekmek yiyemeyeceklerini söyledi.
'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde 'Rahmi'yi canlandıran, son bölümde de milyonları ağlatan Bülent Seyran ilginç açıklamalarda bulundu.
İnsanların oynadığı rolle büyük paralar kazandığını sanmasından dertli olan Seyran, olumlu tepkilerin yanında bazen de eleştirildiğini itiraf etti. Seyran geçtiğimiz günlerde aldığı tepkiyi şöyle anlattı: "Hala metroya, metrobüse, dolmuşa binen bir adamım. Geçen gün metroyla gidiyorum. İki kadın aralarında beni gösterip konuşuyorlardı. Böyle para kazanıyorlar bir de metroya biniyorlar diye laf etti. Çok şükür paramızı kazanıyor emeğimizi karşılığını da alıyoruz. İnşallah ev sahibim duymaz. Bu kadar para kazanıyorsam neden kirada oturayım."
Beren Saat'in ne kadar kazandığını bilmek istemediğini belirten Seyran, "Beren Saat oynamasaydı bekli de bu dizi bu kadar tutmazdı. Bizler de Beren Saat dolayısıyla ekmek kazanıyoruz" dedi.
Beren Saat'i kızkardeşi kadar sevdiğini belirten başarılı oyuncu, "Vaktimizin büyük bölüm sette geçiyor. Sette profesyonelliğine hayran olduğum insanlardan bir tanesi. Meslekte doğru bir yerde duruyor" diye konuştu.
Mukaddes gibi bir kadınla evlenmem!
Mukaddes gibi biriyle gerçek hayatta evlenmesinin söz konusu bile olmayacağını söyleyen Seyran,"Rahmi gibi bir adam bulmak çok kolay olmadığı için o bir tek Rahmi'yi kandırır. Dikkat ederseniz dizideki kimse de kanmamış. Ben de Rahmi olmadığım için öyle bir kadınla evlenmem" dedi.
İnsanlarla güzel sinerji
Şöhrete kanmayan Seyran sözlerini şöyle sürdürdü: "Şöhret olduğumu zannetmiyorum. İnsanlar seviyorlar. Şöhret olmak çok farlı bir durum. Ben yolda hala rahat yürüyorum. Eskiden ne yapıyorsam yine yapıyorum. Tanıdığımız bildiğimiz anlamda bir şöhret yok. İnsanlar severek yaklaşıyorlar. Şu anda insanlarla güzel bir sinerji var. Yarın öbür gün bu unutulursam kötü hisseder miyim? Onu da çok merak ediyorum. Bu yüzden de çok kapılmamaya çalışıyorum. Hayatımda diziden sonra tek değişen nokta tiyatro yapamıyorum."
HABER: Okan IŞIK-BUGÜN
Поделиться1502011-03-18 12:58:09
УУУ на 152 фото, какой он вышел слящавый, словно девушка...