Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Сообщений 421 страница 430 из 546

421

Чилек написал(а):

Türkiye'nin en ünlü mafya ailesiyiz!

:D
На хорватском телевидении идет трансляция сериала "ЛиН", с участием Мурата.Так же он трижды печатался в их известном журнале, с супругой Бурчин, которая снималась в сериале Эзель, дочь главы мафии.
-Я играл сына наркомафии...Мы стали самой известной мафиозной семьей  в Турции. :D

+1

422

granata написал(а):

На хорватском телевидении идет трансляция сериала "ЛиН", с участием Мурата.Так же он трижды печатался в их известном журнале, с супругой Бурчин, которая снималась в сериале Эзель, дочь главы мафии.-Я играл сына наркомафии...Мы стали самой известной мафиозной семьей  в Турции.

Анарочка спасибо за переводы  :cool: Ты прелесть  :love:

0

423

Özel doğum günü partisi

Les Ottomans Otelin sahibesi Ahu Aysal doğum gününü yine çok özel isimlerle beraber kutladı.

Ahu Aysal doğum gününü Suada Club - Galatasaray Adası'nda G Balık'da kutlamayı tercih etti. Misafirlerinin arasında  Eski Ürdün kralının kızı,  Ürdün jet sosyetesinin önde gelenleri Haya Al Fayez, Zain Al Majali de vardı. Ahu Hanım'ın yeni yaşındaki mutluluğu yüzündeki gülümsemeden okunuyordu.

http://s017.radikal.ru/i433/1110/9e/f2e5ccbfc3f4.jpg

+1

424

Чилек написал(а):

Ahu Aysal doğum gününü

спасибо Натали за  инфу, теперь понятно у какой буренки Мурыч был на днюхе...

0

425

granata написал(а):

спасибо Натали за  инфу, теперь понятно у какой буренки Мурыч был на днюхе...

Тебе спасибо за перевод  :cool: Интересно,почему Мурыч без своей Бурёнки...........

0

426

Чилек написал(а):

Интересно,почему Мурыч без своей Бурёнки...........

там написано, что были только друзья и коллеги по съемкам. Видать Буренка успокоилась, что именница ему в бабули годится и ей не соперница... :D Так других девиц там полно..вот "светлая" голова у Буренки... :D ...Ну скорее её не пригласили,  а Мурыч так устал ей дома кебаб делать... :D

0

427

Yine mi keder, ama artık yeter!
Ekim 25, 2011

Pazar günü saat 22′i olmuş. Depremi televizyondan izliyoruz. Ne yapsak, ne yapsak… Kapı çalıyor alt komşu Özlem “acaba fazla battaniyeniz, kıyafetiniz varsa bana verebilir misiniz? Yarın sabah Van’a gideceğim.” Ben de diyorum ki yardım yaparsak böyle kör topal bunu organize edemeyebiliriz. Twitter’da görüp hemen telefonla Nilay’ı arıyorum. Sürekli “Yardımlar için bana ulaşın” diyor. Ulaştığım gibi Şişli Belediyesine gelin, insanları buraya yönlendirelim diyor. Çünkü biz Beşiktaş’ta oturuyoruz ve Beşiktaş Belediyesi henüz böyle bir yardım toplamaya başlamamış durumda…

Tamam deyip hemen Şahin Irmak, Gülhan Tekin, Büşra Pekin, Şahin Altuğ, Bülent Emrah Parlak, Bedran Güzel, Burcu Gönder, Dilşad Şimşek, Erdem Baş, Muharrem Bayrak, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Aydan Taş, Ezgi Mola, Kemal Uçar, Murat Eken organize olup Şişli Belediyesine geçiyoruz. Kapıda bizi Mustafa Sarıgül karşılıyor. Bin kez teşekkür ediyor. Başlıyoruz twitter’dan “Şişli Belediyesindeyiz, yardımlarınızı buraya getirin” demeye… Kapının önünde gece 3′e kadar insan seli oluşuyor. Çünkü bize tır sabah 6′da yola çıkacak diyoruz. Ama biz bu kadar yardımın geleceğini yanlış hesaplamışız. O gece 3′te tam 12 tane tır yola çıkıyor.

Onur Buldu durmadan arı gibi çalışıyor. Emre Canpolat nefes almadan kolileri taşıyor. Simla Yılmaz erkek gibi sürekli birşeyler taşımaya çalışıyor. Twitter’dan duyan Hakan Yılmaz, Sinan Tuzcu, Aras Bulut İynemli geliyor. Giderek kalabalıklaşıyoruz ve yardım çağrımıza insanlar ses vermeye başlıyor.

gibi tekrar gidiyoruz… Ben bir toplantım olduğundan 16 gibi gidiyorum. Melisa Sözen, Ayça Erturan bir gıdım güçleriyle kocaman kolileri taşıyorlar, bantlıyorlar… Rıza Kocaoğlu, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu Yıldırım ve herkes yine gelmiş.

Bunları neden anlatıyorum. Bize yol gösteren, “insan” kalan sanatçılar olduktan sonra sırtımız yere gelmez. Din, dil, ırk ayırmadan yardım eden insanlar olduktan sonra kimsenin sırtı yere gelmez. Sadece sanatçılar diyede kısıtlamak istemiyorum.

Çıdam Yücel, Yalın Yalı, Damla Yılmazkaya, İrem Sezer, Nilay Küçüktaşkıner, Ece Küçüktaşkıner ve diğerleri…. Aklıma gelmeyen unuttuğum varsa affola…

Sadece ben keşke Mustafa Sarıgül gibi herkesin elini sıkıp teşekkür edebilseydim diyordum, buradan herkese teşekkür etmek istiyorum

Кто теперь нам сделает  :writing: ?????????????? Верните нашу Анарочку  :flag: Это связано с зелетресением в Ване??????

0

428

ÜRDÜN SOSYETESiNi ‘YILDIRIM’ ÇARPTI

Ürdün sosyetesinin ‘cream dö la cream’ tabakası, sırf Murat Yıldırım’ı görmek için jetlerine atlayıp geldi. Dizi oyuncularımız, ülke tanıtımı bağlamında, Mısır’ın firavunlarıyla yarışacak düzeye ulaşıyor
http://uploads.ru/i/F/8/T/F8Tjt.jpg

Dürüstçe cevap verelim, içimizden birine, herhangi bir dünya starıyla yemek yeme imkanı verilse hangimiz atlayıp o ülkeye uçmayız? Bizim Hollywood starlarına hayranlığımızı düşününce samimi “Hayır” cevabının sayısı muhtemelen sıfır olacaktır. İşte bizim aktörlerimiz de özellikle çevre ülkeler için Hollywood starı konumunda artık. Türkiye yıllarca yapmak istediği tanıtımı belki de diziler sayesinde yapacak. Bu anlamda yakında Brezilya dizileri gibi dünyaya yayılırsak şaşırmayın. Üstelik Brezilyalılardan farklı olarak bizim oyuncularımız yakışıklı ve güzel. Bu nedenle diziler kadar aktörlerimize, aktrislerimize kişisel olarak da bayılıyorlar. Adlarına fan kulüpler kuruyor, ülkemize geliyorlar.

Rüzgarı yakalayalım
Oyuncularımıza hayran olan Araplar Türkiye’ye gelip onlarla tanışıyorlar. Gelmişken de İstinye Park’ta, Kapalıçarşı’da otellerimizde servet harcıyorlar. Birisine tanık oldum... Geçen hafta Ürdün’ün en varlıklı ailelerinden Haya Al Fayez, kardeşi Zain Al Majali ve arkadaşları Türkiye’deydi. Öyle böyle bir geliş değil! Ürdün sosyetesinin önde gelen isimleri jetlerine atladıkları gibi Türkiye’ye indiler. Gelmeden önce de Türkiye’deki bütün bağlantılarını kullanıp Murat Yıldırım’la tanıştılar.

Mermerci’nin evinde kahve
Öğleden sonra Ender Mermerci’nin evinde içtikleri kahvenin ardından akşam da Suada’daki G Balık’da Murat Yıldırım’la bir araya gelip yemek yediler. Kendisi gibi oyuncu eşi Burçin Terzioğlu’nun son anda katılamadığı yemekte Ürdün sosyetesi hayranlıkla Murat Yıldırım’ı dinledi, sorular sordu. Murat ve eşini Ürdün’e davet ettiler; “Jeti gönderiyoruz hafta başında” dediler. Selma Türkeş, Ahu Aysal, Mehmet Koçarslan, Şule Çavuşoğlu gibi isimlerin katıldığı yemekte dizi sektörünün ulaştığı boyutu gördüm. Ürdünlüler, Murat Yıldırım’ı, ‘Asi’, ‘Aşk ve Ceza’ gibi dizilerden tanıyorlar. Murat Yıldırım ismi Ürdün’de Matthew Fox (Lost’un Jack’i) ayarında bir isim haline gelmiş meğer. Ortadoğu’da yapılan bir araştırma, Murat Yıldırım’ın bu coğrafyada en beğenilen 10 aktörden biri olduğunu ortaya koymuş. Zaten Ürdünlülerin ilgisi de bunu gösteriyordu. Bu arada Yıldırım yeni projeler peşinde. Senaryosunu çok beğendiği, “Kaliteli bir iş olacak” dediği bir proje için görüşme halindeymiş. Hadi bakalım, bizim kadar  Ürdünlüler de bekliyor!

Depremzedelere yardıma koştu
Dün akşam Murat’ı arayıp Ürdün seyahatini sordum. Gitmemiş, ertelemiş, Van 7.2 şiddetinde sarsılınca.... BKM Mutfak ekibinden dört arkadaşıyla Van’a gitmiş. Üç gündür de oradaymış. Aynı gün bulunduğumuz Erciş’ten benden bir gün sonra dönmüş İstanbul’a. Telefon da “Sen de ordaymışsın, gördün işte ortamı” derken sesi titriyordu.
Van hakikaten perişan halde. Sözün bittiği noktada. TOBB’la gittiğim Van’da karşılaştığım manzara içler acısıydı. İzlenimlerimi Milliyet’te yazdım ancak bir noktanın altını yine çizmeden duramayacağım. Van Valisi Münir Karalıoğlu’nun bize verdiği bilgilere göre, depremden zarar gören insan sayısı 600 bin. Dağıtılan çadır sayısıysa 16 bin 500 civarında. Her ailede altı kişi olduğunu varsaysak dahi 100 bin çadır ihtiyacı çıkıyor ortaya. Yetkililerin, “Yeterince çadır gitti, yağma var, sağlıklı dağıtamıyoruz” sözlerini matematik doğrulamıyor yani. Murat da aynı gözlemlerle dönmüş, “Çadır, katalitik soba, seyyar tuvalet ihtiyacı çok acil” diyor. Kendi çapında bir şeyler yapmış onları açıklamak istemiyor. Ancak işadamı Haluk Ulusoy’a bir teşekkür borcu var, onu ediyor: “İnsanlar beş gündür yıkanamıyor, tuvalet için çile çekiyor. Bölgede neredeyse seyyar tuvalet görmedim. Tanıdığım her işadamını aradım. Sağ olsun Haluk Ulusoy ve Mustafa Yıldırım 20 konteyner seyyar tuvalet gönderdi.” Van’a gidişini şova dönüştürmeden, bu kadar ağırbaşlı bir ziyaret yaptığı için ben de Murat’a teşekkür ettim telefonda.

0

429

Karı-Kocanın Boğaz keyfi                 http://s41.radikal.ru/i092/1110/84/558c4adeddb5.jpg

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Burçin Terzioğlu’na geçtiğimiz hafta Bebek’te rastladım. Havanın yağışlı olduğuna aldırış etmeden, eşofmanlarını giyip sahil boyunca yürüyüş yapıyorlardı. Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gördüğüm Yıldırım ve Terzioğlu geçtiğimiz sezon oldukça yoğun bir şekilde çalışıyordu. Bu sezon kendilerini dinlenmeye çekmişler anlaşılan. İkilinin dingin ve huzurlu olduğu her hallerinden belliydi doğrusu.Bir yandan yürüyüp bir yandan da Boğaz manzaralı evleri inceliyorlardı.

:writing: Анарочка плиз )))))))))))

0

430

Чилек написал(а):

Karı-Kocanın Boğaz keyfi

фу ты блин я думала он один решил погулять ага щас эта :whistle:  тут как тут

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım