Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Сообщений 351 страница 360 из 546

351

Begüm ile Sarp Evleniyor

http://serkanyonca.files.wordpress.com/2011/06/burc3a7in-terzioc49flu-murat-yc4b1ldc4b1rc4b1m1.jpg?w=500&h=744
Oyuncu Burçin Terzioğlu ve eşi Murat Yıldırım, Sezen Aksu‘nun oğlu Mithat Can Özer evin baş konuklarıymış. Kurt köpekleri Amidala, Anakin ve kedileri Jedi’yi kimselere bırakamadıklarından uzun seyahatlere pek çıkamadıklarını anlatıyor Birgören. “Zaten üç gün bana yetiyor. Hemen eve dönmek istiyorum” diyor.
Kanyonhood Stil Avcısı Yonca kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle!

Bu sefer objektiflerimize televizyon dünyasının “cool” çifti Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım takıldı. “Cool” diyorum zira kendileri gerek stilleri gerekse tavırları ile Hollywood’un bağrından kopmuş Kanyon’a düşmüş bir şekilde endam ederken görüldüler.

İsterseniz teker teker büyüteç altına alalım;

Burçin Hanım’ın doğal görünümlü saçlarını ve t-shirt’ünü çok beğenirlen, short’unu biraz özensiz, sneaker’ları ile birlikte giydiği ince soket çorapları biraz gereksiz bulundu.

Murat Bey’in Bruce Lee t-shirt’ü kalbimizi fethederken, patolonunu sıradan şapkası ve atakkabılarını biraz kışlık bulduğumuzu itiraf etmek isteriz.

Ama ne giyerse giysinle bu çiftin kelime anlamıyla “çok havalı” bir çift olduklarını ve birbirlerini çok ama çok yakıştıklarını da belirtmeden geçmeyelim!

Kanyonhood Stil Avcısı Yonca’nın yeni yazıları için takipte kalın…

0

352

zuzu24 написал(а):

Kanyonhood Stil Avcısı Yonca kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle!

Критика стилиста КаньонХуд Стиль....
Мурат с Бурчин были в гостях у Митат Кан со своими животными-волчей породы- Amidala, шавкой -Anakin и кошкой Jedi’.
Один из гостей на третий день сам взвыл и сказал-Просто хочу домой....
На этот в объектив камеры попала парочка из "Крутых"...Мурат и Бурчин...Почему я сделал акцент на слове "Крутых", да потому что их прикид, им так нравившийся и подражаемый под Голливуд смешон...
Вы только посмотрите сами..
Бурчин с распущенными волосами, с такой футболочкой и такими на вид небрежными шортами...Особенно эти тоненькие носочки...они смотрятся излишними...
Мурата явно покорил Брюсс Ли, а эта кепочка неснимаемая еще с зимы...
Короче поэтому у меня эта парочка ну очень "Крутые", короче они стоят друг друга....

+1

353

http://s59.radikal.ru/i163/1107/a6/6ec1029332a3.jpg

Ünlü oyuncu, Rodin'i büyüttü setlere dönüyor...
19 Temmuz 2011 19:50
atv'de yayınlanan 'Hatırla Sevgili' adlı dizi ve geçtiğimiz kış vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmiyle adından söz ettiren Belçim Bilgin Erdoğan, oğlu Rodin'in 2 yaşını bitirmesiyle birlikte, dizi setlerine geri dönmeye karar verdi. Erdoğan, son olarak, başrolünü Monica Belluci'nin üstlendiği 'Gergedan'ın Son Şiiri' filminde kısa bir rol almıştı. Bugünlerde, eşi Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Bağ Bozumu'nda Murat Yıldırım'la kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu, şu sıralar kendisine gelen dizi senaryolarını okumakla meşgul.

http://www.gecce.com/haber/belcim-erdog … 72358.html  Анарочка плиз  :writing: есть фамилия Муратика   :cool:

0

354

Чилек написал(а):

Bağ Bozumu'nda Murat Yıldırım'la kamera karşısına geçmeye hazırlanan güzel oyuncu, şu sıralar kendisine gelen dizi senaryolarını okumakla meşgul.

В данный момент Мурат занят чтением сценария фильма "Bağ Bozumu'n", его партнершей будет актриса на фото, а ее сынок играет в фильме с Беллучи... 8-)

+1

355

granata написал(а):

подражаемый под Голливуд смешон...

обосрали мурика, это все бурка виновата, сама не умеет одеваться и мурыча зачморила :angry:

0

356

libela написал(а):

обосрали мурика, это все бурка виновата, сама не умеет одеваться и мурыча зачморила

Обидно за Мурыча  :dontknow:

0

357

granata написал(а):

В данный момент Мурат занят чтением сценария фильма "Bağ Bozumu'n", его партнершей будет актриса на фото, а ее сынок играет в фильме с Беллучи...

Значит,Мурыч ушёл подполье  :D

0

358

Şapkasız adım atmıyor                                          http://i035.radikal.ru/1107/0a/66b7d7f1a8ef.jpg
takvim.com.tr / 29.07.2011 18:49
SAKLAMBAÇ

Sevilen oyuncular Murat Yıldırım ve eşi Burçin Terzioğlu soluğu Çeşme'de aldı.. Son dönemde sık sık şapkayla gezen Murat Bey'in tercihi değişmemişti.

0

359

Bülent Ersoy'u çıldırtacak itiraf

-Peki bu dönemde genç bir kız olsaydınız kimin peşinden koşardınız?

Tabii Kıvanç Tatlıtuğ'un peşinden koşardım, onu çok seviyorum ve beğeniyorum. Ezel'i hiç kaçırmadım. Kenan İmirzalıoğlu'nu da çok beğeniyorum. Murat Yıldırım da iyiÖ Şimdiki gençler çok iyi ve daha şanslılarÖ Bayanlardan Beren Saat'i çok beğeniyorum. 4 sene önce Bergüzar Korel'i beğeniyordum. Bu oynadıkları rollerle ilgili bir şeyÖ 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' adlı diziyi severek izlediğim için oyuncularını da pek beğeniyorum. Bir de hayatımda hiç bir diziyi 'Aşk-ı Memnu' gibi takip etmedim. Çok yakın arkadaşımın kızının kınasına gitmedim, final gününe denk geldi diye. Final benim sinirimi bozdu. Beren öldü diye çok etkilendim. O öldü, Behlül mahvoldu, aileye acıyorsun. Onlarla yaşıyorsun. Yani ben sanki bu işin içinde hiç değilim gibi... Ben tam bir dizikoliğim. Üç dört tane dizi takip ediyorum. 'Fatma Gül'ün Suçu Ne', 'Ezel', 'Öyle bir Geçer Zamanki' ve 'Kızım Nerede'? Sahici gibi ciddiye alıyorum.

0

360

Çeşme'de romantik bir tatil          http://s54.radikal.ru/i145/1108/f0/dba439793d5e.jpg

MUTLU evlilikleriyle parmak ısırtan Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım tatil için Çeşme'yi tercih eden isimlerdendi.

YENİ açılan Ceshme Plus Hotel'de deniz keyfi yaparken görüntülenen çift, romantik tavırlarıyla
herkesin ilgi odağındaydı.
Etiketler: burçin terzioğlu , murat yıldırım

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım