Begüm ile Sarp Evleniyor
Oyuncu Burçin Terzioğlu ve eşi Murat Yıldırım, Sezen Aksunun oğlu Mithat Can Özer evin baş konuklarıymış. Kurt köpekleri Amidala, Anakin ve kedileri Jediyi kimselere bırakamadıklarından uzun seyahatlere pek çıkamadıklarını anlatıyor Birgören. Zaten üç gün bana yetiyor. Hemen eve dönmek istiyorum diyor.
Kanyonhood Stil Avcısı Yonca kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle!
Bu sefer objektiflerimize televizyon dünyasının cool çifti Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım takıldı. Cool diyorum zira kendileri gerek stilleri gerekse tavırları ile Hollywoodun bağrından kopmuş Kanyona düşmüş bir şekilde endam ederken görüldüler.
İsterseniz teker teker büyüteç altına alalım;
Burçin Hanımın doğal görünümlü saçlarını ve t-shirtünü çok beğenirlen, shortunu biraz özensiz, sneakerları ile birlikte giydiği ince soket çorapları biraz gereksiz bulundu.
Murat Beyin Bruce Lee t-shirtü kalbimizi fethederken, patolonunu sıradan şapkası ve atakkabılarını biraz kışlık bulduğumuzu itiraf etmek isteriz.
Ama ne giyerse giysinle bu çiftin kelime anlamıyla çok havalı bir çift olduklarını ve birbirlerini çok ama çok yakıştıklarını da belirtmeden geçmeyelim!
Kanyonhood Stil Avcısı Yoncanın yeni yazıları için takipte kalın