MURAT ÜNALMIŞ, BÜLENT İNAL MURAT YILDIRIM'DA TELEFONUM OLSUN İSTERDİM, ÇOK YAKIŞIKLILAR!
RTÜK’ün Huysuz Virjin tiplemesiyle TV’ye çıkmasını engellediği Seyfi Dursunoğlu, “Huysuz’la Dans Eder misin?” adlı programla ekrana geri dönüyor.
02.07.2011 12:30:00
Bu Nedir?
¦ Hayattaki en büyük pişmanlığınız nedir?
İyi bir ses sanatçısı olabilirdim.
¦ Huysuz karakterini yaratmış biri, salt şarkı söyleyerek tatmin olabilir miydi?
Sadece şarkı söylemezdim ki. Huysuzun o hazırcevaplılığını konserlerime ilave ettiğimi bir düşün. Harika olurdu.
Yalnızlık hayatınızın bir parçası gibi. Bu bilinçli bir tercih mi?
Biraz öyle. Yalnız olmak beni hiç rahatsız etmedi. Bu şekilde kendimi dinleyebildim. Problemlerim azaldı. Kalabalıklar beni mutlu etmiyor. Çok insan, çok dert demek. Ben halimden çok memnunum. Yeter ki kendimi oyalayabileceğim bir meşgalem olsun.
¦ Sizinle beraber olmak isteyenler vardır.
Var tabii. Telefon ediyorlar. Ulaşmaya çalışıyorlar ama ben izin vermiyorum.
¦ Erkeklerin tacizlerinden mi kadınlarınkinden mi rahatsızsınız?
Kadınların. Onlar daha baskıcı oluyor.
¦ Aşkınız için yaptığınız en büyük şey neydi?
Memurdum. Ay sonunu getirecek param yoktu. Onu görmek için gecenin ikisinde kalktım Şişli'den araba tutup Kocamustafapaşa'ya gittim. Sonra eve yürüyerek döndüm.
¦ Beraber olduğunuz insana nasıl davranırsınız?
Çok iyimser, çok alakalı... Belki de bu fazla ilgi yüzünden onları şımartıp bıktırıyorum. Bir de çok kıskancımdır. Fiziğimi kaybettikten sonra olan bir şey bu. Eskiden, kendime güvenim varken böyle huylarım yoktu.
¦ Neler sizi kıskandırır mesela?
Grupça bir yere gittiğimizde sadece bir kişi ile konuşmayı tercih ederse sinirlenirim. Bu, o kişiyle beraber olmak istediğinin, ona ilgi duyduğunun kanıtıdır çünkü.
¦ Böyle bir durumda ilişkinizi hemen bitirir misiniz?
Yok, önce kavga ederim..
¦ Sizin gibi hazırcevap biriyle kavga etmek de zordur...
Zordur ama zevklidir. "Bu lafı nereden buldu" diye düşünürsün.
¦ Hayatınızda biri var mı?
Hayır. Bunu özellikle istemiyorum. Bundan sonra bana gelen insanın beni sevdiği için geleceğini düşünmüyorum. Uzun süre beraber olmadan karşınızdaki kişinin niyetinden de emin olamazsınız. Bu yaştan sonra tanımak için kimseye o kadar vakit ayıramam.
¦ Ya gerçekten sizi samimiyetle seven biri çıkarsa?
Kendime aynada objektif bakabiliyorum. Yüzümü de vücudumu da görüyorum. Ancak bana değil oturduğum eve âşık olabilirler.
¦ Peki ya siz âşık olursanız?
Olmam. Kendini engellerim. Onun kötü yönlerini düşünerek soğumaya çalışırım. Tanrım âşık olmaktan korusun beni. Çok güzel beraberliklerim oldu. Onların üstüne uyduruk olma ihtimali yüksek olan ilişkileri kabul etmek istemiyorum.
¦ Eski aşklarınızdan hâlâ görüştükleriniz var mı?
En büyük aşkım hakkın rahmetine kavuştu. İlişkimiz 20 yıl sürmüştü. Beraber oyun oynar, içki içer, gezerdik. Şimdiki ilişkiler gibi hayatımızın ortasında sadece seks yoktu. Şefkatimize, birbirimizin kültürüne bağlanmıştık.
¦ Tüm mal varlığınızı TEGV'e bıraktınız değil mi?
Bu kararımdan her an cayabilirim. Geçen gün aradılar. Alaattin Yavaşça için bir gece düzenliyorlarmış, orada bana da plaket vereceklermiş. Teşekkür edip kapattım. Belki hatalarını anlayıp ararlar diye bekledim ama yok. Ben de bir sanatçıyım. Kazandığım malı size vakfetmişim. Tutup da başka bir sanatçıya düzenlediğiniz gecede arada bana da bir plaket vermeyi mi uygun buldunuz? Sonra "Bir park yapıyoruz adınızı vereceğiz" dediler. Gittiler onu da başka biri için yaptılar. Çok alındım. Burukluk var üzerimde.
Bülent İnal'da telefonum olsun isterim
¦ Huysuz uzun bir aradan sonra tekrar sahneye çıkacak. Ne gibi hazırlıklar yaptı?
Seyircinin görebileceği yerlere ağda yaptırdı. Kremler sürdü. Onu her yönden arzu etmelerini sağlamak için elinden geleni yaptı.
¦ Heyecanlı mı?
Çok. Bir beğenen olur da onu bu hayattan çeker diye kalbi pır pır atıyor.
¦ Benim tanıdığım Huysuz seçilmeyi beklemez, o seçer.
Çok zenginse, kısa ve şişman değilse şartlar değişebilir canım.
¦ Peki ne tür erkekleri beğeniyor?
Kamyon şoförü tiplileri. Bakma öyle suratıma. Bale yapan birini seçeceğimi beklemiyordun herhalde.
¦ Nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyor?
Aya çıkarsın. Nikâhı orada kıyıp paraşütle dünyaya indirsin.
¦ Nasıl bir yuva kurmak istiyor?
Adam hiç evden çıkmasın, Huysuz ona baksın, yedirsin, içirsin...
¦ Eşine sadık kalır mı?
Evet. Hem de nasıl. Ama karşı taraf bir şey yaparsa onun gözünü oyar. Sakatlar. Kimseye hayrı dokunmayacak hale getirir.
¦ Hangi ünlü erkeklerde telefonu olsun ister?
Murat Ünalmış, Murat Yıldırım bir de Bülent inal. Allah için çok yakışıklılar.
¦ Bir erkeğin önce fiziğine mi bakar cebine mi?
Fiziğine tabii ki. Huysuzun zengin zaten, parayı ne yapsın.
¦ Parasını erkeklere yedirir mi?
Yedirir ayol. Yeter ki sevsin.
¦ Huysuz geceleri uyuyamadığı zaman ne düşünür?
Gece yatamayan herkesin düşündüğü şey aynıdır şekerim.
¦ En çok neden korkar?
Evde hırsızla karşılaşmaktan. Yakışıklısına denk gelmek çok zor ı geziyorlar. (Ayakligazete.com)
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/mu … lilar_.htm Анарочка