Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım

Сообщений 271 страница 280 из 546

271

zuzu24 написал(а):

Murat Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar...

Это его старое интервью...
Я бы хотел чтобы девушки видели во мне актера, а не красавца.... :D
Хорошо, только уже завтра.

0

272

granata написал(а):

Это его старое интервью...Я бы хотел чтобы девушки видели во мне актера, а не красавца....  Хорошо, только уже завтра.

И на этом спасибо,дорогая! Но там Б...фигурирует????????????? Жалььььььььь :dontknow:

0

273

granata написал(а):

Это его старое интервью..

спасибо большое Зулик, Анарчик  :love: да сейчас про него новостей нет  :dontknow:

0

274

http://s001.radikal.ru/i196/1104/03/f82d29fe929a.jpg  Murat’ın İstanbul Life Dergisi Roportajı

Автор ~Murat Yildirim~, написано 30 Апрель 2011 г. в 4:51

ALINTI: Murat İstanbul Life Dergisi Roportajı

Bu ay kapağımıza Murat Yıldırım’ı taşımaya kara verdiğimizde konuştuğum herkes onu çok sevdiğini, çok beğendiğini ama hakkında çok fazla Bir şey bilmediğini söyledi. Yıldırım’a soracağım sorular için arşiv çalışması yaparken bugüne kadar kendi hakkında pek fazla Bir şey söylemediğini farkettim. Biz de ekip olarak heyecanla çekim gününü bekledik Yıldırım’ı tanımak için. İlk izlenimimz onun çok içimizden biri olduğuydu. Zarif, kendi kabul etmese de biraz çekingen ve prensipli biriydi. Bu prensiplerinden biri kendi hakkında çok konuşmamaktı. Ama bizim için biraz esneklik gösterip az da olsa kendi hikayesinden bahsetti.

Çekimimizi ise bu ayki dosya konularımızdan biri ‘Hanlar’ olduğıu için İstanbul’un hanlarında gerçekleştirdik. İstikametimiz elbette Tarihi Yarımada oldu bu yüzden. Açıkça söylemeliyiz ki, Yıldırım en az bizim kadar hakimdi bölgeye. Hatta öğrenciliğindebu sokaklarda çok vakit geçirdiğini anlattı laf arasında. Ama bizim asıl konumuz 23 Ocak’ta gösterime girecek olan ‘Güz Sancısı’ adlı film oldu. Tomris Giritlioğlu’nun Yılmaz Kaakoyunlu’nun ayn adlı romanından beyazperdeye aktarılan film 6-7 Eylül Olayları’nı konu alıyor. Ve biz olayları Yıldırım’ın canlandırdığı milliyetçi, zengin bir toprak ağasının idealist oğlu olan Behçet’in gözünden izliyoruz. Beren Saat’in canlandırdığı karşı komusu Elena’ya aşık olan Begçet, 6-7 Eylül Olayları’nın panoramasında duygularıyla ve siyasi fikirleriyle bir iç hesaplaşmaya girişiyor. Biz de Yıldırım’la çokça filmi, onu Türkiye’nin sevgilisi haline getiren ‘Asi’yi, ki hemen belirtelim; Demir beş ay sonra ölüyor ve olabildiğince kendini konuştuk. Söyleşide oyuncu eşinden bahsetti. Bilmeyenler için söyleyelim Murat Yıldırım, ‘Fırtına’ dizisinde tanıştığı meslektaşı Burçin Terzioğlu’yla evli.

“İLK ROCK BARA GİTTİĞİMDE ‘YAŞASINHEAVY METAL’ DİYE ÇIĞLIK ATTIĞIMI HATIRLIYORUM. SONRA BU ÇIĞLIK YEDİ-SEKİZ YIL HİÇ KESİLMEDEN SÜRDÜ”

Siz filmdeki gibi aşk ve idealiniz arasında kalsanız ne yapardınız?

İşim, asla ideallerimin başında gelemez. Benim ideallerim hayatla ilgili. Biliyorum çok fazla yanlış yapacağım. Ama ben böyle düşünüyorum; çünkü en iyi senaryonun, Tanrı’nın yazdığı senaryo olduğuna inanıyorum.

Biraz size dönersek, aslında hakkınızda çok şey bilmiyoruz. Neden geride kalmayı tercih ediyorsunuz?

Söyleşi vermek, gazetelede, televizyonlarda görünmek bizim işimizin bir parçası. Bazılarımız seviyor, bazılarımız sevmiyor. Bana gelince, ben işin paketleme kısmınım sevmiyorum, iş kendisini gösterir diye düşünüyorum. İşten bahsetmeyince kendinden bahsetmen gerekiyor. Ve ben kendimden bahsetmeyi de sevmiyorum şu an olsuğu gibi.

Siz aslında mühendissiniz. Oyunculuğa geçişiniz nasıl oldu? Mühendis olmaktan vazgeçip oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?

Matematiğe aşık biriydim ben; ama matematik bana hep bir denklem sundu; arkasından da bir eşitlik: Şunu yaparsan mutlu olursun veya mutsuz. Hayat böyle değil; sosyolojik bir denge var; yani hayat daha büyük bir denklem. Bu büyük denklemi çözebilmeye çalışmak çok daha keyifli. Oyuncu olmadan önce müzikle de ilgileniyordum. Hayatın bana sadece mühendisliği sunmadığını biliyordum; tıpkı şimdi sadece oyunculuğu sunmadığını bildiğim gibi.

Mühendis olsaydınız nasıl biri olurdunuz? Oyuncu olmak sizi ne kadar değiştirdi?

Bilmem, olamadım zaten. Belki daha gerçek olurdum.Kendimi dışarıdan izlemeye kaygım azalırdı. Çünkü bunu savaşını veriyorum kendi içimde. Yani gerçek olabilmenin savaşını… Oyunculuk bana bunu sunuyor. Sürekli ve değişken bir biçimde hissettiğim şeyleri farklı algılamama yardımcı oluyor.

Çekingen ve utangaç bir tavrınız var. Ünlü olmak dilediğiniz gibi hareket etmenizi engelliyor mu?

Yoo, öyle değilimdir aslında. Size duyduğum saygıdan böyle anlamış olabilirsiniz.Başlarda ünlü olmak dilediği gibi hareket etmeme engel oluyordu; ama şimdi biraz daha rahatım. Artık bana bakmadıklarını öğrendim; bu yüzden rahatsız olmuyorum. Öyle bir egoyla yaşayamazsınız zaten.

‘Asi’yle üstünüze yapışan Demir karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizi en çok anneler seviyormuş. Bir anlamda ideal damat adayı olmak nasıl bir duygu?

Silinir. Başka bir karakteri oynayınca üstümden atarım, yapışmaz.Çok acı ama dizi bitince Demir de ölecek, sadece beş ay ömrü kaldı ve bu benim yaptığım işin sevdiğim tarafı. Diğer sorunuza gelirsek doğru anneler beni çok seviyor. Kayınvalidem de beni çok seviyor ve bu çok hoşuma gidiyor.

Bundan sonraki prjoelerinizde ne tip roller canlandırmak istiyorsunuz?

Kesinlikle beni heyecanlandıracak bir rol olmalı. Çünkü heyecanım biterse bu işi yapamam.Daha açık söylemek gerekirse sadece para için bu işi yapamam, yapmam. Şu sıralar mutsuzum mesela. Bu yoğun tempoda duygularımın yorulduğunu hissediyorum çünkü. Neyse ki beni toparlayacak birisi var hayatımda.

‘Araf’la Altın Portakal’a aday olmuştunuz. Sinema için planlarınız nedir? Dizi oyunculuğu ile sinema oyunculuğu arasında nasıl bir fark var size göre ve 10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?

Sinema için çok yeniyim. Şimdi yolu o, yanisinema gösterecek; sonra, tabii sonrası olursa, yani ‘Güz Sancısı’nın ardından yapımcılar ve yönetmenler benimle film çekmek isterlerse, ben de beni seçenler arasından bir yol bulurum kendime. 10 yıl sonra ise karımın ve çocuklarımın yanında olmak isterim. Elbette film yapıyor olmayı da çok isterim.

İki yıldır Antakya’dasınız. İstanbul’u özlüyor musunuz?

En çok eşimi özlüyorum. Sonra arkadaşlarımı ve İstanbul’u. Açıkça söylemeliyim ki, çok yoruldum artık. Ama ne mutlu ki bana, hala bir işim var ve sevdiğim işi yapabiliyorum. Yine itiraf etmeliyim ki, bir taraftan bir işim olduğu için hergün Tanrı’ya şükrediyorum, bir taraftan da bir işçi kadar çalışıp, işçilerden daha fazla para aldığım için utanıyorum. (en sonunda bir oyuncunun, sürekli şikayet etmek yerine bunu farkına varmış olduğunu, gördüğüme çok sevindim. bu kişi tabii ki Murat Yıldırım.)

Bildiğim kadarıyla Konya’da doğdunuz. Üniversiteyi İstanbul’da okudunuz. İstanbul’u nasıl yaşadınız o yıllarda?

İlk rock bara gittiğimde “Yaşasın heavy metal” diye çığlık attığımı haturlıyorum. Sonra bu çığlık yedi-sekiz yıl hiç kesilmeden sürdü. Taksim’de geçiriyordum zamanımın çoğunu. İstiklal Caddesi’ne günde ortalama iki milyon insan girip çıkar. Benim İstiklal Caddesi’nde bir mağazada çalıştığım bir dönemim oldu. Mağazada çalışan diğer arkadaşlarla yoldan geçen insanlarınhikayelerini tahmin etmeye çalışırdık. Ama emin olun hiçbir tahminimiz onların hikayeleri kadar gerçek ve çarpıcı olamazdı.

Bugün aslında en çok Taksim’i sevdiğinizi ve rock’tan hoşlandığınızı söylediniz. Nasıl biridir Murat Yıldırım?

Sevmediğim birşeyi yeterince yaptım zaten, kendimden çok bahsettim. Daha fazla bahsetmeyeyim. Çünkü daha önce de konuştuğumuz gibi hem işimde başarılı olmak hemde ailemi korumak için kendimi biraz uzak tutmalıyım.

Akşam yemeği için tercih edeceğiniz ilk 3 yer?

Doğa Balık Cihangir, Feşmekan, Arnavutköy.

Nerede spor yapıyorsunuz?

Hilside Spor Club.

Şimdiye kadar nerelerde oturdunuz?

Cevizlibağ öğrenci yurdunda ik yıl, Çapa’da üç yıl. Sonra Beşiktaş’a taşındım. Şimdi Bebek’te yaşıyorum.

Mahalle esnafından en sevdikleriniz?

Emlakçımız Sami abi, manavımız ve sularımızı getiren İsmail.

En çok hangi radyoyu dinliyorsunuz?

Açık Radyo.

İstanbul’da sizi en mutlu eden semt?

Bebek ve Cihangir.

İstanbul bir sevgili olsaydı onu elde etmek için ne yapardınız?

Kur yapardım tabii. Sonra Boğaz’a götürürdüm.

İstanbul’un en iyi kavuşma mekanı?

Bebek.
Bir kahve hakkınız var. Nerede içersiniz?

Cihangir.

Kitap ve müzik alışverişinizi nereden yapıyorsunuz?

D&R.

İstanbul’un en depresif ve en neşeli bölgeleri?

En depresif Bakırköy. En neşeli de sanırım Taksim.

Çok önemli bir misafiriniz var. Nerede ve nasıl ağırlarsınız?

Bebek’te bir balıkçıda.

En sevdiğiniz sinema salonu?

Kanyon.

Bu şehrin tadını en çok kimler çıkarıyor sizce?

Kuşlar.

Yalnız kalmak istediğinizde nereye gidersiniz?

Deniz kenarı ve sakin bir yere. Bebek’ten Yeniköy’e kadar uzanan Boğaz hattı olabilir örneğin.

Анарочка плиз  :writing:  дорогая !!!!!!!!!!!  http://s004.radikal.ru/i205/1104/7c/07b2b20d2b20.gif

0

275

Чилек написал(а):

Murat’ın İstanbul Life Dergisi Roportajı

Девочки это его старое интервью...

0

276

granata написал(а):

На ваш взгляд они смогут осуществить на экране неземную любовь-брюнетка и смуглый мальчик????

Они совсем не смотрится вместе,мне нравится Нехир,но не думаю что ищ этого что-то выйдет  :dontknow:

0

277

http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads//2011/05/murat_burcin.jpg
Televizyondizisi.com olarak daha önce programımıza aldığımız ancak Sevgili Burçin – Murat Yıldırım çiftinin setlerinin yoğunluğu dolayısı ile görüşmemiz bugüne kısmet oldu. Oldukça sıcak bir ortamda 2 saate yakın sohbet ettik. Mevcut dizilerinden, gelecekteki hedeflerinden konuştuk. Hayranlarının onları bundan sonraki projelerinde nasıl görmek istediklerini söyledik. İlgiyle dinlediler. Yabancı üyelerimizin taleplerini, görüşlerini aktardık. Doğum günü dolayısı ile kendileri için hazırlanan görselleri ve minik hediyelerimizi verdik. Çok memnun oldular. Her ikisi de öyle doğal öyle içten pırıl pırıl insanlar ki, onlara olan sevgimiz bir kat daha arttı. Sevgili çiftimizin doğallıklarını, sıcaklıklarını, mütevaziliklerini kelimelere dökmemiz çok zor, kiyafetsiz kalacağımızdan korkuyorum. Birbirlerine olan aşk’larının yanı sıra işlerine olan aşklarını da hissettik. Eleştirilerimizi bile büyük bir olgunlukla dinlediler. Daha bir sürü şeyler konuştuk, gülüştük. Kısaca çok çok güzel bir gün geçirdik.

Hani dostlarınızla ayrılırken içiniz burulur, ayrılmak istemezsiniz ya, bizlerde bencilliğimizi bir kenara koyup, onların tek izin günlerinin saatlerini daha fazla almayalım istedik.

Sohbetin sonunda katılan tüm dostlarımızın bir tek ortak cümlesi vardı. Bu iki özel insanı sevmekle, değer vermekle ne kadar doğru bir karar vermişiz. Mutluluklarının devamını, mesleklerinde yıldızlarının hep parlamasını temenni edip, bu güzel insanların gönlümüzde bıraktıkları o güzel tat ile uğurladık.

Sohbetimizin ve resimlerimizin detaylarını forum sayfalarımızda bulabilirsiniz.

http://www.televizyondizisi.com/forum/i … #msg161085

0

278

These covered a meeting Noha Morgan with Murad in Cairo
was on 12/01/2010
and you details of the meeting

when she learned that Murat is coming to Egypt, she had a determination to meet Murat to know how much we love and respect I have tried before Egypt comes to know any information about the deadline coming, but to no avail and when I found out that it will appear in a meeting TV with Sharif directly to one hour s decided to wait until the program ends and moving to  the Hotel Sofitel was a wish to be offset, if not offset by a card which will be left to the memory of
It is the Promised expected and suddenly I learned from the television program, which will show that the plane will be delayed and Murat will record the meeting with him was our friend felt frustrated, but discovered that the front time to reach the airport and took a taxi and headed to the airport
The moment of the arrival of Murat..... Stood our friend either exit door and go Murat out, speaking in the mobile phone and sped friend about Murat and saw it heading towards him and was smiling
now the dialogue between Murad and Noha at the airport
Note was accompanied by Murat translator translated the words of Murad to the Noha and vice versa
Noha: Please be still too Murad we like so much here and in Arab countries and also countries of Europe we have established friendships and we are gathered together and we have a forum named after him for all his fans and established Upload Watch lots because to communicate on Facebook
Murat: Nonono Facebook
Noha: fully tell him that we know that does not have a page on Facebook and we stayed page him on Facebook to follow up his news and no one impersonator character
Murat move his head and understand why the establishment of group it on facebook

Noha: said Murat, there are girl named Rand from Iraq collected letters from his fans from everywhere in the world and worked and upload video on YouTube
Murat: smiled and said teşekkürler

has been taking a picture of our friend with Murat camera mobile phone has also been taking a video clip, he says hello in Turkish, also was signed by her on the Notepad own
the photo in the aitport

http://center.jeddahbikers.com/uploads/jb13053873491.jpg
Noha: told him we are following the series of love and punishment,  we see an the translation of every episode on youtube and we were waiting for him after Asi
Murat went to the car, which will transmit the program & said goodbye to our friend
On the second day turned our friend and sister to the hotel that got it Mourad At the reception she saw him by chance and was carrying with her a gift of a painting by sister of our friend and gave it to Murat was very happy and requested the signing of the sister of our friend on the painting
the photo of the painting
taking Murat and paper and pencil and asked our friend name in English
Murat : what is your name
Noha : she smiles
Murat : your name
Noha: Noha
he wrote a Dedication  another in the Turkish language was written for my sister and they took photo together with the camera
the photos
http://center.jeddahbikers.com/uploads/jb13053873492.jpg
and said goodbye our friend to Murad, although it was very exhausting
, however, was patient and very cooperative, so

Murat Personal beautiful by all standards modest understands polite respected collaborator patient affectionate and handsome
We hope that you will be happy  as we were happy with him 
note:i know the meeting is tooo old but itried to gather it & translate it with my friend noha who is my assistant in the forum
http://center.jeddahbikers.com/uploads/jb13053873493.jpg

АНАРА ПЕРЕВЕДИ ПОЖАЛУЙСТА !!

0

279

zuzu24 написал(а):

These covered a meeting Noha Morgan with Murad in Cairo

Статья как Ноа Морген встретилась с Муратом в аэропорту Каира.
Когда она узнала, что Мурат приедет в Египет, она решила встретиться с  Муратом, что бы он  знал, как сильно мы его любим и уважением.
- Я пыталась до приезда в  Египет узнать побольше  информации о сроках ближайшего пребывания, но безрезультатно, и когда я узнала, что он появится в передаче телевизионной у Шарифа.Решила за час до окончания передачи  подождать и сопроводить  в отель Sofitel. Тут вдруг я узнаю из телевизионных программ, которые показывают, что самолет будет задержан. У нас было время добраться до аэропорта и взяли такси и направились в аэропорт.
В тот момент когда Мурат выходил из дверей,он разговаривал по телефону. Мы направились к нему, увидев нас он заулыбался.
Мой друг был переводчиком у нас.

Ноа:-Мурат у вас много поклонников среди Арабских стран,  а также с Европы тоже.С которыми у нас дружеские отношения, и мы создали форум.Если бы вы заглядывали на Facebook
Мурат:- нет, нет Facebook
Ноа:-Мы создали эту страницу, зная что у него нет персональной страницы на этом сайте.ДЛя прослеживания и размещения новостей о нем, что нет двойника.Мурат покачал головой, дал понять, что понял  почему мы создали....
Ноа: Мурат,  девушка по имени Рэнд из Ирака собрала письма от всех его поклонников  в мире  и загрула видео на YouTube
Мурат: улыбнулся и сказал спасибо.
Мой друг сфотографировал на мобильный, с которого можно закачивать видео.Мурат сказал -Привет на турецком.
Ноа: мы следим за  сериалом " любвь и наказание", мы видим с  переводом каждый эпизод на YouTube, и мы ждали его после "Аси".
Мурат пошел к машине, которая отвезет его на телевидение и попрощались.
На следующий день мой друг нашел Мурата в отеле и попросил подписать фото для Ноа.

Он написал на турецком языке слова приветствия на нашем совместном фото.
Мурат как личность очень скромный, вежливый и очень красивый.
Мы были счастливы от встречи с ним, надеюсь и вы будите счастливы с нами.
Эта встреча была давно, но так хотелось поделится с вами.

+2

280

granata написал(а):

Мурат как личность очень скромный, вежливый и очень красивый.

Анарочка дорогая  http://s48.radikal.ru/i122/1105/cf/88dca094c960.gif

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım