а то всем трезвонил, что устал и соскучился по новоиспеченной женушки... Теперь он что будет говорить, надоела старая женушка, хочу сниматься...
точно не хочу домой хочу в сериал
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım
а то всем трезвонил, что устал и соскучился по новоиспеченной женушки... Теперь он что будет говорить, надоела старая женушка, хочу сниматься...
У него в этом году такая отмазка была, а когда мужчины отрываются от дома, то туда их уже не загнать...
У него в этом году такая отмазка была, а когда мужчины отрываются от дома, то туда их уже не загнать...
cериал ? Лин? нну тото эх Бурчик ему покажет
эх Бурчик ему покажет
Чего покажет, уже ничего не сможет показать Выпущенного Джина обратно в бутылку не загнать...
Ей бы тоже папаша нашел еще сериальчик...
Ей бы тоже папаша нашел еще сериальчик...
да найдет она как закатится ныть вот и сериал
bu dizi için harika bir ikilim var ;
Nehir Erdoğan & Murat Yıldırım
asya & ilyas aşkını anlatabilecek en iyi ikili , karakter fiziği açısından da uygun , esmer kız ve kara oğlan ...
bu dizi için harika bir ikilim var ;
На ваш взгляд они смогут осуществить на экране неземную любовь-брюнетка и смуглый мальчик????
Нехир и Мурик в одном фильме, ну даже не знаю, надо привыкнуть к этой мысли, пока их вместе не представляю
Nehir Erdoğan & Murat Yıldırım
А как бы хотелось видеть рядом Тубу?
Лучше с ней,чем с Б.??????????????
Murat Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar...
25.04.2011 13:17:23
Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım “Kadınların bana sadece yakışıklı erkek gözüyle bakmasını istemem. Benim için ’aktör’ desinler yeterli” dedi.
MURAT YILDIRIM KİMDİR?
Makine mühendisliği okurken radikal bir kararla oyuncu olan Murat Yıldırım "Hiçbir zaman star olmak istemedim. İzleyicilerin bana ’yakışıklı oyuncu’ yerine ’başarılı bir aktör’ demesini tercih ederim" dedi. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Murat Yıldırım, "Şöhret bıçak gibi. Bıçağı bir elmayı kesmek için de kullanabilirsin, insanı öldürmek için de. Ben elma kesmek için uğraşıyorum. Star olmak istemedim, derdim aktör olmak" dedi.
‘Sevilmek çok güzel’
---Sizi çok yakışıklı buluyorlar. Şöhretli olmak nasıl etkiliyor?
Ben kendimi o kadar yakışıklı bulmuyorum ama sağ olsunlar. Sevilmek çok güzel ama şöhretin oyunculuktaki yeri çok feci.. Şöhret, oyuncunun hayatında büyük bir engel arz ediyor. ’Aktör olma yolunda mı, gidiyorsun star olma yolunda mı?’ dedirtiyor. Benim tercihim hep aktör olmak yolundaydı. Star olmak istemedim hiçbir zaman. Bir yerden sonra tanınmışlığı, kendin için değil de toplum için kullanmak daha faydalı geliyor bana.
---Siz oyunculuğa sonradan gönül verenlerdensiniz?
Kendimi, matematik problemlerini çözen ve gelecekte iyi bir mühendis olarak hayal ediyordum. Öyle yönlendirilmiştim. Birden kendimi oyunculuk içinde bulunca, alışmakta zorluk çektim. Bu önce hobi olarak başlıyor, para kazanınca meslek haline geliyor. Benim için oyunculuk şu anda meslek. Bu seçimi yapmak ise radikal bir karardı.
‘Evli olduğum için çok mutluyum’
---Burçin Terzioğlu ile evlisiniz. Evli olmak nasıl bir duygu?
Genel olarak baktığımda, bir kadınla hayat idame ettirmek çok güzel bir şey. Evli olduğum için çok mutluyum. Bunu da hiç düşünmeden yaptım. Burçin benim için çok değerli bir insan.
---Sizin yakınlaşma sahnelerinize tepkisi ne oluyor? Kıskançlık oluyor mu?
Doktor hastasını muayene ederken nasıl o gözle bakmıyorsa, biz de o gözle bakmıyoruz tabii ki. Bu niyetinle alakalı. Mesleğimiz gereği olduğu zaman yaparız ama iş sadece reyting uğruna kullanılmaya dönüşürse; hiçbir zaman o işin içinde olmam. Kadınların bana sadece cinsel obje veya yakışıklı erkek gözüyle bakmasını hiçbir zaman istemem. Benim için ’aktör’ desinler yeterli.
---İzleyicilerin dizilerden etkilenip, hayatlarını ona göre sürdürmesini nasıl yorumluyorsunuz?
Ben aslında dizilerin böyle bir misyonu olduğunu düşünmüyorum. Bence televizyonun insanları eğitmek, bir yerlere taşımak gibi bir durumu yok. Herkesin sorumluluğu kendisine ait. Beğendiğini izle ya da izleme. Ben, diziden ’sorumluluk bilinci’ beklenmesine karşıyım.
‘Seyirci de keyif alacaktır’
---Dizi bölümlerinin 45 dakikaya düşmesi, seyirci açısından dezavantaj olabilir mi?
Sanmıyorum. Oyuncular kadar seyirci de bundan keyif alacaktır. Hollywood’daki bir oyuncunun bu setlerde çalışabiliceğine inanmıyorum. Performans gösteremezler.
ŞOK
Анара переведи пожалуйста
Вы здесь » Турецкие сериалы » Murat Yıldırım » Интерьвью в газетах ,журналах на тв шоу Murat Yıldırım