Надеюсь к концу всех сезонов настоящее подарит!!!
С изумрудом то? Эх, я бы не октазалась
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Muhtesem Yuzyil /Выдающиеся века
Надеюсь к концу всех сезонов настоящее подарит!!!
С изумрудом то? Эх, я бы не октазалась
А ещё, я теперь счастливая обладательница кольца Хюри!
Поздравляю! Смотрится шикарно на руке. Красота. Даж немного завидую ( но по хорошему ). Надо развести своего Султана на такое же.
К ней, видно, ночью голубь прилетал
Щас описиюсь от смеха!
Оно кажется чёрным, но на самом деле зелёное. Я просто только что сфотографировала, а у меня в кабинете освещение плохое!
смотрится классно
Все сцены в саду снимают не в Топкапы в Долмабахче!
были там? видели любовное гнездышко Хати и Ибо?
В дворец Ибо не попала (закрыт был...)
жаль...
Надо развести своего Султана на такое же.
Предлагаю забастовку: нет кольца - нет ужина
были там? видели любовное гнездышко Хати и Ибо?
Была - и в одном дворце и во втором, вот только любовное гнёздышко снимают в павильоне. Жалко!
Предлагаю - ужин при свечах!!!!
Была - и в одном дворце и во втором, вот только любовное гнёздышко снимают в павильоне. Жалко!
Всё равно побывала в романтических местах того времени!!!!
А вот я когда была, что то туда не потянуло...
Muhteşem Yüzyıl'a reklam önerileri
Diziler leblebi gibi ürün yerleştirme reklamı alıyor ancak Muhteşem Yüzyıl bu fırsattan yararlanamıyor.
Yeni reklam düzenlemesi sonrasında tüm diziler leblebi gibi ürün yerleştirme reklamı alırken tarihi dizi olduğu için bu fırsatı kaçıran Muhteşem Yüzyıl'ın yardımına Bekir Hazar koştu...
Bekir Hazar/Takvim
"Yeniçerilik 6 aya inecek"
Malum tv reklamlarında devrim oldu.
Tüm diziler leblebi gibi ürün yerleştirme reklamı alıyor.
Hatta programlar bile? Şansal Büyüka bile konuşurken önünde markalı gazoz duruyor.
Geçen yazmıştım, Muhteşem Süleyman'ın işi zor diye? Çünkü tarihi diziye bugünün ürünlerini yerleştirmek çok zor.
Şöyle bir düşündüm? Onlara yadımcı olayım dedim? Siyasi reklamlar alabilirler bu diziye? Mesela Muhteşem Süleyman tahtta oturuyor.
Tebasına dönüp birden "İstanbul için çılgın projem var" diyor.
Al sana Ak Parti reklamı? Ne bileyim yeniçeriler ayaklanıyor mesela? Birden kaftanlar içinde Kemal Kılıçdaroğlu ortaya çıkıyor? Yeniçerilerin arasına dalıp; "Ben Kemal Paşa? Yeniçeriliği altı aya düşüreceğim" diyor? Yeniçeri isyanı orada bitiyor.
Halkın arasına yine kaftanla giriyor; "Benim adım Kemal? Her aileye 600 akçe" diyor? Al sana CHP reklamı? Harem Ağası Sümbül Ağa haremde koşuyor; "Yüz on sekiz otuzüç" diye bağırarak? Kıvanç Tatlıtuğ
Hasbahçe'de geziyor.
Yanından heybesiyle Pargalı geçiyor? "Vaay be heybeye bak" diyor?
27 Nisan 2011 Çarşamba 05:31:19
Muhteşem Yüzyıl'da tartışılan sahne
Muhteşem Yüzyıl dizisinin takipçilerinin kafası son bölümde bir hayli karıştı.
Bu karışıklığın sebebi "Eski Saray"da ikamet etmekte olan Hürrem Sultan'a Hatice Sultan'ın Şahzade Mustafa'yı götürmesi oldu.
İzleyenler Edirne'de zannettikleri Eski Saray'a faytonla 1 gün sürmesi gereken yolun çok kısa sürede alınmasına şaşırtı. Hatta Hürrem Sultan da yine faytonla kısa bir sürede Topkapı Sarayı'nda yapılmakta olan eğlenceye yetişmişti.
Ancak yanlış bilinen bir gerçek de bu sahnelerle ortaya çıkmış oldu. Eski Saray, Edirne'de değil Beyazıt'tadır...
Eski Saray'ı Edirne'de zanneden birçok izleyici dizide hata olduğunu düşündü ancak bir hata yoktu.
27 Nisan 2011 Çarşamba 06:24:26
Точняк! И волшебства по ночам тоже нет!
Точняк! И волшебства по ночам тоже нет!
Угу, тогда и инета нету....
Девочки, я ещё про прошлую серию... Вот не могу понять, Махи реально попала в немилость к Валидэ? Почему?
Или она просто ршила Хюри из дворца вывезти пока Селёдка делает своё темное дело?
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Muhtesem Yuzyil /Выдающиеся века