перевод нужен? или так поймёте?
да я не уверена что поняла все
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Adını Feriha Koydum 4
перевод нужен? или так поймёте?
да я не уверена что поняла все
'Adını Feriha Koydum' dizisindeki rol alan ve aynı dizide rol alan Vahide Gördüm’den sonra kendisi de meme kanseri olduğunu öğrenen oyuncu Deniz Uğur, geçirdiği ameliyattan birkaç gün önce “Savaşçı bir ruhum var ve her türlü mücadeleyi severim. Aranızdaki birçok Amazon gibi” demişti.
Oyuncu ameliyattan 6 gün sonra sete geri dönerek mücadeleci ruhunu kanıtladı. Vatan'ın haberine göre morali yüksek olduğu gözlenen Uğur, şunları söyledi:
"Ekipteki arkadaşların hepsi hastaneye geldi. Çok destek oldular bana. Bu devirde çok görmeye alıştığımız bir rahatsızlık. Tedavisi de mümkün olduğu için çok fazla da keyfimizi kaçıracak bir şey yoktu. Atlattık, bitti, gitti.
'SEZARYEN DAHA ZORDU'
Hiç korkmadım ameliyata girerken. Çünkü iki kez sezaryenle doğum yaptım. O süreçler daha zordu. Sağ göğsüme operasyon yapıldı, sol tarafa da rötuş yapıldı eşitlenmesi açısından. İçindeki kanserli kitle alındı, yerine de silikon desteği konuldu.
Kemoterapi görüp görmeyeceğim 1 hafta içinde belli olacak, patoloji testi sonucuna göre. Bundan sonraki süreç kozmetik meseleler, peruk takacak mıyım, takmayacak mıyım meselesi. Hiç umurumda bile değil. İşime devam etmek bana moral oluyor."
Meme kanseri olan Deniz Uğur'a sevgilisi Orçun Benli büyük destek veriyor. Uğur'un, 'Bu Son Olsun' filminin galasında giyeceği kıyafetinden makyajına kadar her hazırlığıyla da Benli ilgileniyor
Meme kanseri teşhisi konulduktan hemen sonra, geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatan ve sol göğsünden operasyon geçiren Deniz Uğur'un bu zor günlerindeki en büyük destekçisi sevgilisi Orçun Benli. Benli'nin yönetmenliğini yaptığı 'Bu Son Olsun' isimli filmde rol alan güzel oyuncu, filmin 3 Ocak'taki galası öncesi evinde dinleniyor.
GALADA ÖPÜŞMEYECEK
Beyoğlu Yeşilçam Sokağı'nda yapılacak olan gala öncesi günlerini evinde sevgilisiyle geçiren Uğur'un galayla ilgili tüm hazırlığı için de Benli koşturuyor. Güzel oyuncunun galada giyeceği tuvalet için modacısının provalar için eve gelmesini sağlayan Benli, Uğur'un saç ve makyajı için de tüm ayarlamaları yaptı. Sevgilisinin sevgi ve şefkati sayesinde moralini yüksek tutan Uğur, galada da doktorunun tavsiyesi üzerine hastalanmamak için kimseyle öpüşmeyecek. Yakın dostları Uğur'u her gün evinde ziyaret ederken güzel oyuncuyu hastalığı boyunca sürekli takip eden Nilüfer'in de kısa süre içinde bir ziyarette bulunması bekleniyor.
kaynak sabah günaydın 27.12.2011
Я с тел пишу,завтра переведу,извините
HALİL FERİHA’NIN PEŞİNDE
Halil’in akıl hastanesinden kaçma haberi kapıcı dairesinde bomba etkisi yaratır. Feriha’nın tehdit altında olmasıyla çılgına dönen Emir, nişan olayının arkasındaki gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Emir, Feriha’yı korumak için apartmandan ayrılmaktan vazgeçer. Öte yandan Emir’in ev aldığını öğrenen Ünal’ın tepkisi çok sert olur. Levent, aşk itirafının ardından Feriha ile aralarına giren mesafenin acısını yaşar. Oğlunun hayatını merak eden Nevbahar ise Levent’in Feriha’ya olan duygularını öğrenir. Koray ve Gülsüm’ün arkadaşlıkları ilerlerken Hande ise Koray’ın hayatında yeni biri olduğundan şüphelenir. Gülsüm, Hande’nin alarma geçmesiyle zor anlar yaşayacaktır. Yaklaşan yılbaşı gecesi, Hande’nin partisinde yeni yıla Emir’le birlikte girmeyi planlayan Cansu’yu heyecanlandırırken, yılbaşı gecesi herkes için büyük sürprizlerle doludur.
Я коротко напишу:
Эмир принял решение узнать всё об обручении Ферихи, и чтобы уберечь её от Халиля передумал съезжать с аппартаментов, он решил остаться. Отец Эмира узнав ради кого он купил квартиру начинает нервничать. Левент из-за признания в любви Ферихи,страдает от установившегося расстояния между ними. Интерисующаяся жизнью сына Невбахар ханым узнаёт о чувствах Левента к Ферихе. Корай и Гюльсум заняты примирением друзей, но Ханде думает что у Корая новая возлюбленная. Гюльсум будет страдать от тяжёлых нападок Ханде. План Ханде встретить Новый год с Эмиром взволновал нетерпеливую Джансу, Но Новый год для всех полон неожиданных сюрпризов.
Я коротко напишу:
Эмир принял решение узнать всё об обручении Ферихи, и чтобы уберечь её от Халиля передумал съезжать с аппартаментов, он решил остаться. Отец Эмира узнав ради кого он купил квартиру начинает нервничать. Левент из-за признания в любви Ферихи,страдает от установившегося расстояния между ними. Интерисующаяся жизнью сына Невбахар ханым узнаёт о чувствах Левента к Ферихе. Корай и Гюльсум заняты примирением друзей, но Ханде думает что у Корая новая возлюбленная. Гюльсум будет страдать от тяжёлых нападок Ханде. План Ханде встретить Новый год с Эмиром взволновал нетерпеливую Джансу, Но Новый год для всех полон неожиданных сюрпризов.
огого спасиб дорогая моя кто сегодня будет смотреть блинн ссылки
кто сегодня будет смотреть
Ксюша, смотри непосредственно на самом канале SHOW.tv
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Adını Feriha Koydum 4