Всем привет! Мне очень понравилась это серия. Я вместе с Фати прислезилась так все троготельно было. Ну Мустафа все винаваты тока не он .Теперь он будет мстит Керему.
Турецкий сериал Fatmagülün Suçu Ne? / В чем вина Фатмагюль?5
Сообщений 591 страница 600 из 905
Поделиться5922012-02-03 23:54:51
Ты права!!!!!на каждый вопрос лживый ответ!!!! На каждое обвинение своё оправдание!!!!!
Даже Кадир бей сказал:В его показание одна ложь!!!!
Ну я в шоке от него,сам отказался от Фати,теперь бесится жиром!!!
Поделиться5932012-02-04 00:52:19
Fatmagülün suçu ne-59.bölüm/bar sahnesi-Hakan Adanur&Tilki Misali
Zordur şu hayatta güzel olan herşey
Zoru severim ben,bu önemli birşey
Aşk bazı yalan,bazı gerçek
Eninde sonunda bana dönecek
Ama ama ama ama
Birşey varki bilinmeli her daim
Ama ama ama
Fena seviyorum ben seni zalim
Çok seviyorum ben seni zalim...
Dönüpte dolaşacağın yer belli tilki misali
Yormamki kafamı öyle eserim eseceğimi
Gözüm kara,zerre kadar olmazki bende tasa
Dönsen ne âlâ,dönmesende takmam bir dakika
Dönsen ne âlâ dönmesende,bakarım icabına..
Поделиться5942012-02-04 13:03:37
"Asıl şimdi öldün sen Kerim!"
Mustafa, annesinin ölümüyle sarsılırken, Kerim'i öldürmeye karar verdi.
Kerim'i vurduktan sonra İzmir'e kaçan Mustafa, Hacer'den aldığı kötü haberle İstanbul'a döndü. Eve polisler gelince, tansiyonu yükselerek hastaneye kaldırılan annesinin durumu kritikti. Polisler, Mustafa'yı annesinin yanından gözaltına almışlardı; ancak, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Bu sırada Halide ise hayata gözlerini yummuştu. Durumu öğrenen Mustafa, annesinin ölümüne sebep olduğunu düşündüğü Kerim'i öldürmeye karar verdi.
Поделиться5952012-02-04 13:12:17
Asıl şimdi öldün sen Kerim
Теперь ты реально мертв Керем!
Mustafa, annesinin ölümüyle sarsılırken, Kerim'i öldürmeye karar verdi.
Потрясенный смертью матери Мустафа,решил убить Керема.
Kerim'i vurduktan sonra İzmir'e kaçan Mustafa, Hacer'den aldığı kötü haberle İstanbul'a döndü. Eve polisler gelince, tansiyonu yükselerek hastaneye kaldırılan annesinin durumu kritikti.
После того как Мустафа стрельнул в Керема,он бежит в Измир,но получив от Хаджер плохие новости возвращается в Стамбул. Домой пришли полицейские, из за этого состояние матери ухудшилось поднялось давление и ее увезли в критическом состояние в больницу
Polisler, Mustafa'yı annesinin yanından gözaltına almışlardı; ancak, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Bu sırada Halide ise hayata gözlerini yummuştu.
Полицейские забирают перед глазами матери Мустафу в полицейский участок как подозреваемого, но не найдя не достаточно улик отпускают его. В это время умирает Халиде(мать Мустафы).
Durumu öğrenen Mustafa, annesinin ölümüne sebep olduğunu düşündüğü Kerim'i öldürmeye karar verdi.
Узнав о смерти матери, Мустафа считает причиной ее смерти является Керем,из за этого он решил убить Керема!!!
Поделиться6002012-02-04 17:27:28
Фати:Привет,ты в порядке?
Керем: Машет головой..Да…
Фати: Я знала ты не уйдешь оставив меня…(Гладит его по волосам)….ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!!!!!!!!