Фото Beren Saat
Сообщений 111 страница 120 из 300
Поделиться1122011-05-30 16:15:17
'Kadın olmanın zorluğunu yaşıyorum'Bir üniversiteden ödül alan Beren Saat'ten anlamlı konuşma...
28.03.2011 12:02:13
Sevilen oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz günlerde özel bir üniversiteden ödül aldı. En iyi kadın oyuncu seçilen Beren Saat ödülünü alırken anlamlı bir konuşma yaptı. "Bu ülkede kadın olmanın zorluklarını üst üste yaşayan bir oyuncu olarak özgürlüğümüzü kaybetmemiz için desteğinize teşekkür ederim." diye konuştu.
Beren Saat daha sonra çıkışta Magazin D'nin sorularını yanıtladı. Muhabirin, 'ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?' sorusunu espiri bir şekilde yanıtladı: "Mesela burnumu yaptırmadığım halde yaptırdım diye yazıyorsunuz." dedi.
Поделиться1132011-05-30 16:25:39
Afganistanlılar ona hayranAşk-ı Memnu'nun yayınlandığı Afganistan'da Beren Saat fırtınası esiyor...
27.05.2011 17:08:10
Aşk-ı Memnu dizisi Afganistan'da izlenme rekorları kırıyor. Yerel dilde dublajla ABD elçiliği tarafından finanse edilen TOLO televizyonunda yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' haftada 5 bölüm olarak ekrana geliyor.
Global Post'un haberine göre ülkede 'Aşk-ı Memnu'nun yayınlandığı saatlerde adeta hayat duruyor. Beren Saat Afganistan'ın yeni seks sembolü haline gelirken, Kıvanç Tatlıtuğ da erkeklerin en kıskandığı isim oldu.
Поделиться1152011-06-01 10:06:03
Beren Saat'ten Fatmagül'ü hatırlatan karar!
Beren Saat, reklam yüzü olduğu markanın kampanyasından elde edilen 100 bin lirayı Mor Çatı Vakfına bağışladı.
Ünlü oyuncu Beren Saat'ten kadın haklarını savunan Mor Çatı Vakfı'na hem anlamlı hem de cömert bir destek geldi. Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı tecavüz mağduru karakter de senaryo gereği kendisine susması için verilen parayı yine Mor Çatı'ya bağışlamıştı. Beren Saat aynen dizide Fatmagül'ün yaptığı gibi vakfa yüklü bir bağışta bulundu.
Saat, reklam yüzü olduğu markanın kampanyasından elde edilen 100 bin lirayı Mor Çatı Vakfı'na bağışlarken dizideki karakterle yaşadığı bütünleşmeyi de göstemiş oldu.
1 Haziran 2011 Çarşamba 05:40:17
Поделиться1162011-06-01 10:34:15
Beren Saat'ten çok cesur kıyafet
Daha önce katıldığı etkinliklerde dekolte tercih etmeyen Beren saat şaşırttı.
Bir deodorant markasının projesi nde yer alarak 4 günü deodorant kullanmadan geçiren ve yaşadıklarının sosyal medyada paylaşan Beren Saat' , tanıtım toplantısında göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.
Rexona?nın kampanyasına gönüllü olarak destek veren genç oyuncu " Hayatın içinde de kadınların yanında, samimi bir sorumlulukla durduğuna şahit oldum. Biz bu projeyle hem kişisel bakım konusunda tüm kadınları bilinçlendirerek onların kendilerini daha güvende hissetmeleri için bir adım atmaya çalıştık hem özel koşulları olan kadınlar için bir destek yarattık. Günlük hayatta çoğu kez kadının bilinçsizliğinden, ya da yanlış bilgilendirilmesinden kaynaklanan sorunlara da şahit oluyoruz. Ben, kişisel bakım meselesinin de bu sorunlardan biri olduğunu düşünüyorum.? dedi.
1 Haziran 2011 Çarşamba 06:36:50
Поделиться1182011-06-01 20:29:47
BEREN SAAT ALIŞVERİŞ KEYFİNDE BAKIN NASIL GÖRÜNTÜLENDİ?
Fatmagül’ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu gibi dizilerdeki oyunculuğuyla herkesin beğenisini kazanan sevilen oyuncu Beren Saat bakın bu sefer kiminle nerede görüntülendi?
Beren Saat bu sefer annesi ile alışveriş keyfi yaptı. Güzel oyuncu ile annesi Ayla Saat ile birlikte önce film izledi. Daha sonra yemek yiyen ikili bütün günü birlikte geçirdi
Поделиться1202011-06-04 00:14:42
Берен прикольно нарисовала