Акжаркынчик, солнышко, спасибо. Столько инфы разместила, теперь есть что на выходные почитать. Всё больше убеждаюсь, что красивая Бергюзар. Вот всё думаю, может мне сериал "1001 ночь" посмотреть, как вы посоветуете?
Фото Bergüzar Korel / Halit Ergenç
Сообщений 51 страница 60 из 150
Поделиться522011-01-09 17:09:45
Акжаркынчик, солнышко, спасибо. Столько инфы разместила, теперь есть что на выходные почитать. Всё больше убеждаюсь, что красивая Бергюзар. Вот всё думаю, может мне сериал "1001 ночь" посмотреть, как вы посоветуете?
Всегда пожалуйста! Можешь сделать перевод коротких статей? Рекомендую посмотреть сериал, у нас его 2 раза показывали и 2 раза смотрела))
Поделиться532011-01-09 19:39:04
Всегда пожалуйста! Можешь сделать перевод коротких статей? Рекомендую посмотреть сериал, у нас его 2 раза показывали и 2 раза смотрела))
Усё, начну смотреть этот сериал, спасибки за совет. Хорошо, переведу.
Поделиться542011-01-09 23:37:22
Посмотрите сколько фоток Халита, спасибо Яско.
Поделиться552011-01-12 22:12:21
Спасибо Яско, здесь Шахрезат
Поделиться562011-01-13 00:45:11
“Binbir Gece”de Şehrazat’ı canlandıran Bergüzar Korel, o karakteri unutturmak için “Bitmeyen Şarkı” dizisinde pavyon şarkıcısı rolünü üstlendiğini söyledi: “Hep ‘Ben Şehrazat değilim. Başka bir karakteri canlandırmak için kendimde yeterli gücü buluyorum. Sadece insanların bana izin vermesi gerekiyor’ diyordum. Bir bar şarkıcısını canlandırmayı da Şehrazat’la olabilecek en zıt karakter olduğu için kabul ettim. Çünkü benim içimde Şehrazat kalmadı.” Kaynak: Hürriyet
Перевод статьи.
Исполнительница роли Шахрезат в сериале "1001 ночь" Бергюзар Корель, чтобы забылся характер старой героини начала пробы петь в павильоне.Новый сериал "Бесконечная песня, в котором будет сниматься Бергюзар -"Я не всегда буду Шахрезат, что у меня достаточно сил возродить другой персонаж."
Мне только нужно, чтобы зрители меня поняли. Новый персонаж противоположный Шахрезат, про певицу в баре.
-"Потому что Шахрезат в прошлом, от которой у меня не осталось ничего."
Поделиться572011-01-13 00:59:15
Ali uykuya dalınca hava almaya çıktılar
http://www.berguzarkorel.gen.tr/images/ … -halit.jpg
Bitmeyen Şarkı’ dizisinde başrol oynayan Bergüzar Korel ile ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı projeyle ekrana gelmeye hazırlanan Halit Ergenç; önceki gece oğulları Ali’yi uyutup yürüyüşe çıktı. Bebek’teki ‘Boom’ adlı mekanda yemek de yiyen çift, çok mutlu olduklarını söyledi.
Halit Ergenç, yeni projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Muhteşem Yüzyıl” isimli bir dönem dizisi çekeceğiz. Kadro netleşmiş değil ama Nebahat Çehre ve ben başrollerde olacağız.” Kaynak: Hürriyet
Перевод статьи.
Пока Али спит, вышли подышать свежим воздухом.
Бергюзар снимаюшаяся в сериале"Бп", и Халит в сериале "Выдающийся век", после того как рано уложили своего сына спать вышли на прогулку. В районе Бебек, они поужинали, и сказали, что они очень счастливы.
Халит сказал про свой новый сериал.Что он скоро выйдет в прокат и в нем кроме него будет сниматься Нехабат Чехре.
Поделиться582011-01-13 01:14:11
Atv’de yeni başlayan “Bitmeyen Şarkı” dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Bülent İnal, dün akşam yayınlanan ilk bölümü set ekibiyle beraber otelde izledi.
İzmir’in Çeşme ve Urla ilçelerinde çekilen dizinin ilk bölümü için Ilıca Otel’in bahçesine barkovizyon kuruldu. İlk bölümünün heyecanını yaşayanlar arasında Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç de vardı. Dizide Bergüzar Korel ‘Feraye’ adlı bir pavyon şarkıcısını canlandırırken, Bülent İnal toprak sahibi bir ailenin hal başkanlığı için aday olan büyük oğlu ‘Yaman’ karakteriyle seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin pavyon sahneleri, İzmir Alsancak’ta gerçek bir pavyonda çekilirken, Korel tüm şarkıları kendisi söylüyor.
Dizide ayrıca Yücel Ertan, Tuncer Salman, Emel Göksu, Derya Artemel, Övül Avkıran ve Betül Çobanoğlu da rol alıyor.
Перевод статьи.
На канале АТВ начинается новый сериал "Бп",в которой снимаются Берг и Булент, для просмотра первой серии команда собралась в отеле.
Берг играет певицу в баре, Булент главу землевладельческой семьи.Сцены сняты в Измире,Берг сама испоняет песни.
Поделиться592011-01-13 01:22:40
Sonunda buluştular - И наконец встретились
http://www.berguzarkorel.gen.tr/images/ … ulusma.jpg
İş yüzünden ayrı kaldığı eşiyle sonunda biraraya gelebildiler.
Çeşme’de annesi Hülya Darcan ve minik oğlu Ali ile tatil yapan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yaz sezonu boyunca işleri yüzünden ayrı kaldığı eşi Halit Ergenç ile sonunda bir araya geldi.
Önceki gün Çeşme’deki Funda Arar konserine Hülya Hanım’ı da yanlarına alarak giden ünlü çift, konser boyunca gözlerini birbirinden ayıramadı. Şarkılara eşlik eden Korel ve Ergenç’in, minik oğulları Ali’yi ise bakıcılarıyla evde bıraktıkları öğrenildi. HT MAGAZİN / Yunus Emre ÇINAR
Перевод статьи.
В Чешме Берг с Халитом и ее матерью Хулией и сыном немного устроили себе отдых.Побывали на концерте известной группы,на котором не отрывали свои взгляды друг от друга.В это время Али находился дома с няней.
Поделиться602011-01-13 01:30:55
Doğum yapmadan önce daha kilolu olan Bergüzar Korel, şu andaki halinden çok memnun.
Bergüzar Korel, Eti’nin Çekül Vakfı ile hayata geçirdiği ‘Eti Çekül Kültür Elçileri’ sosyal sorumluluk projesinin sunuculuğunu yaptı.
Aldığı 15 kiloyu verdiğini söyleyen Korel, “Doğum yapmadan önce daha kiloluydum” dedi. Oyuncu oğlu Ali’nin huysuz olduğu yönünde çıkan haberlere de alındığını belirtti. Korel, “Bebeğim çok akıllı, uslu. Geçen gün sıcaktan bunalmıştı ve o yüzden huysuzlandı” dedi.
Перевод статьи.
Остался 1 кг до дородовой формы Берга чем она довольна. Берг сказала, что во время беременности набрала 15 кг, и осталось еще сбросить 1 кг. Берг участвовала в социальной программе.
Берг была недовольна искаженной информацией о сыне. "Сын Али очень смышленный ребенок, хорошо себя вел. Может просто была непогода и он так отреагировал."
Отредактировано granata (2011-01-13 05:05:12)