Сериал красочный, его надо смотреть, и по ходу просмотра если будут вопросы буду отвечать.
верю,но время....
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Bergüzar Korel / Halit Ergenç » Фото Bergüzar Korel / Halit Ergenç
Сериал красочный, его надо смотреть, и по ходу просмотра если будут вопросы буду отвечать.
верю,но время....
У Али была температура и они обращались к врачу.
У Халита спросили про еще детей, он ответил, что обязательно будет.
Bergüzar ilk planını açıkladı
Geçtiğimiz hafta ses tellerindeki kisti aldıran ünlü oyuncu hızlı çıktı...
Geçtiğimiz hafta ses tellerindeki kisti aldırmak için ameliyat masasına yatan Bergüzar Korel, önceki gün minik oğlu Ali ile Akmerkez’de alışveriş yaparken objektife takıldı.
Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan oyuncu, eşi Halit Ergenç’le ikinci çocuk planları yaptıklarını söyledi: “Ali yalnız büyümeyecek. Ona bir kardeş yapmayı düşünüyoruz. İkinci bebeğimizin kız ya da erkek olması fark etmez, önemli olan tek şey sağlıklı olması.”
Девушки! Друг Яско -большой поклонник Халита. И он предоставил нам возможность еще больше полюбоваться и восхититься талантом Халита и Бергюзар. Загляните на его странички не пожалеете. У него есть странички на Facebook- про сериал "1001 ночь", сериал "Выдающейся век", на youtube его клипы, там его ник joеcelt
http://www.1001noc.rtl.hr/epizoda-132 на свадьбе танцуют Халит и Берг
http://www.story.hr/1001noc/ статьи в газетах про Халита и Берга
http://www.facebook.com/pages/1001-NOC- … 4?v=photos фото Халита и Берга
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop … 9#p4345131 разное Халит и Берг
Отредактировано granata (2011-01-08 06:12:46)
Annesiyle yaptığı tartışma sonrası Servet çaresiz İstanbul’a taşınma fikrinden vazgeçmek zorunda kalır. Ama kolay pes etmeyecektir.Necip’le bir olup Feraye’den sonsuza kadar kurtulmak için çok ayrıntılı ve haince bir plan yaparlar.
Отредактировано Саида20 (2011-01-08 20:30:29)
Отредактировано Саида20 (2011-01-08 21:04:33)
İkinci çocuğu istiyoruz
Gectigimiz hafta ses tellerindeki kisti aldırmak için ameliyat masasına yatan Bergüzar Korel, önceki gün minik oğlu Ali ile Akmerkez’de alışveriş yaparken objektife takıldı.
Kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan oyuncu, eşi Halit Ergenç’le ikinci çocuk planları yaptıklarını söyledi: “Ali yalnız büyümeyecek.
Ona bir kardeş yapmayı düşünüyoruz. İkinci bebeğimizin kız ya da erkek olması fark etmez, önemli olan tek şey sağlıklı olması.”
Отредактировано Саида20 (2011-01-08 22:26:25)
Binbir Gece beni çok yıprattı
Bergüzar Korel, kendisini şöhrete kavuşturan “Binbir Gece”de olduğu gibi, yeni dizisi “Bitmeyen Şarkı”da da acı çeken bir anneyi canlandırıyor. Tek farkla! “Bitmeyen Şarkı”nın reytingleri, “Binbir Gece”ye oranla çok düşük. Ama Korel bu durumdan gayet memnun. Ben de merak ettim, sebebini sordum…
Bergüzar Korel’in kaderi nedir böyle; bütün dizilerde çocuğuyla ilgili bir trajedi yaşayan anneyi canlandırıyor…
- Tesadüf oldu aslında. O dramatik roller bana geldiğinde her ne kadar önce korksam da veya “Eyvah” desem de, onları oynamayı seviyorum galiba…
Neden “Eyvah” diyorsunuz?
- Ağır geçmişi olan kadınları oynamak zor. Başta çok zor geliyor, korkuyorum. Zor ama bir yandan da zevkli.
“Bitmeyen Şarkı”nın reytingleri “Binbir Gece” gibi olmadı. Yine de “İyi ki bu diziye evet dedim” diyor musunuz?
- “Binbir Gece”de ben çok büyük bir fırtınanın ortasındaydım. Yüksek reytingler alıyorduk. Her gün gazeteyi açtığımda diziyle ilgili bir şeyin tartışıldığını görüyordum. Şu an öyle bir fırtınanın içinde olmadığım için mutluyum. Çok fazla reyting alan ve her hafta zirveye oynayan bir dizide olup yıpranmaktansa, bu dingin durumdan daha hoşnutum. Bizim kendimize ait çok güzel bir izleyici kitlemiz var.
Özellikle sizin mesleğinizdeki biri “Çıtayı hep daha yükseğe çıkarayım” demez mi?
- O hırs beni mutsuz eder. Öyle bir hırsım hayatta hiçbir zaman olmadı. Ve ben o kadar ilgi üstümdeyken, şu anki halimden çok daha mutsuzdum. Çünkü her şeyim irdeleniyordu. Apartmanımın içine girip evimin kapısına kadar geliniyordu. “Binbir Gece”deki görüntülerime bakıyorum, bir de şimdikilere… Kendimi şu an daha güzel buluyorum mesela. Çünkü o zamanki sıkıntım benim cildime, bakışlarıma yansıyordu. Şimdi çok daha huzurlu bir hayatım var. İşimiz iyi gidiyor. Her hafta reyting rekorları kırmıyoruz. Ama dediğim gibi kendimize ait izleyicilerimiz var.
BEN SADECE İŞÇİYİM, NE İSTERLERSE ONU YAPIYORUM
Bir pavyon şarkıcını canlandırmakta tereddüt ettiniz mi hiç?
- Etmedim. Ters köşe bir rol istiyordum zaten. Bir de biliyordum ki, beni rahatsız edecek şekilde kullanılmayacaktı o pavyon sahneleri. Nitekim de öyle oldu. Hatta o sahneleri eski Türk filmlerini baz alarak çektik.
Yıllarca izlediğimiz filmlerdeki pavyon şarkıcılarına göre siz çok Avrupai kalıyorsunuz bence…
- İyi bir şey değil ama bu. Mesela bizim kostüm ve sanat danışmanımızın kafasında hep kabare vardı. Yönetmenin de istediği oydu. Ben oyuncuyum, benden ne isterlerse onu yapıyorum. Bana “Saçını sarıya boyat, kaynak taktır” deseler onu da yaparım. Mesela “Bu kadın nasıl biri, maskulen mi, kavgacı mı” diye sordum. Fakat hiç öyle bir senaryo getirmediler. Bir de seyirci Yeşilçam klasiklerindeki o eski kadınları özlemiş, bunu fark ettim.
Çok sert bir karakteri canlandırmak ister miydiniz?
- İsterim. Aslında hep farklı karakterleri oynamak istiyorum. Mesela komedi! Ama sit-com değil. Yine belirli bir duygusallığı olan ama güldüren bir dizi olabilir. “Canım Ailem” gibi. Bundan sonra o tarafa kaymak istiyorum.
Gerçek hayatta komik bir kadın mısınız?
- Komik, esprili bir kadınım. Durağan değilimdir asla. Enerjik olmayı severim. Bir ortama girdiğim zaman çok coşkuluyumdur. Bir şey anlatırken onu yaşarım, gülmeyi çok severim. Üç sene önce hiç kimse inanmıyordu benim böyle olduğuma. Herkes gerçekten çok uzak, çok donuk, çok soğuk olduğumu düşünüyordu.
Ama o canlandırdığınız rollerden kaynaklanan bir durum…
- Ben sadece işçiyim. Benim patronum var, müdürüm var. Onlar diyor ki “Biz bunu yazdık, bunu oynayacaksın”. İmzamı atıyorum, anlaşmamı yapıyorum ve rolün gerektirdiği ne varsa onu yapıyorum.
EN ÇOK KONUŞULAN OYUNCU OLMAK İSTEMİYORUM
Gündeminizde bir sinema filmi projesi var mı?
- Şu anda yok. Çok zor. Dizi bitikten sonra bir ara yaparım. O arada tiyatro da yaparım diye düşünüyorum. Bu sene çok istiyordum ama İstanbul dışı iş olunca yapamadım. Çok farklı bir hikaye gelirse, tabii çalışırım.
Evde herkes bana aşık
Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve minik oğlu Ali’yle ilişkisini InStyle dergisinin ekim sayısına anlattı. Ünlü oyuncu, eşi ve oğlunun kendisine olan ilgilerini “Evde herkes bana aşık” diyerek özetledi.
BİNBİR Gece”nin ardından “Bitmeyen Şarkı” dizisinde rol alan Bergüzar Korel, InStyle dergisinin ekim sayısı için Pera Palas Oteli’nde objektif karşısına geçti. Yeni dizisi için eşi Halit Ergenç ve yedi aylık oğlu Ali’yle birlikte İzmir-Çeşme’ye taşınan ünlü oyuncu, dergiye hakkında merak edilenleri de anlattı. Hamileliğinde ilk ayların çok zor geçtiğini söyleyen Korel, “Düğünden önce bebeğimiz olacağını biliyorduk. Tam düğün hazırlıkları yaparken bu haberi almak çok keyifliydi. Ama hamilelikte ilk günler oldukça stresli geçti. Fiziksel olarak dinlenmem gerekti. Düğünden sonra her şey yoluna girdi. Gerçekten hem hamilelikte hem ilişkimde bir ‘honeymoon’ (balayı) dönemi başladı. Bu dönemde Halit’le birbirimize bir kez daha aşık olduk” dedi.
Ünlü oyuncu, röportajında hamilelik sürecinden de bahsetti: “O dönem Halit’le birbirimize doymaya çalıştık. Geçirdiğimiz zor zamanların acısını çıkardık. Bir gün evde otururken ‘Ben çok sıkıldım’ dedim, atlayıp Paris’e gitmek gibi bir delilik yaptık. Bir gün geldi, sabah 9’dan akşam 9’a kadar hiç üzerimizi değiştirmeden ve yerimizden kalkmadan sadece yemek yedik, TV seyrettik. Tudors, Lost gibi dizilerin tüm sezonlarını bitirdik. Halit bizim bu durumumuza ‘Les Malaks’ (Malaklar) diyordu. Kısaca hep özlediğimiz ama çalışmaktan yapamadığımız her şeyi yaptık.”
İLK DEFA BİRİNE İHTİYAÇ DUYUYORUM
Halit Ergenç’e olan sevgisini “Ben birine çok zor ihtiyaç duyarım. Hayatım boyunca hep kendi başımaydım. Ama ilk defa biri yanımda olmadığı zaman ona ihtiyaç duyuyorum. Bir karar verirken ona danışmak istiyorum. Benim için yeri çok farklı” sözleriyle dile getiren Bergüzar Korel, minik Ali’nin ona hissettirdikleri içinse şunları söyledi: “Evde herkes bana aşık. Ve bu harika bir his! Ali’nin bana bakarken gözlerindeki ışıltıya bayılıyorum. Her sabah, ‘Acaba bugün neler olacak?’ diye kalkıyorum yataktan.”
Вы здесь » Турецкие сериалы » Bergüzar Korel / Halit Ergenç » Фото Bergüzar Korel / Halit Ergenç