Reis'in Sevası Kime Gönderme Yaptı?
Reis dizisinin Sevda'sı Elif Sönmez üstü kapalı göndermek yaptı. Peki taze Oyuncunun bu göndermesi kime?
Asi dizisindeki ilk deneyiminin ardından atv'de yayınlanan 'Reis'te 'Sevda' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Elif Sönmez, yeteneğiyle kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti. İtalya'da heykel üzerine eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye dönen ve tesadüf sonucu Oyunculuğa başlayan Sönmez, sette kaprisin faydasız olduğunu düşünüyor:
"Sette yapılan kaprisin hiç kimseye bir faydası olacağını her çalışan bilir. İnsanların asabını bozmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü... Orada 60 kişi var ve herkes canla başla çalışıyor. Birinin sete geç gelmesi bile birçok şeyi aksatıyor, sinirleri yıpratabiliyor. Çok göz önünde olup çok beğenilen insanların, mesafe ayarlamak için bazen biraz sert davranmalarını anlayabiliyorum. Ben olsam nasıl yapardım bilemiyorum ama hakikatten tanınmak zor... İnsanlarda 'Şan, şöhret, para kazanıyorsun; o zaman bunun gereklerini yapmak zorundasın' gibi bir kanı var. Halbuki öyle değil. Kendine ait zamana ve alana ihtiyaç duyabiliyor insan. Ben bunları anlayışla karşılayabiliyorum."