Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал «Цена жизни» ÖMRE BedeL

Турецкий сериал «Цена жизни» ÖMRE BedeL

Сообщений 351 страница 360 из 637

351

Нда... чуть что так все мужики в кусты...подлецы... :mad: Мы молоды и еще нам рано заводить детей...
Повезло Джану с теткой, весь магазин выкупила... :D
Джесур опять пустился в романтику...А вот ему с Омур романтики не хватает... :disappointed:
Вот тебе и свобода, вырвалась птичка из клетки..у таких родных...Теперь сама не знает что с ней делать с этой свободой, вернее от последствий этой свободы...хе,хе замкнутая... ^^

0

352

Хе,хе теперь ролями поменялись Айтен и Эргенч- не человек, а сорняк.... :D
Ой, ну хоть что то Омур путное сказала-что ребенок это всё для нее, что он дает ей силы жить. Что не смыслит теперь свою жизнь без этого ребенка.
А ну вот одну голубит, другую шлюхой обозвала..Так ведь она по сравнению с Омур еще совсем ребенок...А Омур тетка стреленная на все это сама сознательно пошла...Надо различать ситуации и действительно понимать людей..А не так слепо их обсуждать... :dontcare: Как я сейчас делаю... :D  :tomato:

0

353

Хе,хе фотки наклеил --- и я так устал...Я уж подумала раз вызвал компьютерщика слайдшоу сделает.. А это мог и сам Джесур наклеить пару фоток..Ну мужики..перетрудились... :D  :tired: ИИИ расстаила женщина, усе опять попала в лапы этого котяры... :disappointed:
Ну ладно вы дальше смотрите, а я побежала за дочуркой. Потом у болгаров посмотрю...

0

354

Жалко мужичка стало враз все бабы бросили..суицид что ли вздумал совершить Джесурчик..что то не похоже на него...
Хе,хе раз нет сына, то нафиг ему бабы..ну силен Эрдемчик... :D
Ой, не могу на всё идет мужик, чтобы вернуть женщину..ну хоть самому ребенка выносить готов... :D Знает гад..больное место у женщины это дети... :disappointed:

0

355

Мурат со своей девушкой

[реклама вместо картинки]

0

356

Мурат в новом сериале

0

357

Murat Han, başrollerini Michael Madsen ve Ali Costello’nun paylaştığı 'Trophy' adlı filmde bir Rus ajanı canlandıracak.
Oyuncu Murat Han, başrolünde oynadığı "Ömre Bedel" dizisi sona erdikten sonra Amerika'ya gitti ve orada "Trophy" adlı Hollywood yapımı filmin ekibine dahil oldu. "Sin City", "Reservoir Dogs", "Kill Bill" filmlerinde de rol alan Michael Madsen ile güzel oyuncu Ali Costello'nun başrolünü paylaştığı filmde 'Ivan' adında bir Rus ajanı canlandıran Han, "Set ortamı çok keyifli. Michael Madsen'le oynamak ise ayrı bir heyecan" dedi.
ÇEKİMLER BİTTİKTEN SONRA DÖNÜYOR
Han, filmin çekimleri bittikten sonra İstanbul'a döneceğini de sözlerine ekledi. Yönetmenliğini Daniel J. Gillin'in üstlendiği aksiyon macera türündeki "Trophy", Los Angeles ve Las Vegas'taki iki düşman çetenin rekabetini konu alıyor.

Murat Han'ın Hollywood macerası
Murat Han, başrollerini Michael Madsen ve Ali Costello'nun oynadığı Trophy adlı Hollywood yapımı filmde Rus ajanı oynuyor.

Hürriyet'in haberine göre ?ÖMRE Bedel? dizisinin bitmesiyle Amerika?ya dönen Murat Han, yönetmenliğini Daniel J. Gillin?in üstlendiği ?Trophy? adlı Hollywood yapımı filmde Ivan adlı bir Rus ajanını canlandırdı. Eric Roberts, Michael Madsen ve güzel oyuncu Ali Costello?nun başrolünü paylaştığı filmde ?Ivan? adında bir Rus ajanı canlandıran Han, Los Angeles ve Las Vegas?taki iki düşman çetenin rekabetinde kilit rolde. Film 2011 yılının sonlarında Amerika?da gösterime girecek. Stella Adler?den oyunculuk eğitimi alan Murat Han, set ortamının çok keyifli, Michael Madsen ve Eric Roberts?la oynamın ise ayrı bir heyecan olduğunu söyledi. Film çekimleri bittikten sonra Murat Han tekrar İstanbul?a dönecek.
Televizyon Gazetesi

Sitenin girişinde, Murat Han Ajan Oldu !, haberini okuyunca daldım hemen. Bu aralar hiç takip etmiyorum, evet.
-itirafediyorum.com : )

Şu Ömre Bedel dizisinin Fatoş Ablamında dediği gibi ömür törpüsü işlevi görmekten başka hiçbir getirisi olmadı, nitekim kariyerinin hatası olduğunu düşünüyorum. Çünkü, senaryo, olay örgüsü, sanat yönetmenliğinden yapıma kadar büyük bir kapıp-koyvermişlik vardı. Murat'ı hiçbir şeye yakıştıramıyorum, olduramıyorum, olmuyor. Keza, Murat 'mutlulukla çok büyük bir çıkış yaptı, kendi de söylediği gibi o çıtayı korumak zahmetli bir iş ve bazen hatalarda olabiliyor. Herneyse, Amerika'ya gittiğine çok sevindim. İşini, eğitimini katbekat hakkını verecek ve yeteneğinin karşılığını alacaktır. Almalı artık ya, bu haksızlık.

0

358

0

359

0

360

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал «Цена жизни» ÖMRE BedeL