"Dünyanın neresi olursa olsun gideceğim"
Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF iyi niyet elçisi ilan edilince ilk sözü, "Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız"
23 Aralık 2011 Cuma, 10:44:11
HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ
http://twitter.com/MAGAZINHT
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF tarafından Türkiye iyi niyet elçisi ilan edildi.
"UNICEF'te çocuk hakları korumak için sözcülük yapmak benim için büyük gurur" diyen Tatlıtuğ, "Dünyanın neresi olursa gideceğim. İlk olarak Türkiye'de bulunan çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanacak. Duyarlı olmak lazım; sadece para kazanmak, metal yorgunu olmaktan ziyade işin manevi tarafına dönmek lazım. Çocuklar geleceğimizi temsil ediyor. Ne verirsek onu alacağız" şeklinde konuştu.
Twitter hesabında, "Bu önemli görevin bana yüklediği sorumlulukla çocukların sağlığı, eğitimi ve korunması için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim" şeklinde yazan Tatlıtuğ, şöyle devam etti:
"Benim için çok önemli bir gün. UNICEF’in bana çocuk haklarının sözcülüğünü yapma fırsatı vermesinden dolayı gurur ve onur duyuyorum. Tüm çocuklar iyi bir yaşamı hak ediyor. Oyun oynamak, sağlıklı yaşamak, iyi bir eğitim almak, sıcak güvenli bir aile ortamında yaşamak, kendini özgürce ifade edebilmek onların hakkı."