Вау,какой Кыванч обалденный Зулик спасибо за фотки ))))))))))))
Kivanç Tatlıtuğ
Сообщений 331 страница 340 из 388
Поделиться3352011-09-19 11:48:40
Cem Özer'den Kıvanç'a taş...
Tatlıtuğ’un oyunculuğu hakkındaki yorumları tepki çeken Özer eleştiriye devam ediyor.
Cem Özer, bu sıralar Kuzey rolüyle dikkatleri üzerine çeken ve kaslı fiziğiyle çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında birkaç gün önce yorumyaptı.Özer’in açıklamaları kıskançlık olarak nitelendirildi. Özer, eleştirilere her zamanki gibi ince espri yeteneğiyle cevap verdi. Ünlü sanatçı şöyle konuştu: “Merak etmeyin kıskanmayacak kadar Kıvanç’ı taş, kendimin gudubet olduğunu biliyorum. Ben kadınca dergisi tarafından en karizmatik 3. erkek seçilmiştim.
1. Turgut Özal 2. Erdal İnönü’ydü düşünün artık. Siz benim babamla amcamı görseydiniz. Babam Hollywood starları gibiydi amcamve ben Ciguli’ye benziyoruz. Vücut yapmak görüldüğü üzere birkaç ay. Beyni geliştirmek bir ömür boyu. Vücut çökünce geriye beyin kalır. Kıvanç beynini de geliştirmektedir eminim ki.” Kıvanç’ın oyunculukta ilerlediğini de söyleyen Özer, “Manken dönmesi hatunlara ders olsun. Yetenek ilahi değildir. Zeka, uygunluk, eğitim, çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır. Futboldan tut resme kadar” dedi.
Yeşilçay’ın adını unuttu
Zülfü Livaneli, Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir konser verdi. Konseri izlemeye gelenler arasındaMüjdat Gezen de vardı. Ünlü sanatçı beğendiği yetenekli oyunculardan bahsederken ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ filminde birlikte rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın adını unuttu. Eşi Gezen’e dönerek, “Cem Özer’in eski karısının ismi neydi” diye soran Gezen, Nurgül Yeşilçay cevabını alınca, “Onun oyunculuğu çok iyi” dedi. Gezen alaylı oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ’u beğendiğini de belirtti.
Анарочка плиз )))))))))))
Поделиться3382011-09-24 00:10:11
а что было награждение какое то
Поделиться3402011-09-25 21:41:28
Cem Özer'den Kıvanç'a taş..
Если в кратце..Этот Джем Озер не очень то лестно отзывается о Кузе, типа пару дней и такая фигурка и всех будет..Типа он модель а как актеру ему надо еще многому учится и учится....
Что у него отец и дядя выглядели как Голливудские актеры...
У актера, который снимается с Нургуль, когда спросили имя бывшей жены Джем Озера тот и позабыл..Просто сказал, что хорошая актриса...
Ну этот старичек и в подметки Кузе не годится..еще его обсуждает..А что он сам то не потренируется пару дней и не заимеет фигурку такую же..А то папа и дядя выглядели..а самому выглядеть слабо. Только языком и треплется..Ох,ПИАРит себя на ровном месте, жена известная ушла..даже и имя уже не помнят ни его, ни ее...Вот такое оно бывшее мужо...