Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Kivanç Tatlıtuğ » Kivanç Tatlıtuğ

Kivanç Tatlıtuğ

Сообщений 291 страница 300 из 388

291

+1

292

[реклама вместо картинки]

+1

293

Спасибо Ксюша за фото и клип, молодцы, что выбились в актеры!!!!! :flag:

+1

294

granata написал(а):

Спасибо Ксюша за фото и клип, молодцы, что выбились в актеры!!!

пожалуйста :love:  ага там наши любимцы  :jumping:

0

295

YAKIŞIKLI OYUNCULAR HANGİ KONUDA YARIŞACAKLAR?  http://s61.radikal.ru/i173/1107/41/aa07e0476216.jpg

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum’la Kuzey – Güney karşı karşıya!

Aşk-ı Memnu’da büyük aşkını Bihter’e kaptıran Nihal, yani Hazal Kaya, yeni dizisi Adını Feriha Koydum’da aşkı gecelerin veliahtı, yakışıklı mı yakışıklı Emir Sarrafoğlu’nda buldu; ancak Behlül’ün, yani Kıvanç Tatlıtuğ’un, Hazal Kaya’nın peşini bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Yakışıklı oyuncunun başrolünde olacağı, sezonun beklenen işlerinden olan Kuzey – Güney, Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olarak, Show Tv’nin iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum’la yarışacak.

Hazal Kaya, her iki dizisinde de Best Model birincileriyle kamera karşısına geçerken, yeni sezonda ekranların iki Best Modeli, aynı günde kozlarını paylaşacaklar. Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk konusunda daha kıdemli olduğu için yarışı önde götürebilir; ancak televizyon dünyasına Adını Feriha Koydum’la adım atan ve yaz sezonunda da Anadolu Kartalları adlı sinema filminde rol alacak olan Çağatay Ulusoy’un da hayran kitlesi ciddi rakamlara ulaşmış durumda. Bakalım Best Model Savaşları’nın birincisi hangisinin zaferiyle sonuçlanacak?(Setarkası.com)

Milliyet

0

296

Чилек написал(а):

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum’la Kuzey – Güney karşı karşıya!

На одном канале скоро будет транслироваться два сериала...Один с бывшей любовью героини Назал и нынешней любовью...Кто из сериалов станет более рейтинговый - с Бюлюлем-Кыванчем или Эмир-Чагатай...Два красавца и оба модели, один с опытом, другой начинающий...время покажет кто победит... 8-)

+1

297

granata написал(а):

На одном канале скоро будет транслироваться два сериала...Один с бывшей любовью героини Назал и нынешней любовью...Кто из сериалов станет более рейтинговый - с Бюлюлем-Кыванчем или Эмир-Чагатай...Два красавца и оба модели, один с опытом, другой начинающий...время покажет кто победит...

ооо как интересно бум смотреть ох я даж не знаю кого выбрать мне Эмирчик более нравится а Кыванч талант скока играл ,но Эмир не уступит ему  :flag:

+1

298

KIVANÇ TATLITUĞ 6. OTOMOBİLİNİ ALDI!             http://i039.radikal.ru/1107/fe/3b7ac73396c0.jpg

editoray - 28 Temmuz 2011

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizi ve reklam filmlerinden kazandığı parayı otomobillere yatırıyor. Otomobil tutkusuyla bilinen aktör, garajında bulunan lüks araçlarıyla dikkat çekiyor.

Garajında 5 aracı bulunan Tatlıtuğ, bunlara yenisini ekledi. Geçtiğimiz hafta Ferrari’nin yeni modeli 458 Italia’yı almak için İstanbul Kuruçeşme’deki bir galeriye giden oyuncu, buradan 450 bin euro değerindeki lüks otomobille ayrılmıştı. İstanbul sokaklarında farklı araçlarıyla objektiflere yansıyan Tatlıtuğ’un garajında Audi, Maserati, Corvette, Infiniti ve Range Rover var. (Setarkasi.com)

Tatlıtuğ’un araçlarının fiyatları şöyle:

Audi S5: 115 bin euro
Infiniti FX35: 125 bin dolar
Range Rover: 140 bin dolar
Maserati GranCabrio: 315 bin euro
1970 model Corvette: 40 bin dolar
Ferrari 458 İtalia: 450 bin euro

Sabah

0

299

KIVANÇ TATLITUĞ, TOLGA’YI DİZİDE İSTEMEDİ Mİ?         http://s57.radikal.ru/i158/1107/a6/639bc8760a69.jpg

Editör - 28 Temmuz 2011

Ünlü oyuncu Tolga Karel, Kıvanç Tatlıtuğ’un kendisini yeni dizisinde istemediği iddiaları hakkında konuştu.

Karel, “Öyle bir şey olmadığını düşünüyorum ama varsa da öyle bir şey, ben o kadar korkulacak bir adam değilim” dedi. Böyle bir şey varsa çok üzülürüm diyen Karel, “Ekmekle oynamak olur bu” dedi. “Kadroyu yapımcı yapar oyuncu da oynar” diye Karel “Herkes yerini bilsin” dedi.(Setarkası.com)

Sabah

0

300

BARIŞ SONRASI İLK FOTOĞRAF TATLITUĞ’UN VİLLASINDA ÇEKİLDİ! http://s008.radikal.ru/i304/1107/f4/b8b2e2b7fd00.jpg

Editör - 29 Temmuz 2011

Barış sonrası ilk fotoğraf…

Yıllar süren ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’da tatil yapıyor. Çift, barışmanın ardından ilk kez yakışıklı oyuncunun Yalıkavak’taki evinin terasında görüntülendi.

KIVANÇ Tatlıtuğ ile Azra Akın’ın yıllar önce noktalanan aşkı yeniden alevlendi. İlk olarak İstanbul’da, Tatlıtuğ’un yeni aldığı sarı Ferrari ile şehir turu yaparken görülen çift, dün Bodrum’da görüntülendi. Tatilini Tatlıtuğ’un mimar Ali Savaş’tan satın aldığı üç katlı taş evde geçiren Akın, öğleye doğru evin terasında göründü. Birkaç dakika sonra da sevgilisi yanına geldi. Görüntülendiklerinden habersiz dakikalarca terasta kalan ikilinin içeri geçmesinden hemen sonra Akın kapıya çıktı. Onu dışarı çıkışında Tatlıtuğ’un babasının uğurladığı gözden kaçmadı. (Setarkasi.com)

Hürriyet

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Kivanç Tatlıtuğ » Kivanç Tatlıtuğ