Murat Yıldırım
Сообщений 851 страница 860 из 999
Поделиться8542011-05-07 23:14:32
Milliyet Gazetesinin haberine göre “Yahşi Cazibe” ve “Sihirli Annem” dizilerine imza atan Süreç Film’in patronu ünlü yapımcı Ali Gündoğdu, “Taksici” isimli yeni bir projenin hazırlığını sürdürüyor. Ünlü “Taksi Driver” (Taksici) filminden esinlenilerek çekilecek olan dizi için Gündoğdu, uzun zamandır başrol oyuncusu arayışındaydı. Aradıkları oyuncuyu nihayet bulduklarını belirten Gündoğdu, “Başrol oyuncumuz belli… Bu ay içinde açıklayacağız” diyerek o ismi söylemedi. Ancak dizi sektöründen gelen haberlere göre Gündoğdu, başrol için Nurgül Yeşilçay ile başrol oynadığı “Aşk ve Ceza” dizisi haziran ayında final yapacak olan Murat Yıldırım’a teklif götürdü
девочки о чем речь?
Отредактировано libela (2011-05-07 23:15:08)
Поделиться8562011-05-07 23:34:51
WTA Championships Tanıtım Turnuvası
25- 30 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası dolayısıyla 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu, İstanbul Levent Tenis Kulübü’nde WTA Championships Tanıtım Turnuvası düzenliyor.
WTA Championships etkinlikleri kapsamında Levent Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yapacağı turnuvanın katılımcıları arasında birbirinden ünlü simalar bulunuyor. Nihat Özdemir, Tayfun Acarer, Ömer Aras, Derya Sazak, Ömür Gedik, Ferhat Göçer,Cansel Elçin gibi iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte TTF Başkanı Ayda Uluç, TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş ile TTF Yönetim Kurulu üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, Yönetim Kurulu üyelerimiz Ayhan Akgül, Erkan Naibi, Gökhan Dönmez ve Murat Yıldırım’ın katılacağı turnuvanın çekişmeli mücadeleleri iki gün boyunca Levent Tenis Kulübü'nde oynanacaktır.
TURNUVA BİLGİLERİ
Yer: Levent Tenis Kulübü / Akasyalı Sokak No:3 Levent İstanbul
Tarih: 7 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00
8 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00
Поделиться8572011-05-07 23:34:53
final yapacak olan Murat Yıldırım’a teklif götürdü
Мурыч принял предложение сниматся в фильме "таксист"....
Теперь понятно зачем он отращивает волосы....для причи харакез....
Поделиться8582011-05-07 23:39:09
WTA Championships
Будет чемпионат по тенису среди приглашенных гостей известные политики, актеры ...Мурыч...
Поделиться8592011-05-07 23:42:17
Мурыч принял предложение сниматся в фильме "таксист"....
Теперь понятно зачем он отращивает волосы....для причи харакез....
Представляю....... и на кого будет похож В Турции модно наверно на такси работать а таксиста будем сравнивать с кем?????????????????
Поделиться8602011-05-07 23:44:44
Будет чемпионат по тенису среди приглашенных гостей известные политики, актеры ...Мурыч...
Я уже подумала и Мурат с ракеткой будет бегать