Турецкий сериал ASI 3
Сообщений 681 страница 690 из 848
Поделиться6862012-02-08 23:33:05
Şahnaz'dan ölüm tehditi iddiası
Ünlü göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel, olaylı bir boşanma süreci yaşadığı oyuncu eşi Şahnaz Çakıralp’in kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
08 Şubat 2012 Çarşamba, 05:42:31
Can güvenliğinin olmadığını ileri süren Öncel, koruma talep etti. Mayıs 2011’de Şahnaz Çakıralp ile nikâh masasına oturan Murat Öncel, geçtiğimiz eylül ayında boşanma davası açtı. Dava sürecinde çift, birbirleri hakkındaki açıklamalarıyla gündeme geldi.
Öncel dün de Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne giderek, eşi Şahnaz Çakıralp hakkında suç duyurusunda bulundu. Murat Öncel, “Şahnaz, ortak bir arkadaşımıza, ‘Benim sevgilim var. Murat’ı vurdurturum’ demiş. Beni ölümle tehdit ediyor. Can güvenliğim yok. Koruma istedim” dedi.
‘O. ÇOCUĞU DEDİ’
Dilekçesinde Çakıralp’in kendisine ‘homoseksüel, i..., o. çocuğu’ dediğini öne süren Öncel, eşinin kendisinden boşanmak için 10 milyon TL istediğini iddia etti. Murat Öncel, dilekçesini savcılığa teslim ettikten sonra avukatıyla birlikte koruma talebinde bulunmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti.
Поделиться6882012-02-08 23:40:17
Şahnaz Çakıralp'ten boşanma sürecinde olduğu Prof. Dr. Murat Öncel'e yanıt: Tehdit edilen benim. İki kez ayrı telefondan Doğu şiveli aynı kişi
08 Şubat 2012 Çarşamba, 09:17:05
BEGÜM ÇELİKKOL / HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ
begumcelikkol@haberturk.com
http://twitter.com/bcelikkol27
Prof. Dr. Murat Öncel ve Şahnaz Çakıralp'in boşanma davası sürerken, Prof. Dr. Öncel'in, "Şahnaz, ortak bir arkadaşımıza, ‘Benim sevgilim var. Murat’ı vurdurturum’ demiş. Beni ölümle tehdit ediyor. Can güvenliğim yok. Koruma istedim" demesi ortalığı karıştırdı.
Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne giden Prof. Dr. Öncel'in suç duyurusunda bulunması üzerine Çakıralp'ten yanıt geldi. "Bugün Murat Öncel', ölümle tehdit ettiğim haberleri çıktı. Oysa tehdit edilen benim. İki kez ayrı telefondan Doğu şiveli aynı kişi" aradı diyen Çakıralp, HABERTURK.COM Magazin Servisi'ne, "Kendine haber yaptırmış. Mahkemede her şey ortaya çıkacak. Tabii ki ölümle tehdit ettiğim konusu yalan. Yaptırdığı haberler komik bir hal almaya başladı. Onun isteği medyada çıkmak zaten" açıklamasında bulundu.
Поделиться6902012-02-08 23:47:14
Классный клип