Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Сообщений 41 страница 50 из 480

41

aigerim написал(а):

Анара огромное спасибо  :love: ,я не знаю что делала бы без тебя и еще раз спасибо  :love: ,ей так повезло с ней встретится,поговорит и задать ей вопросы,завидую с белой завистью,по ее словам Туба такая как мы все приставляли  :love:  и пожелаю ей творческих успехов  :cool:

Всегда пожайлуста. :love:

Надо было нас туда отправить, мы бы ступор не поймали, а задали много вопросов. А в прочем и мы наверно только и смотрели бы на нее и любовались. И были на "7 небе" от счастья",  :love: это представьте себе так девушки млеют, а мужчины.... :O  %-)

0

42

Анара?бодьшое спасибо!!!!!!!!!!! :cool:  А можно мне в ЦТ разместить:

Отредактировано Саида20 (2011-01-18 16:08:56)

0

43

Саида20 написал(а):

Анара?бодьшое спасибо!!!!!!!!!!! :cool:  А можно мне в ЦТ разместить:

Пожайлуста.
Тебе всегда можно  :love:

0

44

granata написал(а):

Пожайлуста.Тебе всегда можно

Спасибо дорогаяhttp://bb.ct.com.kz/public/style_emoticons/default/kiss.gifhttp://bb.ct.com.kz/public/style_emoticons/default/kiss.gif

0

45

TUBA BUYUKUSTUN & CANSEL ELCIN IN DIZI TV ON ATV
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs888.ash1/179683_148067611913337_111633112223454_258838_8116034_n.jpg
The new episode of Dizi TV program will be devoted to Gonulçelen set;  special interviews will be done with actors and special backstage scenes will be shown as well.

There will have special reportages with the beautiful and succesful actress TUBA BUYUKUSTUN and Cansel ELCIN, and the serie's actors Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen , Evrim Alasya, Nadir Sarıbacak Emin Önal ve Yasemin Conka will give us special tips about GONULCELEN

DIZI TV will be shown this sunday 23 January 2011 , on ATV  at 12.50 (Turkish time)  10.50 (GMT)

Source: http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv

http://www.facebook.com/notes/tuba-buyu … 5363846196

0

46

zuzu24 написал(а):

The new episode of Dizi TV program will be devoted to Gonulçelen set;  special interviews will be done with actors and special backstage scenes will be shown as well.

There will have special reportages with the beautiful and succesful actress TUBA BUYUKUSTUN and Cansel ELCIN, and the serie's actors Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen , Evrim Alasya, Nadir Sarıbacak Emin Önal ve Yasemin Conka will give us special tips about GONULCELEN

DIZI TV will be shown this sunday 23 January 2011 , on ATV  at 12.50 (Turkish time)  10.50 (GMT)

На следующей передаче DiziTV будет специнтервью с актерами сериала "Пс" на съемочной площадке. С суперактерами Туба, Джансаль  и Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen , Evrim Alasya, Nadir Sarıbacak Emin Önal ve Yasemin Conka, которые немного расскажут о сериале.
Вы можете посмотреть 23 января на АТВ в 12.50 турецкого времени. и на сайте указанном.

0

47

TUBA BUYUKUSTUN IN MOROCCO 25-27 JANUARY 2011

http://www.yukleresim.com/images/93011774322261666930.jpg
Tuba has been  chosen to be the ambassador for Pantene  Nature Fusion in Morocco. Therefore, Tuba will be in Morocco from January 25 to 27.

A page has been created to allow Moroccan fans to follow, in the tiniest details, the visit of Tuba to Morocco.

Moreover, a competition has been established to enable 30 users to meet Tuba during her visit to Morocco. First at the the hotel in Casablanca, on january the 25th to greet her and then to attend the private party to be held  , in her honor by Pantene, on januarythe  26th .

http://www.facebook.com/notes/tuba-buyu … 9397135126

0

48

MARIE CLAIRE  Röportaj

“Tarih kitaplarýnda Kleopatra’nýn adý güzel olmayan, hatta çirkin  sayýlabilecek bir kadýn olarak geçer fakat Kleopatra deyince eminim pek  çok kiþinin aklýna ilk olarak “güzellik” kavramý geliyordur. Merak  ediyorum; acaba Kleoparta kendini güzel buluyor muydu?”
Tuba  Büyüküstün, 28 yaþýnda Türkiye’de olduðu kadar Arap ülkelerinde de  tanýnan bir oyuncu. Yýllardýr uzun soluklu dizilerde karþýmýza çýkýyor,  otizm konusuna ilgi çekmek için projelere katýlýyor, gür saçlarýyla  kampanyalarýn yüzü oluyor ama ne ona þöhret getiren televizyon dünyasý,  ne de güzelliðine dair övgüler baþýný döndürmemiþ gibi görünüyor. Yoðun  iþ temposu nedeniyle televizyon seyredemeyen, dizi izlemeyen biri.  Güzelliðine dair sorular ise onun ilgi alaný dýþýnda. Kleopatra örneðini  vermesi de bu yüzden. En yalýn, doðal haliyle Tuba Büyüküstün  karþýmýzda...

Röportaj vermeyi, kendinizi anlatmayý seviyor musunuz?

Ýnsanýn  kendini anlatmasý çok zor. Bir baþkasý hakkýnda çok rahat konuþup yorum  yapabilirsiniz ama iþ kendinizi anlatmaya gelince zorlaþýyor. Ben de  kendimi anlatýrken biraz zorlanýyorum fakat tabii ki röportaj bizim  iþimizin bir parçasý; bir süre sonra bazý þeyleri daha rahat ifade  etmeye baþlýyorusunuz...

Adýnýza  açýlmýþ sayýsýz fan kulüp, 500 bine yakýn üyesiyle Facebook sayfasý  var. Hayranlarýnýzýn size dair en çok neyi merak ettiðini  düþünüyorsunuz?

Bu iþe baþladýðým ilk günden bu yana  tüm projelerimde benim yanýmda, bana sonuna kadar destek oldular. Hatta  öyle ki bazen beni, benden daha iyi takip ediyorlar! Kim olduðumu merak  ettiklerini biliyorum. Bu çok güzel bir his; ben kendim gibi olmaya  devam ediyorum ve onlar da zaman içinde beni tanýyorlar diye  düþünüyorum.

Þöhret olma sürecini nasýl yaþadýnýz; þu anda nasýl yaþýyorsunuz?

Oyunculuða;  “Çok keyifli bir iþe benziyor, kesinlikle bunu denemek istiyorum” diye  baþladým. Sonra bir gün, bu iþe aþýk olduðumu fark ettim. O zaman da;  “Sadece sevdiðim, kendimi mutlu hissettiðim iþi yapýp akþam o mutlulukla  eve dönmek istiyorum” dedim. Ýnsanlar beni yavaþ yavaþ tanýmaya  baþladý. Bu nedenle tanýnýrlýk durumunu adým adým yaþadým. Asla kolay  olduðunu söyleyemem ama yaptýðým iþe aþkým devam ettiði sürece, bununla  yaþamayý da öðrenmem gerekiyor sanýrým. Bir yandan da tanýnan ve sevilen  biri olmanýn da avantajlarý var tabii. Ýnsanlarýn hayatlarýna  dokunabiliyorsunuz. Bunun en güzel örneði, yaklaþýk üç yýldýr Tohum  Otizm Vakfýna verdiðim destek. Otizmin Türkiye’de yeterince  bilinmediðini düþünürdüm. Bu konuda bilinç arttýkça otizmli çocuklarýn  erken teþhisle çok daha iyi noktalara gelebileceðine inanýrdým. Þimdi  bunu sadece düþünce olmaktan çýkarýp eyleme dönüþtürebiliyorum. On kiþi  benden dolayý bu konuda bir fikir sahibi olsa bile çok anlamlý...Bu  açýdan bakýnca þöhreti, tanýnýr olmayý çok daha deðerli  yaþayabiliyorsunuz.

Gazetede adýnýzý, fotoðrafýnýzý ilk gördüðünüz aný hatýrlýyor musunuz? Ne hissetmiþtiniz?

Aslýnda hiç hatýrlamýyorum. Çok ilginç, bunu hatýrlamadýðýmý daha önce hiç fark etmemiþtim!
Dizi  projelerinizle Ortadoðu’da, Arap ülkelerinde de popülersiniz.  Hayranlarýn tavýrlarý Türkiye’dekinden farklýlýk gösteriyor mu?
Türkiye  benim evim. Arap ülkelerinde ise yabancý bir oyuncuyum. Dolayýsýyla  insanlarýn tepkileri de farklý. Ýzleyenler burada benimle her an sokakta  da karþýlaþabilirler fakat orada ziyaret ettiðim þehirlerde en fazla üç  dört gün kalabiliyorum. Benimle sokakta karþýlaþtýklarýnda çok daha  büyük tepkiler veriyorlar...

Nerede, nasýl bir aileye doðdunuz? Nasýl bir çocukluk geçirdiniz?

Ýstanbul’da  doðdum. Ailenin tek çocuðuydum, bunun keyfini de epeyce sürdüm aslýnda.  Elbette kendimi yanlýz hissettiðim de oldu ama bu hiçbir zaman hayatýmý  bütünüyle etkilemedi. Geriye dönüp baktýðýmda çok güzel bir çocukluk  geçirdiðimi görüyorum. Kitaplarla aram þimdi olduðu gibi o zaman da çok  iyiydi. Bana gerçek anlamda arkadaþlýk yaptýlar diyebilirim ama yine her  tek çocuk gibi, bazý zamanlar ben de kardeþ istedim. Aslýnda çoðunlukla  bir aðabeyimin olmasýný istedim. Ýmkansýzý istediðimi biliyordum ama  bir aðabey sahibi olma fikri çok hoþuma gidiyordu o günlerde. Sadece  kendimi zor dýþa vuran bir insan oldum her zaman. Hayatýmýn içine  aldýðým sadece birkaç kiþi vardý, hala da öyle.

Ailenizde sanata ilgi duyan birileri var mýydý? Oyuncu olmaya nasýl yöneliyorsunuz?

Sanat  kendimi bildim bileli hayatýmda. Ailemde sanatla, özellikle babam gibi  resimle uðraþan kiþiler var ama daha da önemlisi, bizim ailede herkes  yaptýðý iþi bir sanat haline getirerek yapar. Ben aslýnda hiçbir zaman  oyuncu olmanýn hayalini kurmadým. Her þeyi denemek, her þey olmak  istedim. Belki de bu yüzden sonunda oyuncu oldum! Üniversitede aldýðým  eðitimden dolayý senaryo okumayý, yorumlamayý, dramaturjiyi, rejinin ne  demek olduðunu, ýþýðý biliyordum. Þimdi oyunculuk yaparken bunlarýn çok  yardýmýný görüyorum.

Oyunculuktan önce ne gibi hayalleriniz vardý?

Sahne  Dekoru ve Kostüm Tasarýmý okuyordum. Çok isteyerek okuduðum, çok  sevdiðim bir daldý. Orada her þeyi öðrenme þansýnýz var; dekor, teknik  çizim, resim, heykel, kostüm tasarýmý, tiyatro...Ben de biraz öyle  biriyim; her þey hakkýnda bilgim olsun isterim.

Son dizinizdeki Roman kýzý Hasret rolü ne ifade ediyor size? Ne hissediyorsunuz o karaktere karþý?

Hasret  karakteri benim için bambaþka bir serüven oldu. Tamamen farklý bir  kültürün içinde buldum kendimi. Hasret, sürekli dönüþmeye ve deðiþmeye  devam ediyor. Karakter ile ben de Roman hayatýný deneyimledim. Role  hazýrlanma aþamasýnda çok sayýda Roman’la tanýþtým, sohbet ettim,  evlerine gittim, tarihlerini inceledim.
Çekimler sýrasýnda bazen rol  yaparken beni gerçekten çiçekçi kýz sanýyorlardý. Bu deneyimler hayat  adýna çok önemli. Þu anda Romanlar’la çok farklý bir iletiþimim var bu  yüzden. Onlarý eskisine göre daha farklý algýlýyorum ve sanýrým sokakta  onlarýn da davranýþlarý bana karþý deðiþti.

“Yerli dizi, yersiz uzun” eylemine destek verdiniz; nedir en büyük þikayetiniz?

Her  hafta 90 dakikalýk dizi çekiyoruz. Neredeyse uzun metrajlý bir film  demek bu! Bir film ortalama bir buçuk, iki ayda çekilirken, biz bir  haftada çekiyoruz. Setlerde çalýþanlarýn belli bir hayat kalitesi yok.  Aile hayatýmýz kalmýyor. Ne sabah kahvaltýlarýný, ne de akþam  yemeklerini ailelerimizle yiyebiliyoruz. Ekipler gerçekten büyük  fedakarlýklarla ve yorgun çalýþýyorlar. Oysa daha iyi koþullarda  çalýþmak herkesin hakký. Hem neden izleyicilerimize daha kaliteli iþlet  yapmayalým ki?

Þimdi dizi çekimleri, reklam çekimleri, bir yandan da sosyal projeleriniz var. Yoðunluða alýþtýnýz mý?

Dünyanýn  her yerinde þehir yaþamýnýn stresinden kurtulmak isteyen milyonlarca  kadýn vardýr herhalde. Hýzlý ve telaþlý hayatýn içinde dengeyi kurmak,  bu temponun getirdiði stresten kurtulup koþturmacanýn içerisinde þýk ve  hafif kalmayý baþarmak bence mümkün. Hayatta hafiflemek için önce  güçlenmek gerektiðine inanýyorum. Siz güçlendikçe yükünüz hafifler. Bu  nedenle hem bedensel, hem zihinsel hem de duygusal anlamda güçlü olmak  çok önemli. Hayatta hafifleyebilmek adýna güçlenmenin yollarýný arýyorum  hep, yaþam tarzýmý da bu yönde deðiþtirdim. Hemen her alanda, mesela  satýn aldýðým ürünlerde de, evimde de, seçtiðim kýyafetlerde de bunu  arýyorum. Çok yoðun bir set programým olmasýna raðmen elimden geldiðince  düzenli ve hafif beslenmeye dikkat ediyorum. Fýrsat buldukça spor  yapmaya çalýþýyorum. Ýçinde kendimi iyi hissedeceðim þýk ve rahat  giysiler tercih ediyorum. Dekorasyonda da huzur verici renkler ve doðal  materyellere yöneldim. Bu þekilde hayatýmdaki yoðunlukle baþa çýkmak  daha kolay.

Pantene ile yollarýnýz nasýl kesiþti? Saç bakýmý ya da güzelliði ne ifade ediyor sizin için?

Ýlk kez 2007 yýlýnda Pantene reklamýnda oynamýþtým. Bu yýl yeniden yollarýmýz kesiþtiði için çok mutluyum.
Pantene  bildiðim, güvendiðim bir marka. Ben hep insanýn doðal güzelliðinin ve  saðlýðýnýn sahip olduðu en deðerli olgular olduðunu düþünmüþümdür.  Saçlar ise bu doðallýðýn ve saðlýðýn en kadýnsý dýþa vurumu...
Bu  yüzden saç saðlýðý benim için önemli...Tabii ben de her kadýn gibi  birçok ürün denedim. Kriterim her zaman çocukken, yani henüz bu kadar  dýþ etkenlere maruz kalmamýþken sahip olduðum güçlü, ýþýltýlý saçlarý  korumaktý. Pantene’i denediðimde yakaladýðým buydu. Bana hissettirdiði  güç, saçlarýma kazandýrdýðý saðlýklý görünüþ çok hoþuma gidiyor. Ayrýca  gerçekten çok güzel kokuyor...

Þimdi geldiðiniz noktaya baktýðýnýzda mutlu musunuz? Hayal ettiðiniz hayatý mý yaþýyorsunuz?

Hayatýmdaki  her þey benim seçimim. Ne yaþarsam yaþayayým, eninde sonunda baktýðýmda  ben kendi seçimlerimi yaþýyorum. Bu yüzden de evet, mutluyum.
Hayatýmý hayal etmedim hiç, hep anlarý hayal ettim. Hayatý sadece yaþýyorum...
Alýntýdýr..

0

49

0

50

Спасибо за видео, Туба в Марокко. Вот арабы дают так встречают Тубу еще и песню фаны спели. :cool:  :love:

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun