TUBA BÜYÜKÜSTÜN HAYRANLARINI KÜSTÜRDÜ MÜ ?
BU HABERİN EKLENME TARİHİ 29-07-2011 / 23-32 | BU HABER TOPLAM 174 KEZ OKUNDU.
Tuba Büyüküstün Saylak. Pek alışmak kolay olmayacak gibi sanki. Ne garip bir süreç yaşandı değil mi ? Evet birçok isimle anıldı ismi. Bazıları asılsız çıktı , bazıları ise çıktı ve ayrıldı. Ama genelde yapılan haberleri çok büyük kısmı asparagas çıktı. Bu süreçte birçok hayran yine eskisi gibi olmasını bekledi. Haberler asılsız çıkacak ve unutulup gidecek. Ama olmadı. Bebeklerin cinsiyetine varana kadar her şey yazıldığı gibi çıktı. Peki Tuba Büyüküstün ün menejeri açıklama yapılmayacak dediği halde bu kadar kesin ve doğru bilgiler medyanın veya alakasız magazin sitelerinin eline nasıl geçti ? Yine bu süreçte her şey olup bittikten sonra yapılan açıklamanın ne anlamı vardı ?
Garipti vesselam. Çok sayıda Tuba Büyüküstün hayranı ile iletişim içerisindeyim.Anlatılmaz bir suskunluk gözlemleniyor bir çoğunda. Yine hemen hepsine yakını mutlu olmasını diliyor Tuba nın. Öyleya ne yaparsa yapsın O Tuba Büyüküstün. Düzeltiyorum Tuba Büyüküstün Saylak. Evlenmeden çocuk bekliyor oluşu ve apar topar evlenişi. Şahsım adına ben böyle bir düğün hayal etmezdim Tuba için. Boğazda olmalıydı mesela. Yer gök sallamasa bile abartı kaliteli bir misafir topluluğu olmalıydı. Asla gösteriş değil ama kalite kokmalıydı buram buram. Her detay özenle seçilmiş, her şey ona göre planlanmış olmalıydı. Dedimya gösteriş asla olmamakla birlikte en ama en olmalıydı o anlara dair olan tüm anlar. Olmadı. Tuba apar topar yurt dışında ki haberi okumadım neresi, gitti evlendi döndü. Döndü müler onuda bilmiyorum aslında ama ne önemi var. Bir iki fotoğrafı sızdı basına yine ve ne denir ki Tuba , Tuba gibiydi. Peri gibi, masal gibiydi. Yine masum ve temizdi.
Şimdi ise Tuba Büyüküstün fanlarında bir bölünme göze çarpıyor. Veya çarpıyor mu ? tubabuyukustun.biz isimli Tuba fan sitesi tüm bu süreçe tepkili. Tepkisini şu şekilde dile getirmekte :
Herkesin içinde birşeyler olmuştur bugün. Tuba Büyüküstünün adının onca kişiyle çıkıp tüm haberlerin asılsız olmasına alışıkken adı samı belli olmayan bir bölüm oyuncusuyla evlenmesi hemde evlenmeden hamile kalması konusunda belki bize söz düşmez ama biz onun sevenleri olarak, tubiz ailesi olarak bu konudaki görüşlerimizi dile getireceğiz.
En büyük Tuba Büyüküstün sitesinin sahibi olarak tuba hayranlarına sesleniyorum. Tepkilerinizi dile getirin. Tuba.biz ailesi olarak biz Tuba Büyüküstüne olan desteğimizi çekiyoruz ve Tuba Büyüküstünü öldü olarak kabul ediyoruz.
tubabuyukustun.biz üsluba bakılırsa oldukça kızgın. Haklı mılar ? Evet belki. Tuba’ya evlenmeden çocuk beklemek veya kaçar gibi bir düğünle evlenmek yakışmadı. Ama es geçilen biir şey var ki oda bu konu gerçekten özel ve bu konuda eleştiri hakkı ben dahil kimsenin yok. Artı Tuba nın eşi olmuş olan kişiye adı samı belli olmayan bir bölüm oyuncusu demek ise ayrı bir üslup hatasıdır bence. Aslında bu konunun uzatılmasıda hatadır yine bana göre. Tuba’yı sevmek ona kırılmayı haklı kılar ama Tuba Büyüküstün öldü demek Tuba’yı sevmek değildir. Gerçekten sevdiğiniz kişi hata yaparsa ona kırılırsınız, onu öldürmezsiniz.
Tuba Büyüküstün şahsını ilgilendiren bir hata yapmıştır , bizi bağlamaz. Bu süreçte suskun kalmış ve bizleri gerçek konusunda şüphelendirmiş, haber kaynağı olabilecekken bizleri gereksiz magazin sitelerine mahkum etmiştir ki bu hatadır. Bundan dolayı kırgın olsak bile kızgın değiliz. Tuba Büyüküstün ölür mü ? Özgür Çiçek için ölmez çünkü o hayaldir , hayal edilendir , çünkü o zaten var olmayandır. Sizin için öldü mü ?