TUBA BÜYÜKÜSTÜN HAMİLE ( Mİ ) ?
BU HABERİN EKLENME TARİHİ 11-07-2011 / 00-11 | BU HABER TOPLAM 512 KEZ OKUNDU.
Tuba Büyüküstün evleniyor , Tuba Büyüküstün ayrıldı , Tuba Büyüküstün birleşti , Tuba Büyüküstün kaynaştı , Tuba Büyüküstün güldü , ağladı , dedi, yaptı , etti... Tuba Büyüküstün meşhur olmazdan evvel ne yapardı bilmem ama meşhur olduğundan beri çok şey yaptı. Medya yaptıklarını bir bir yazdı çizdi. Ama her seferinde yazılanların aslında asparagas olduğuna şahit olduk. Çünkü Tuba Büyüküstün bunları yapıyor olsa bile ne Hilal Cebeci gibi panpişlerinin önünde , ne Demet Akalın gibi kameralar önünde yapmadı. O hiç bir zaman göz önünde yaşamadı. Bu yüzden O Tuba Büyüküstün oldu ve fun sayısını artırmak için soyunmadı , yatağa girmeden önce poz vermedi. Yine bu huyu yüzünden medya kendisini hiçbir zaman sevmedi , sevemedi. Medya kendisi hakkında haber yapabilmek için yandı tutuştu ama bir türlü istediği malzemeyi alamadı. Tek bir kare uzaktan çekebildiğinde altına nişanlandılar diye yazdı. Daha fazlası yoktu çünkü. Çünkü O Tuba Büyüküstün dü. Ayşe Özyılmazer değildi ki Twitter dan teşhirde bulunsun. Sevgilileri olduğunu bildik hep ama hiçbirini Twitter dan öğrenmedik. Çünkü O Tuba Büyüküstün dü , Ece Erken değildi O. Önce seviyoruz hemen ardından ayrıldık yazmadı biryerlere. Twit atması için maaşlı eleman tutmadı çünkü O Tuba Büyüküstün dü, Bengü değil.
Şimdi ise medya da bir haber dolaşmakta ; Tuba Büyüküstün hamile ! Medya bu yalan söylecek değil ya ((: Aynı haberi Ebru Gündeş için yazacak olursak evet yazılabilir. Mesela Ebru Gündeş in üstüne işeyip test yaptığı çubuğu gördük , kokmakla birlikte + ( pozitif) yazıyordu , diyebilirdik. Ama Tuba Büyüküstün hakkında şimdiye kadar kaynağın kendisi olduğu bir haber yapamamış medya hamile olduğunu nasıl yazar ? Eğer medya bizim medyamız ise yazar efendim. Hatta biraz zorlasanız çocuğun cinsiyetini bile söyleyebilirler.
Konu bu mudur ? Budur. Haberin gerçeklik payı kuvvetle muhtemel düşüktür ama eğer Tuba nın bir kızı olursa ben karın tokluğuna bakıcılığını yapmaya adayım. Cidden Tuba nın kızı olsa nasıl birşey olur meraktan çatlıyorum. Melekler doğurabiliyor mu ? Bir ilki daha görsek kendisinde. Tuba noooluuuuur bir kız doğur ((: