Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Сообщений 211 страница 220 из 480

211

libela написал(а):

Девочки о чем речь????

Цена славы
Туба становится все больше популярной в Арабском мире, она повсюду, в рекламе, в журнале и т.д.
После трасляции Аси И Пс, ее чаще всех ищут в инете.Туба когда предлагают сценарий, начинает смотреть сначало в чем и как будет ходить персонаж, ну аж потом работает над характером.
Случай из жизни, что когда была в одной арабской стране, стоило ей остановится и дать автограф маленькой девочке. Как тут же набежало народу, спасло только то что из сопровождающих, буквально вырвал из толпы, крикнув,:-"оставьте девушку в покое"...
В дестве часто меня свое мнение на счет профессии, поэтому стала наверно актрисой, не в жизни, так кино охватила сразу несколько профессий.

ksusha написал(а):

ДЕВОЧКИ КТО НИБУДЬ ЗНАЕТ ПОЛУЧИЛА ЛИ ТУБА НАГРАДУ

Что то тишина, даже не взяла, приз зрителей.... :dontknow:

0

212

granata написал(а):

Цена славы

СПАСИБО :love:  ВОТ МОЛОДЕЦ КАКАЯ ТОЛЬКО В АРАБСКОМ МИРЕ  :dontknow:

granata написал(а):

Что то тишина, даже не взяла, приз зрителей....

ОГО ВОТ КАКИЕ ДЕЛА ЖАЛЬ ТАК НАДЕИЛАСЬ ЧТО ВСЕ ПРИЗЫ БУДУТ ЕЕ  :'(

0

213

http://s009.radikal.ru/i309/1104/1c/a5363bf79527.jpg

Söz konusu olan haber;
                                                                                                  Slovenyada internette dizilerin en güzel yüzü secilmis..
                                                                                                                    37 bin kisi ankete katilmis..
                                                                                                  Oylarin yüzde 33ünü Tuba aldi, yüzde 18ini Beren Saat.
                                                                                                 Tubanin resminin üstünde;" En güzel türk oyuncu Tuba Büyüküstün"
                                                                                                 Beren Saat'inkinde; "Diger tarafta Beren Saat" yaziyor

http://s010.radikal.ru/i312/1104/d6/823dd10b4807.jpg

0

214

İşte Tuba'nın yeni imajı

http://i004.radikal.ru/1104/ff/2a000c4be055.jpg

Tuba Büyüküstün Nişantaşı'nda böyle yakalandı.                         

Gönülçelen dizisinde oynayan Tuba Büyüküstün, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede arkadaşlarıyla buluştu. Gözlükleriyle dikkat çeken Büyüküstün, fotoğraflarının çekildiğini fark edince hızlı adımlarla kafeye girdi. Güzel oyuncunun dinlendirici gözlük taktığı öğrenildi.

0

215

Чилек написал(а):

İşte Tuba'nın yeni imajı

Спасибо Натали за инфу!!! :love:
У Тубы новый образ
Тубушка вчера встречалась с друзьями, увидев папарации ускорила шаг.Тубушка стала постоянно носить очки.

0

216

Tuba'nın Vergi Borcu Az Mı Çok Mu?

İstanbul Vergi Dairesi vergi rekortmeni olan ilk 50 sanatçıyı açıkladı. Acun Ilıcalı, Seda Sayan, Cem Yılmaz ilk üçte yer aldı.

Televizyonlarda ilgiyle izlenen diziler ve şovlar, oyuncuları vergi rekortmenleri listesine taşıdı. Geçen yıl ilk 25’i yayımlayan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı bu yıl sanatçılar arasında ilk 50’ye girenlerin listesini yayımladı. İstanbul eğlence sektörünün ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı ilk sırada yer aldı. Ilıcalı’yı Seda Sayan ve Cem Yılmaz izledi. Dördüncü sırada reklamlarda sık görülen ayrıca ‘Türk Malı’ dizisinde oynayan oyuncu Şafak Sezer yer aldı.

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki Beren Saat 7’nci, Özgü Namal 9’uncu, Binnur Kaya 10’uncu oldu. Gönülçelen dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün de listeye 17’nci sıradan girdi. Geçen yıl 23’üncü sırada olan Kıvanç Tatlıtuğ ise bu sene listede yer almadı. Beren Saat’in ödemesi gereken vergi 831 bin lira, Tuba Büyüküstün’ün ödemesi gereken vergi ise 460 bin lira. Saat ve Büyüküstün bu sene ilk 25’in içine ilk defa girdi.

Halil Ergün sıra atladı
Listede Yaprak Dökümü’nden 3 kişi yer aldı. Geçen yıl 17’nci sırada olan Halil Ergün 11’inci, Güven Hokna 36’ncı sıraya yerleşti. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz 22’nci, Engin Günaydın da 28’inci oldu. 2009’da 10’uncu olan İbrahim Tatlıses ve 13’üncü olan Ata Demirer bu yıl listede yer almadı.

0

217

ASİ İLE ÜNLENDİM
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230430_10150279550422729_34440002728_9464913_5052144_a.jpg
Hayatımı duygularıma göre yaşıyorum

Türk oyuncu Tuba Büyüküstün “Asi” dizisinde muhazafakâr bir toplumda yaşayan, modern bir Asi kızını canlandırdı. Kimsesiz köpekleri evine alan ve çocukların kaderlerine karşı duyarlı olan biri. En romantik aşkını ise ergenlik çağında yaşamış.

Hırvat televizyonunda Türk oyuncu Tuba Büyüküstün hala Asi rolüyle ekranda olsa da, kendi ülkesinde şu an yeni dizisiyle ekranlarda. Asi, çiftliğin geleceğini ve ailesini iflasın eşiğinden kurtarmaya çabalarken, yeni dizisi “Gönülçelen” de ise bir çingene kızını canlandırıyor. Çicekçi kız iken sesinden büyülendiği ünlü müzisyen ile tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişiyor.

Hikaye belki size tanıdık gelebilir ama iyi de bir nedeni var: Ünlü müzikal “My Fair Lady” nin Türkçe uyarlaması.

“Hasret rölü için hazırlandığım altı ay hayatımın en heyecanlı zamanıydı. Sadece çok iyi hocalardan dans ve müzik eğitimi almadım, ayrıca Hasret’in bulunduğu çevreyi de görme imkanı buldum. Birçok kişiyle tanışma fırsatı yakaladım. Hayat onlar için ne kadar zor ve önyargılarla dolu olsa da, bugünlerde büyük bir tutkuyla ve memnuniyetle hayatlarını yaşıyorlar.”

Hatice Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Makine mühendisi babası ve bankacı annesinin tek çocuğu. Hatice ismi peygamber Muhammed’in ilk eşinin adı olduğu için verilmiş ve Tuba ismi cennette bulunan bir ağacın adı.

“Muhafazakâr bir toplumda büyüdüm ama ailem modern ve çağdaş. Diğer çocuklar anneleriyle evdeyken, ailem beni çocuk yuvasına bıraktı. Diğer zamanımın çoğunu da beni büyüten büyükannem ile geçirdim. Çünkü ebeveynlerim evde değildi. Küçükken onların sevgisine ve bakımına çok ihtiyacım vardı. Çok içine kapanık, hatta asosyal biriydim. Hala çocuk yurdunda yalnız bir köşede oturduğum zamanlar aklıma gelince boğazım düğümlenir.”
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227505_10150279550902729_34440002728_9464921_5824799_a.jpg

Makas ve kesim
Kostüm ve giyisi tasarlamayı çok seviyorum. Kendim için elbise ve kostümler tasarladım. Bu hala profesyonel olarak yapmak istediğim bir şey”. Tuba şov dünyasına üniversitede öğrenciyken giriş yapmış. Bir arkadaşı bir dersi için onun fotoğraflarını çekerken, bir fotoğrafçı onu keşfettikten sonra kendini Swiss saatinin yüzü olarak bulmuş.

“Modellik öğrenciyken iyi bir gelirdi ama kolay da değildi. Beni oyuncu ajanslarına göndermek isteseler de mezun olana kadar kabul etmedim. Çünkü o zaman işin yanında derslerime yeterince konsantre olabileceğime inanmıyordum.“ diye devam etti Tuba. 2007’ye kadar başarılı diziler ve filmlerde yer aldı. Daha sonra iyi arkadaşı olan Tomris Giritlioğlu, ona babasına adadığı Asi rolünü teklif etti.

“Antakya’daki zamanım çok güzel ve bir o kadar da zordu. Evden 2000 kilometre uzaklıkta ailemi ve arkadaşlarımı özledim. Bu iki buçuk yıl hayatımın en yoğun dönemiydi“ diye tamamlıyor Tuba. Çoğu kişi onu ve Asi dizisindeki partneri Murat Yıldırım’ı ideal çift olarak görse de, gerçek hayatta kimyaları tutmadı. Tuba bugüne kadar birçok erkeğin kalbini çalsa da yinede en romantik ilişkisinin ilk aşkı olduğunu söylüyor.

Orta Doğu’dan Tuba’ya yerli bir dizide oynaması için milyonlar teklif edilmiş ama senaryosunu beğenmediği için kabul etmemiş.

“İlk aşık olduğumda 14 yaşındaydım. Sadece birbirimizden hoşlanıyorduk ve o cesaretini toplayana kadar bir yıl sadece bakıştık. Bazen okul çıkışına kadar benim çıkmamı beklerdi. Çok tatlıydı.” Tuba kuşkusuz Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en popüler ve en büyük starlarından biri. Çünkü bir dizide oynaması için milyonlar teklif edilmiş. “Kabul etmedim çünkü senaryoyu ve castı (oyuncu kadrosu) beğenmedim. Bu yüzden o projede yer almadım." diyor.

Ünlü olmanın zor tarafı
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227983_10150279551467729_34440002728_9464930_2530694_a.jpg
“Her yazı ailemle Bodrum’da geçiriyorum ama geçtiğimiz yaz beni takip eden paparaziler yüzünden rahat edemedim. Gazeteleri açmaya korktum çünkü hoş olmayan resimler, manşetler göreceğimi ve kendim hakkında yalan haberler okuyacağımı biliyordum.” diye ünlü olmanın zor taraflarını anlatıyor Tuba.

Özellikle çocuklar ve hayvanlar konusunda çok duyarlı. Kış mevsiminde sokakta köpek görünce yüreği sızlıyor ve kaç köpeği evine götürüp, yıkayıp, karnını doyurduğunu hatırlamıyor. Bir çözüm olmadığını bilse de iç güdüsünün ondan daha kuvvetli olduğunu söylüyor. Çünkü Tuba her zaman duygularıyla hareket eden biri.

0

218

HÜSEYİN ÖZKAN
BERENCİLER TUBACILARA KARŞI BU SEFER BİR ADIM ÖNDE!
Sanatcılar arasındaki vergi rekortmenleri listesinde biri yedi diğeri on yedi!
26.04.2011 14:02:00

Google Yahoo
Facebook Mixx
Digg StumbleUpon
Del.icio.us reddit
Twitter
Bu Nedir?
Bakalım bu sonuç Tuba Büyüküstün ve Beren Saat fanlarını nasıl harekete geçirecek. Yıllarca Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Tarık Akan, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit arasında büyük rekabet yaşandı. Bir araya gelmezler dendi, birbirlerini sevmiyor dendi durdu. Bu rekabet kimi zaman sanatçılarında işine geldi. Böyle rekabet var mıydı yok muydu gerçekten merak ederim.
Şimdi Tuba Büyüküstün ile Beren Saat birbirini sevmiyor mu yanı? Gerçekten ikili bir araya gelmez mi? Fanlarına kulak verirseniz bu mümkün değil. Berenciler Tubacılar fena halde birbirine rakip. Tubacılar Beren’in iyi haberlerine karşı Berenciler Tuba’nın iyi haberlerine karşı. Arada centilmenlik var desek yalan olur. Sitede Beren haberi yapsak Tubacılar’ın mail yağmuruna tutuluyoruz, Tuba haberi yapsak Berenciler’in hışmına uğruyoruz. İşimiz gerçekten zor, fanlar öyle böyle değil, her şeyi eleştiriyor. Şimdi sitede Beren Tuba’yı solladı haberi var, işimiz iş! Tubacılar akşama kadar mail yağmuruna tutar bizi…
Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat bu başlığı atmak zorundayız! Biz de gazetecilik yapıyoruz, haberi ilgi çekici hale getirmek zorundayız, kızmayın bize. Yapacak bir şey yok! Şimdi vergi sıralamasında Tuba geride Beren önde, mecbur kıyaslanacak. N’apalım şimdi Beren’i Seda Sayan’la mı kıyaslayalım? Seneye de Tuba şampiyon olur, bizde Tuba Beren’i solladı yazarız. Vergi vermek kutsal sayılır, kim bu ülkede vergisini veriyorsa, biz baş tacı yapmak zorundayız. Beren bu anlamda alkışı fazlasıyla hak ediyor.

Kim iyi oyuncu kim kötü oyuncu tartışması yapmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez, bu sefer Beren Tuba’yı bu yarışta geçmiş durumda. Buradan Tubacılar’a sesleniyorum; üzülmek yok, yılmak yok, çalışmaya devam! Siz Tuba’yı destekleyin ki, seneye o şampiyon olsun.

девочки о чем речь????

Отредактировано libela (2011-04-26 22:32:25)

0

219

BERENCİLER TUBACILARA KARŞI BU SEFER BİR ADIM ÖNDE!
Sanatcılar arasındaki vergi rekortmenleri listesinde biri yedi diğeri on yedi!
26.04.2011 14:02:00
Bakalım bu sonuç Tuba Büyüküstün ve Beren Saat fanlarını nasıl harekete geçirecek. Yıllarca Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Tarık Akan, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit arasında büyük rekabet yaşandı. Bir araya gelmezler dendi, birbirlerini sevmiyor dendi durdu. Bu rekabet kimi zaman sanatçılarında işine geldi. Böyle rekabet var mıydı yok muydu gerçekten merak ederim.

Şimdi Tuba Büyüküstün ile Beren Saat birbirini sevmiyor mu yanı? Gerçekten ikili bir araya gelmez mi? Fanlarına kulak verirseniz bu mümkün değil. Berenciler Tubacılar fena halde birbirine rakip. Tubacılar Beren’in iyi haberlerine karşı Berenciler Tuba’nın iyi haberlerine karşı. Arada centilmenlik var desek yalan olur. Sitede Beren haberi yapsak Tubacılar’ın mail yağmuruna tutuluyoruz, Tuba haberi yapsak Berenciler’in hışmına uğruyoruz. İşimiz gerçekten zor, fanlar öyle böyle değil, her şeyi eleştiriyor. Şimdi sitede Beren Tuba’yı solladı haberi var, işimiz iş! Tubacılar akşama kadar mail yağmuruna tutar bizi…

Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat bu başlığı atmak zorundayız! Biz de gazetecilik yapıyoruz, haberi ilgi çekici hale getirmek zorundayız, kızmayın bize. Yapacak bir şey yok! Şimdi vergi sıralamasında Tuba geride Beren önde, mecbur kıyaslanacak. N’apalım şimdi Beren’i Seda Sayan’la mı kıyaslayalım? Seneye de Tuba şampiyon olur, bizde Tuba Beren’i solladı yazarız. Vergi vermek kutsal sayılır, kim bu ülkede vergisini veriyorsa, biz baş tacı yapmak zorundayız. Beren bu anlamda alkışı fazlasıyla hak ediyor.

Kim iyi oyuncu kim kötü oyuncu tartışması yapmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez, bu sefer Beren Tuba’yı bu yarışta geçmiş durumda. Buradan Tubacılar’a sesleniyorum; üzülmek yok, yılmak yok, çalışmaya devam! Siz Tuba’yı destekleyin ki, seneye o şampiyon olsun.

0

220

Tuba Büyüküstün Yarın Akşam Siyaset Dergisi Ödül Törenine Katılacaklar Smile

Tuba BUYUKUSTUN will attend tomorrow SIYASET DERGISI AWARDS at ANKARA SHERATON OTEL

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun