“Şöhretin bedeli büyük” diyen Tuba Büyüküstün, Kapalıçarşı’da onlarca Arap hayranının bunaltan ilgisinden çevre esnafının yardımları sayesinde kurtulduğunu anlattı.
KIsa bir süre önce bir reklam filmi çekimi için gittiği Fas’ta büyük ilgi gören Tuba Büyüküstün, adeta Arap hayranlarının kuşatması altında yaşıyor. Büyüküstün gittiği her yerde Arap izleyici tarafından tanınıyor. Güzel oyuncu, böylesi şöhretin güzellikleri olduğu kadar sıkıntılarına da göğüs gerdiğini anlatıyor.
‘Asi’den sonra ‘Gönülçelen’ dizisiyle Ortadoğu ve Balkanlar’da ününü pekiştiren ve büyük bir hayran kitlesi elde eden Tuba Büyüküstün, bir internet sitesine verdiği söyleşide günlük hayatta tercihleri, mesleği ve yaşadıklarına dair ilginç bilgileri hayranlarıyla paylaştı. Tuba Büyüküstün, herhangi bir role hazırlanırken neler yaptığını “Bana bir karakter geliyor, önce saçını toplar mı, açık mı bırakmalı, küpe takmalı mı, renkli mi sade mi giyinir, bunları düşünüyorum. Psikolojiden başlıyorum işe, replikleri ise sonradan çalışıyorum” sözleriyle açıkladı.
‘Rahat bırakın kızımızı’ dediler
Dizi yıldızı, Arap hayranlarıyla aralarında geçen bir hatırasını da şöyle aktardı: “Kapalıçarşı’da dolaşırken Arap bir kız geldi ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Kabul ettim tabii ki. Ama kısa bir süre sonra bir baktım otobüs dolusu Arap hayranım indi ve teker teker fotoğraf çektirmeye başladık. Bir oldu 5 oldu 10 oldu ama bir türlü bitmiyor. Esnaftan biri geldi ve “Rahat bırakın kızımızı” diyerek beni oradan çekip aldı. Yoksa çok zorlanacaktım.”
Büyüküstün küçükken ne olmak istediği soruna ise “Küçükken her hafta meslek değiştiriyordum. Öğretmen, balerin, şarkıcı, doktor. O yüzden oyuncu oldum herhalde ki tüm karakterlere büründüm” diye cevap verdi. -MAGAZİN SERVİSİ
'Herkes Bu Eğitimlerin Peşinde!'
Девочки о чем речь????