Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Сообщений 201 страница 210 из 480

201

18 NİSAN 2011 PAZARTESİ GECESİ SAAT 23:00'DA

"SABA TÜMER'LE BU GECE" PROGRAMINDA ANKETİMİZ VE ÖDÜL TÖRENİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN

CANLI YAYINDA BERABER OLALIM

http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx

TUBA BÜYÜKÜSTÜN 11,64%
BEREN SAAT 9,20%

+1

202

Чилек написал(а):

18 NİSAN 2011 PAZARTESİ GECESİ SAAT 23:00'DA

Спасибо,Натали!!!
Я надеюсь Туба ее получит!!! Хоть сюда она придет, а то совсем забурилась... :glasses:

0

203

granata написал(а):

Я надеюсь Туба ее получит!!! Хоть сюда она придет, а то совсем забурилась...

не говори, ни где ее не видать,  :glasses: что с ней стало  :dontknow:

0

204

granata написал(а):

Спасибо,Натали!!!Я надеюсь Туба ее получит!!! Хоть сюда она придет, а то совсем забурилась...

Пора,пора  все награды забрать :cool:

0

205

ksusha написал(а):

не говори, ни где ее не видать,  :glasses: что с ней стало  :dontknow:

Ничего не стало, слава Богу-жива, здорова!!!! Снимается в сериале "Пс", просто нигде не была номинирована, хотя последнюю награду так и не пришла получать...
Она у нас Звезда высокого класса и такие награды как приз в газете, не её уровень...А вот сюда я надеюсь придет, тем более Мурыч не номинирован... :rofl:

0

206

Чилек написал(а):

Пора,пора  все награды забрать :cool:

И я такого же мнения!!!!! :love:

0

207

granata написал(а):

И я такого же мнения!!!!!

+100000!!!!!! +100000!!!!!!

0

208

http://www.dailymotion.com/video/xi9mjq_tuba-buyukustun-dizitv-17-nisan-2011_shortfilms

0

209

“Şöhretin bedeli büyük” diyen Tuba Büyüküstün, Kapalıçarşı’da onlarca Arap hayranının bunaltan ilgisinden çevre esnafının yardımları sayesinde kurtulduğunu anlattı.

KIsa bir süre önce bir reklam filmi çekimi için gittiği Fas’ta büyük ilgi gören Tuba Büyüküstün, adeta Arap hayranlarının kuşatması altında yaşıyor. Büyüküstün gittiği her yerde Arap izleyici tarafından tanınıyor. Güzel oyuncu, böylesi şöhretin güzellikleri olduğu kadar sıkıntılarına da göğüs gerdiğini anlatıyor.

‘Asi’den sonra ‘Gönülçelen’ dizisiyle Ortadoğu ve Balkanlar’da ününü pekiştiren ve büyük bir hayran kitlesi elde eden Tuba Büyüküstün, bir internet sitesine verdiği söyleşide günlük hayatta tercihleri, mesleği ve yaşadıklarına dair ilginç bilgileri hayranlarıyla paylaştı. Tuba Büyüküstün, herhangi bir role hazırlanırken neler yaptığını “Bana bir karakter geliyor, önce saçını toplar mı, açık mı bırakmalı, küpe takmalı mı, renkli mi sade mi giyinir, bunları düşünüyorum. Psikolojiden başlıyorum işe, replikleri ise sonradan çalışıyorum” sözleriyle açıkladı.

‘Rahat bırakın kızımızı’ dediler

Dizi yıldızı, Arap hayranlarıyla aralarında geçen bir hatırasını da şöyle aktardı: “Kapalıçarşı’da dolaşırken Arap bir kız geldi ve fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Kabul ettim tabii ki. Ama kısa bir süre sonra bir baktım otobüs dolusu Arap hayranım indi ve teker teker fotoğraf çektirmeye başladık. Bir oldu 5 oldu 10 oldu ama bir türlü bitmiyor. Esnaftan biri geldi ve “Rahat bırakın kızımızı” diyerek beni oradan çekip aldı. Yoksa çok zorlanacaktım.”

Büyüküstün küçükken ne olmak istediği soruna ise “Küçükken her hafta meslek değiştiriyordum. Öğretmen, balerin, şarkıcı, doktor. O yüzden oyuncu oldum herhalde ki tüm karakterlere büründüm” diye cevap verdi. -MAGAZİN SERVİSİ
'Herkes Bu Eğitimlerin Peşinde!'

Девочки о чем речь????

0

210

ДЕВОЧКИ КТО НИБУДЬ ЗНАЕТ ПОЛУЧИЛА ЛИ ТУБА НАГРАДУ  :question:

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun