Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun

Сообщений 161 страница 170 из 480

161

granata написал(а):

Тут написано, что Туба познакомила его с матерью.Но у Тубы мама выглядит по другому, это продюссор или сценарист...

Разве не менеджер Тубы?

0

162

Чилек написал(а):

Разве не менеджер Тубы?

Менеджер вроде тоже выглядела по моложе, хотя возможно и она...Потому,что Туба сказала, что встреча была деловая... и потом в машине ждала собака...

0

163

Aşkı düşünmek değil, yaşamak lazım!

ALM (Aujourd’hui Le Maroc), “Lamiss” olarak bilinen Türk star Tuba Büyüküstün ile Fas’ı ilk ziyareti sırasında buluştu. Röportajımızda Tuba’nın olağanüstü oyunculuğu ile, Türk dizilerinin Fas’taki ve Arap dünyasındaki başarısından söz ettik.

ALM: Arap dünyasında bu kadar başarılı olacağınızı hiç düşünmüş müydünüz?

TB: Diziye başladığımda Arap kanallarında gösterileceğinden haberim yoktu. Arap izleyicilerimizin de olduğunu duyduğumda çok sevinmiştim. Bununla beraber başka bir dünyayı tanıma fırsatım oldu.

Dizilerinizde genellikle romantik karakterleri oynadınız. Gerçek hayatta da romantik misinizdir? Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Evet romantiğim. Aşk hakkında düşünmemiz gerekmiyor ya da onun hakkında bir fikrimizin olması gerekmiyor. Sadece hissetmemiz ve yaşamamız lazım. Birine aşık olduğum zaman, duygularımı hemen açıklayamam. Ama açıkladıktan sonra daha çok aşık oluyorum ve kendimi tamamen aşka adıyorum.

Bu Fas’a ilk gelişiniz mi? İzlenimleriniz neler?

- Evet, bu ilk gelişim. Çok duygulandım, çok büyüleyici ama ne yazik ki vaktim az olduğu için diğer büyük şehirleri ziyaret edemedim.

Arap ülkelerinde “Lamiss” ismiyle tanınıyorsunuz. İsmin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

- (gülüyor) Evet, bu isim, gerçek ismimden daha çok biliniyor. İnternette bu ismin anlamını araştırdım ama maalesef bulamadım.

Dizilerinizde sizin Arapça dublajınızı yapan kişiyle tanışma fırsatınız oldu mu?

- Hayır, tanışma fırsatım olmadı hiç ama bir kere telefonda konuştum onunla. Adı Annahid Fayad. Suriyeli ve Arap dünyasında tanınmış bir oyuncu.

Gelecek için planlarınız neler?

- Yapmak istediğim projeleri önceden planlayan ve belirleyen biri değilim. Söyleyebileceğim tek şey, oyunculuğu çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar oyunculukta başarılı olmak için çok çalışacağım.

Kıvanç Tatlıtuğ ile ortak bir projeniz olacak mı?

- Hayır maalesef. Onunla bir projede oynamam için bir teklif almadım.

Türk dizilerinin Arap dünyasındaki başarısını neye bağlıyorsunuz?

- Dizilerimizin evrensel duygulara hitap ettiğini düşünüyorum. Hikayeler ve durumlar sadece Türklerin hayatlarını yansıtmıyor. Herkesin başına gelebilecek durumları anlatıyor. Onun için Türk dizilerinin Arap izleyicileri çektiğini düşünüyorum.

Hayranlarınızla aranız nasıl?

- Bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Hayranlar gerçekten inanılmazlar. Benim projelerimi büyük bir içtenlikle takip ediyorlar. Beni benden daha iyi tanıyorlar. Bazen onlarla görüşüyorum ve sadece projelerimi değil, her şey hakkında konuşuyoruz.

Fas sineması hakkında bir bilginiz var mı?

- Türkiye’de Fas filmleri çok fazla gösterilmiyor. O yüzden ne yazık ki pek seyredemedim ama seyretmeyi isterim. Türk sinemasından başka bir sinemayı tanımak isterim.

Güzelliğinizin sırrı nedir?

- Şahsen, güzelliğin kadınlarda bir bütün olduğuna inanıyorum. Kendinizi güzel bulmanız için, öyle hissetmeniz gerekiyor. Aklınıza, ruhunuza ve vücudunuza bakmanız gerekiyor. Bu üç unsura ne kadar çok dikkat ederseniz, kendinizi o kadar güzel ve büyüleyici bulursunuz.

0

164

Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy’de bir balık restoranında görüntülendi.
29.03.2011 11:05:00
Google     Yahoo
Facebook     Mixx
Digg     StumbleUpon
Del.icio.us     reddit
Twitter    
Bu Nedir?

atv ekranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy’de bir balık restoranında görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, Büyüküstün’e keyifli akşam yemeğinde yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ve annesi Nurdan Hanım eşlik etti.

ARTIK AİLEDEN BİRİSİ!

Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Tolga Karaçelik'le geçtiğimiz günlerde bir bar çıkışında görüntülenmesi ve gizlenme çalışmasının ardından geçen gece sevgilisiyle görüntülendiğinde paniklememesi ve gizlenmeye çalışmamasının sebebi de böylece ortaya çıkmış oldu. Annesi Nurdan Hanım'la sevgilisi Tolga Karaçelik'i tanıştıran ve hatta...

0

165

libela написал(а):

Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Tolga Karaçelik'

Туба раз с парнем, сразу жених...если еще женщина значит мама, а если мужчина значит папа...Для знакомства уж Туба выбирет и получше ресторан... :tired:

0

166

granata написал(а):

Тут написано, что Туба познакомила его с матерью.Но у Тубы мама выглядит по другому, это продюссор или сценарист...

спасибо за перевод а я подумала что мать познакомила ее  %-)

0

167

спасибо за перевод, никакой личной жизни, как буд то у нее друзей не может быть, только с кем нибудь появится- сразу жених, сочувствую ей

0

168

ksusha написал(а):

спасибо за перевод а я подумала что мать познакомила ее  %-)

Пожайлуста.
Их познакомила Томрис, продюссор компании Асис...А он режиссер...Если она будет сниматься у него, я думаю хороший выйдет фильм.

libela написал(а):

спасибо за перевод, никакой личной жизни, как буд то у нее друзей не может быть, только с кем нибудь появится- сразу жених, сочувствую ей

Поэтому она одна уже ходит в магазины и в кино...

0

169

granata написал(а):

Пожайлуста.
Их познакомила Томрис, продюссор компании Асис...А он режиссер...Если она будет сниматься у него, я думаю хороший выйдет фильм.

да и рейтинг будет что надо и сериал высший класс как Аси  :cool:

granata написал(а):

Поэтому она одна уже ходит в магазины и в кино...

ужас наверное ей обидно слежка да слежка  :'(

0

170

http://televizyongazetesi.com/CMSFiles/Image/Content/tubabuyukustunyeni.jpg
Tuba Büyüküstün isyan etti
Bu sezon finali yapılması beklenen Gönülçelen dizisinin Hasret'i Tuba Büyüküstün, çok dertli.

Tuba Büyüküstün, dizi sürelerinin 45 dakika yerine 90 dakika olmasından dert yandı: Çok daha kaliteli sahneler çıkarabilecekken, neden el yordamıyla iş yapıyoruz? 68 saat uyumadığımız zamanları biliyorum. Bu noktada, bir insandan ne kadar iyi iş çıkabilir ki?

30 Mart 2011 Çarşamba 06:22:02

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Tuba Büyüküstun » Интервью и шоу на ТВ с Tuba Büyüküstun