Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Lalу Devri / Пора тюльпанов 3

Турецкий сериал Lalу Devri / Пора тюльпанов 3

Сообщений 741 страница 750 из 1000

741

Привет, девочки! Я немного разочарована в сериале, и решила что смотреть не буду до лучших времен. Последняя показанная серия вывела меня из себя, много лишнего! Теперь буду читать вас здесь и узнавать новенькое и ваши мнения! Не забывайте писать описания серии.
Назлы, отдельное спасибо за переводы и подробнейшее описание! Надеюсь узнавать новенькое по твоим постам :flag:

0

742

Айгера написал(а):

Девочки, привет! А кого-нибудь есть возможность записывать серии на русском по Ел-арне и выкладывать на форум? Разрешено ли это? Или хотя бы частями? Совсем не получается посмотреть последние серии((( Можно будет создать свою картотеку))) Или как записать и выложить? Кто может подсказать?)

Можно через ТВ-тюнер записывать или после просмотра онлайн из кэша вытащить.

+1

743

JoyS написал(а):

Можно через ТВ-тюнер записывать или после просмотра онлайн из кэша вытащить

Спасибо за ответ! К сожалению, тв-тюнера нету, а онлайн просматривать возможности тоже не будет...(((

0

744

nazli-bala написал(а):

Оооооо БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ну и серия!!!!!

ООО серия классная))))))))))))) :flag: Спасибо Назлы))))))
Теперь только в понедельник-вторник увидим это. Не терпиться посмотреть.
Надо же как Зумруд с Неджипом теперь "болеют" за свои отношения :love:.  За то Игбаль с одной стороны, Ешим с другой стороны давят на них..Две ведьмы жалкие(

+1

745

SELEN SOYDER (LALE DEVRİ)

Selen Hanım, Siyaset Dergisi’nin 17. Kuruluş Yıldönümü ve Ödül Töreni hakkındaki görüş ve değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

-Çok güzel geçti her şey. Çok mutlu olduk bizi en iyi dizi olarak seçtiğiniz için. Benim de dizi olarak aldığım ilk ödül bu. Çok güzel ağırladı bizi Gül Hanım, her şey çok güzeldi, iyi ki çağırmış iyi ki gelmişiz…

Bu gece 17. Kuruluş Yıl dönümümüzü kutluyoruz. Toplumumuzun hemen her kesiminden çok sayıdaki konuklarımızın katıldığı Gecemizin niteliği ve organizasyonu hakkındaki değerlendirmelerinizi okurlarımızla paylaşır mısınız?

-Gelmeden önce duymuştum, biliyordum Siyaset Dergisini. Bu bakımdan çok güzel bir dergi, çok yenilikçi, iyi ki var.

--TOLGAHAN SAYIŞMAN(LALE DEVRİ)

SİYASET:Siyaset Dergisi’nin her yıl düzenlemiş olduğu kuruluş yıldönümleri ve gerçekleştirdiği ödül töreni hakkındaki düşüncelerinizi, değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

TOLGAHAN SAYIŞMAN: Tabii, bir kere çok mutluyuz. 17 yıldır süren bir organizasyon. Çok kıymetli bir organizasyon. İnşallah nice yıllara diliyorum Ben geldiğim için de çok mutluyum. Çok keyifli güzel bir organizasyon oluyor. Katıldığım ve davet edildiğim için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki yıllarda Siyaset Dergisi’nin organizasyonlarında ödüller almak dileğiyle tekrar burada olmak istiyorum.

SİYASET:  Siyaset Dergisi 17 yıldır yayın politikasını kendi belirlediği temel ilkelerden hiçbir sapma göstermeden sürdürmektedir. Dergimizin yayın politikası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tolgahan sayışman:Çok kıymetli ve değerli bir dergi siyaset dergisi. Ülkemizde siyaset denilince insanlarımız çok geriliyor ve korkuyor. Yayın organları da keza birçok şeyden etkilenebiliyor. Siyaset Dergisi hiçbir baskı ve tarafı kabul etmeden son derece objektif yayın hayatına devam ediyor. Bu anlamda çok doğru ve düzgün bir dergi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir derginin yayın hayatına devam edebilmesi için mutluluk duyarım. 

SİYASET:Siyaset Dergisi dağıtımını gerçekleştirdiği ödüllerin sahiplerini okuyucuların anketleri ile ve web sitesinde kullanılan oylarla belirlemektedir. Bu yöntemi nasıl buluyorsunuz?

TOLGAHAN SAYIŞMAN:Halk oylaması olması açısından keyifli. Tabii ki doğru bir netice çıkacağından eminim. Uygulanan birçok yöntem aslında doğru. Ama en önemlisi halka bırakılan oylama. Bu ödüllerin belirlenmesinde halka bırakılması doğru bir yöntem.

SİYASET:Dergimizle ilgili öneri ve beklentileriniz var mıdır?

TOLGAHAN SAYIŞMAN:Benim bir önerimden çok sürdürdüğü yayın yöntemini devam ettirmesini temenni ediyorum.

--SERENAY SARIKAYA (LALE DEVRİ)

SİYASET:Siyaset Dergisi’nin her yıl düzenlemiş olduğu kuruluş yıldönümleri ve gerçekleştirdiği ödül töreni hakkındaki düşüncelerinizi, değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

SERENAY SARIKAYA: Valla çok güzel bir organizasyon. Belli ki çok önemli isimler var burada. Çok da güzel anlamlı ödüller alıyor herkes; çok mutluyum.

SİYASET:Siyaset  Dergisi dağıtımını gerçekleştirdiği ödüllerin sahiplerini okuyucuların anketleri ile ve web sitesinde kullanılan oylarla belirlemektedir. Bu yöntemi nasıl buluyorsunuz

SERENAY SARIKAYA: İnsanların sevgisinden, onların bizi takip etmesinden, yaptığımız işleri beğenmesinden gelir. Halk oylamasında böyle bir ödül alabildiysek, böyle bir ödüle layık görüldüysek ne mutlu bize, o zaman doğru yoldayız.

0

746

это интервью какое-то....Девочки, здесь есть что-нибудь интересное :question: переведите кто может))))плизззз

Отредактировано adisha (2011-07-08 21:08:39)

0

747

http://www.dailymotion.com/video/xesrqwhttp://www.dailymotion.com/video/xe7e0e

Отредактировано adisha (2011-07-08 21:21:11)

0

748

адиша спасибо за видео.Девочки переведите этим видео кто может плиз.Похоже там по ржёш

0

749

Селен Сойдер ( Топрак)   она встречается с этим мужчиной
http://www.yukleresim.com/images/74698682140142477479.jpg

0

750

Anara написал(а):

Селен Сойдер ( Топрак)   она встречается с этим мужчиной

Атыма затым сай! :tomato:

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Lalу Devri / Пора тюльпанов 3