Çağatay Ulusoy
Сообщений 271 страница 280 из 427
Поделиться2732011-10-24 19:57:56
Натали огромное спасибо ах моя лапатулька обожаю тебя
Поделиться2742011-10-26 10:15:59
Натали огромное спасибо ах моя лапатулька обожаю тебя
Ксюша всегда пожалуйста
Поделиться2772011-10-29 09:40:07
Güneri Cıvaoğlu bu hafta, Anadolu Kartalları’nı ağırlıyor. Filmin oyuncularından Çağatay Ulusoy, Alper Saldıran ve Hande subaşı ile filmin müziklerine imza atan Ozan Doğulu, Şeffaf Oda’nın konukları.
- Üsteğmen Ahmet Onur’u canlandıran Çağatay Ulusoy, rolüne nasıl hazırlandı? Gökyüzünde gerçekten süzüldü mü? Jetlerle arası nasıldı? Doktor, neden “jete binme” dedi?
Поделиться2782011-10-29 13:22:43
"GİTTİĞİ YERE KADAR YAPMAK İSTİYORUM"
Oyuncu Çağatay Ulusoy arkadaş grubuyla birlikte Etiler Mado’da görüntülendi.
29.10.2011 08:50:00
Oyuncu Çağatay Ulusoy arkadaş grubuyla birlikte Etiler Mado’da görüntülendi. Genç oyuncu oturduğu masadan kalkıp basın mensuplarının yanına geldi ve Star Tv Süper Starlife ekibinin sorularını yanıtladı. Ayaklıgazete.com’un haberine göre, Anadolu Kartalları filmindeki rolünden ve filmden bahseden Ulusoy’un oldukça yorgun olması da gözlerden kaçmadı.
GİŞE KAYGILARI YOK
Filmdeki oyuncu kadrosunu anlatan Çağatay Ulusoy ilginç açıklamalar da bulundu. Ekipteki herkesin çocukluğunda bir dönem pilot olmak isteyen insanlardan oluştuğunu açıklayan Ulusoy filmi içinse “Oynayan insanlar gönül işi yaptı. Gişe kaygımız yok. Ben filmde yer aldığım için objektif birşey söyleyemem karar halkın ama güzel tepkiler alıyoruz” diye konuştu.
“EN DOĞRU MESLEK BUYMUŞ”
11-12 yaşlarındayken pilot olmak istediğini itiraf eden sanatçı çocukken istediği meslek konusunda oldukça kararsız olduğunu ancak şuanda doğru mesleği bulduğunu da muhabirlerle paylaştı. Ulusoy bu konuda “Antrenör olmak istedim. Gitar çaldım müzik yapmak istedim. Bu işle hiç alakam yoktu. İşin içine girince en doğru mesleğin bu olduğunu anladım” diye konuştu. Filmde savaş uçağı pilotu olmak isteyen 5 gençten birini canlandıran Çağatay Ulusoy ‘çekimler için uçak kullandınız mı' sorusuna’ “Uçağa hiç binemedim ama Engin'le Alpay kullandı” yanıtını verdi.
İŞ OLSUN
Yakışıklı oyuncuya bir süre önce “20 yaşındayım. Gözaltı kremleri kullanıyorum” demesi de hatırlatıldı. Ulusoy bu iddialara da İş olsun, çalışalım. gözümün altı şişmiş, yara çıkmış mühim değil” diyerek karşı çıktı.
GİTTİĞİ YERE KADAR
Oyunculuk yapmak için kendine bellibir sınır koymadığını ifade eden Çağatay Ulusoy, “Gittiği yere kadar yapmayı istiyorum” açıklamasını yaptı. Şuanda devam eden dizisi hakkında tüyo vermekten kaçınan Ulusoy kendi oynadığı Emir karakteri için “Kötülüklere devam mı eder? Durulur Feriha’ya geri mi döner bilmiyorum”
YORUMSUZ KALDI
Muhabirlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Çağatay Ulusoy daha sonra hızla arkadaşlarının yanına döndü. Yakışıklı oyuncunun yanağındaki kırmızı ruj izi kafaları karıştırdı. Ulusoy ise konuyu yorumsuz bıraktı. (Ayaklıgazete.com)