FERİDE ÇETİN’DEN ANNELER İLE KIZLARI’NA DAİR ÇOK ÖZEL TÜYOLAR!
Editör - 05 Ağustos 2011
Anneler ile Kızları dizisiyle ekranlarda olacak olan Feride Çetin Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu.
Setarkası.com’un haberine göre, en son olarak Aşk ve Ceza dizisinde Çiçek’i canlandıran Feride çetin yeni dizisi Anneler ile Kızları’nı anlattı. Güzel oyuncu Feride Çetin “ Dizide çok güzel bir kadın hikayesi anlatılıyor. Kadın kadının kurdu değildir. Dostça hareket ettiklerinde sisteme karşı daha güçlü bir şekilde durabilirler. Dizimizde iki ana karakter var. Biri Ebru Özkan’ın canlandırdığı İstanbullu okumuş sınıftan bir kadın. Ben ise Malatyalı taşralı eğitimsiz bir kadını canlandırıyorum. Bu iki farklı kadın aynı dertlerden mustarip. Bir gün yolları kesişiyor ve birlikte hayat mücadelesi veriyorlar. ”dedi.
Dramı, heyecanı ve eğlencesi bol bir hikayeleri olduğunu belirten Feride Çetin ilk bölümle birçok olayın açığa kavuşacağını söyledi. Güzel oyuncu Feride Çetin“ Asıl heyecan 4. bölümden sonra başlıyor.” Diyerek diziye dair ilk tüyosunu da verdi.
Aşk ve Ceza dizisindeki canlandırdığı Çiçek’le benze ver farklı yönleri olan bir karakter canlandıracağını söyleyen Feride Çetin “Bu dizide daha güçlü bir karakter canlandırıyorum. Çiçek kendisine dayatılanları yapmak zorunda kalıyordu. Gülizar özgür bir ruha sahip. Hayatının peşinden gidiyor. “dedi.
7 YIL GAZETECİLİK YAPTIM
“Günlük hayatımı spor, kitaplar ve filmlerle geçiriyorum. ”diyen Feride Çetin 7 yıl kadar kültür ve sanat muhabirliği yaptığını söyledi. Çetin ”Gazetecilik çok severek yaptığım bir işti. Oyunculukla götürmeye çalıştım ama yoğunluktan yürütemedim.” Dedi. Yeni dizisi için imajını değiştiren Feride Çetin, dizisinin izleyiciler tarafından beğenilmesini çok isteğini söyledi.(Setarkası.com)