мой новый клип за цените
Зулик спасибо огромное за клип,ты как всегда на высоте,продолжай в этом же духе
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Aşk ve Ceza 4
мой новый клип за цените
Зулик спасибо огромное за клип,ты как всегда на высоте,продолжай в этом же духе
NURGÜL YEŞİLÇAY:SEN BENİ BİR DE İKİNCİ PROGRAMDA GÖR
Editör - 01 Temmuz 2011
Artiz Mektebi Jüri üyeleri güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve ünlü yönetmen Sinan Çetin reklam arasında Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Setarkası.com’un haberine göre , Nurgül Yeşilçay ” Yarışmacılar kadar heyecanlıyım” derken; Sinan Çetin “ Jüri üyesi olmanın hiçbir heyecanı yok açıkçası. Bizde ukalalık ediyoruz. Ukalalık edip puan vermek çok zor bir durum” dedi.
BOL KESE PUAN DAĞITIYOR
Nurgül Yeşilçay ile yarışmacıların performansı hakkında hiçbir zaman aynı kararda olmayacağını belirten Sinan Çetin “ Nurgül Hanım tribünlere oynuyor. Bol kese puan dağıtıyor.” Dedi.
Nurgül Yeşilçay ise “ Ben beğendiysem beğendim. Diyorum. İlk program çocuklar zaten heyecanlı biraz toleranslı olmamız gerekiyor. Sen beni bir de ikinci program gör.” Diyerek Sinan Çetin’e cevap verdi.
Görüntülerde Sinan Çetin ve Nurgül Yeşilçay’ın sürekli birbirilerine laf atması dikkat çekti.
Sinan Çetin’in Nurgül Yeşilçay’a ” Hep 90 veriyorsun. Sonlara doğru bana özenip 40 falan verdin” demesi eğlenceli sahnelere neden oldu.
NURGÜL’ÜN SAHNEYE ÇIKMASI GEREKİYOR
Oynadığı ‘7 Kocalı Hürmüz’ filminin skecini nasıl bulduğu sorulan Nurgül Yeşilçay” Ben çok beğendim zaten güzel bir konusu var.” Diyerek yanıtladı.
Nurgül Yeşilçay’ı da sahnede görmek istediğini belirten Sinan Çetin” Oyunculara doğru olanı göstermesi gerekiyor” dedi.
Şıklığıyla dikkatleri üzerine toplayan Nurgül Yeşilçay “Ben zamanında böyle bir programa katılsaydım belki kötü belki de iyi olurdu bilmiyorum” Dedi.
Aşk ve Ceza dizisinin final verdiği hatırlatılan ve başka projeler olduğu sorulan Nurgül Yeşilçay “ Onları daha sonra konuşuruz “diyerek sözlerini tamamladı
NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SİNAN ÇETİN VE NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ http://www.setarkasi.com/nurgul-yesilca … ramda-gor/ Анарочка плиз
ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu?
Sıkı bir dizi izleyicisi olmasam da Nurgül Yeşilçay'ın oyununu izlemek üzere oturmuştum televizyonun karşısına. Aşk ve Ceza'nın ilk bölümünü izlerken gördüm ki dizi reklamcılardan söz ediyor.
İlk bölümünde 'XL reklam ajansında, X Large bir mideye sığacak olaylar' yaşanmaya başlayınca filme dikkat kesildim. İzlemeyenler için filmin özeti: İşi uyuşturucu ticareti olan aşiretin başına geçmeye zorlanan genç adam Murat Yıldırım, evleneceği adamın ihanetine uğrayan reklamcı kızımız Nurgül Yeşilçay ile karşılaşır. Kısa süreli bir ilişki sonrasında olaylar her iki taraf için de kendi normalleri içinde gelişir. Normal dediğime bakmayın! Genç adam zaten absürt bir hayat içinde yaşamaktadır. Bir yandan geleneklerle yaşarken diğer yandan karşı çıkar, yasa dışı işlere de 'ben uyuşturucu kaçırmam' diye karşı durur. Reklamcı kızımız Nilgün Yeşilçay da XL absürt reklam ajansında ajansın başkanı, müşteri temsilcileri, kreatifler ve müşterilerle her saniyesi tuhaf ilişkiler yaşar. Ama gerçekten tuhaf şeyler! Diziye göre reklam sektöründe ahlakıyla elle tutulacak bir adam bile yoktur.
Bütün bunlara rağmen ilk bölüm ilgi çeksin diyerek böylesine abartılmıştır diye düşündüm. Ancak geçen 6 bölüm sonunda adeta kimin eli kimin cebinde biçiminde gelişen olaylarla bir reklam ajansında işlerin nasıl alındığını anlatan son bölüm de eklenince Aşk ve Ceza'nın reklam sektörünün çalışanlarını sıkı bir biçimde karaladığına kanaat getirdim. Peki, neden?
Девочки за цените мой новенький
Девочки за цените мой новенький
Зулик браво!!!!!!!!!!
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сериал Aşk ve Ceza 4