Спасибо Ксюша за фото!
Что то так взгрустнулосььь..Эйшан погибла..вроде и злилась и не воспринмала её выходки,...А когда погибла то так жалко стало... прошла через тернии, чтобы быть счастливой и раз тебе нет...Ужасная смерть от мужа маньяка..эх, знала бы она что её такая судьба ждет. Вот такой любви навязчивой боятся надо...пристал так пристал...подлец, гад, ублюдок этот Дженгиз..изувер... Как всё просчитал и продумал, нафига тогда того киллера бизнесмена нанимал... Не могу это семейный бизнес-киллером быть-мой дед, отец теперь я..... Вот и никому и не досталась Эйшан, вернулась к Омеру и бвц...а прав Эзель - все кто рядом с ним погибают..не зло ли от него самого...Вот теперь сидеть до конца жизни в тюрьме...Дженгиз неужто на коне...ржавом.. там еще Али на свободе..этот чикатся и прощать как Эзель не будет ... раз и всё...Надеюсь в последней серии всем достанется по справедливости.
Турецкий сериал -Ezel
Сообщений 431 страница 440 из 772
Поделиться4312011-06-14 22:31:30
Поделиться4322011-06-14 22:38:26
Спасибо Ксюша за фото!
Что то так взгрустнулосььь..Эйшан погибла..вроде и злилась и не воспринмала её выходки,..
пожалуйста да я тож смотрела ужасно он ее
Поделиться4332011-06-14 23:08:21
хе,хе Дженгизка придурок свадебный подарок такой оставил им... Это же надо такое сделать после стольки лет выдержки.... Ну эта Эйшан сама виновата, на кой его так дразнить надо было..Вот и отмостил мужик..еще так цинично-может и это ты мне простишь...Омер...
Тут никто не простит..тем более Эзель..
Шебне красотка появилась.
Али наш жигули чинит.. видать как бароны кинули, не на чем больше ездить....
Придурки так при ребенке все время орут.. бедолага лялька...
Джансу как всегда была на высоте, красавица!!!! Всё время в шортиках!!!
Кенан всю серию почти проревел...такой страшненький когда плачет....
Поделиться4352011-06-16 22:12:54
Анонс 71 серии
Поделиться4362011-06-16 22:35:02
Анонс 71 серии
Спасибо за анонс, не понятно умерла Эйшан или жива...Эзель на свободе???? Нда Даир:-" Человек может убить любимого, но это еще не значит, что он умер..." Вот и пойми..жива или нет...скорее в памяти Эзеля и Джегиза будет вечно жить..
Поделиться4382011-06-17 15:15:52
Final Şok Edecek
İki yıl boyunca reyting rekorları kıran 'Ezel'de 'Kerpeten Ali'yi oynayan Barış Falay: "Yapılması da izlenmesi de çok zor bir işti ama 'Ezel' hayatımda başıma gelen en güzel şeydi! Senaryonun rejiyi, rejinin oyunculuğu zorladığı bir diziydi. Nasıl biteceğini ben de bilmiyorum"
atv'nin fenomen haline gelen dizisi 'Ezel', 20 Haziran pazartesi akşamı son kez ekrana gelecek. Dizinin tüm oyuncuları gibi 'Kerpeten Ali'yi canlandıran Barış Falay da finali buruk bir heyecanla bekliyor. 'Ezel'in nasıl biteceğini henüz bilmediğini söyleyen oyuncu, "Bu dizi hayatımda başıma gelen en güzel şey" diyor. Bu yaz eşi Esra Ronabar ve oğlu Mavi Kuzey'le birlikte bir ay tatil yapacağını söyleyen Barış Falay'la iki yıl süren 'Ezel' serüvenini konuştuk...
FİNAL ŞOK EDECEK
Finale sayılı gün kaldı. Sizde de heyecan var mı?
Henüz final senaryosu elimize gelmedi ama ben de en az izleyici kadar heyecanlıyım. Sanırım herkesin yine büyük şok yaşayacağı bir şekilde bitecek.
Gerçekten bir sonraki bölümde neler olacağını bilmeden mi geliyorsunuz sete?
Bunu söylediğimizde insanlar pek inanmıyor ama gerçekten ne olacağını biz de bilmiyoruz. Bizde de merak oluşuyor.
Diziye başlarken gizlilik politikası nedeniyle senaryo ile ilgili bir sözleşme yaptınız mı?
Bildiğimiz belli şeyler oluyor ama yapım şirketinin izni olmadan işe dair açıklama yapılmıyor. Genel hatlarıyla tahminlerimiz oluyor tabii ancak tek tek bilmiyoruz. Mesela bana "Eyşan ölecek mi? Kerpeten Ali ölecek mi?" diye soruyorlar; gerçekten bilmiyorum! Sadece dizinin yayınlandığı günden birkaç gün önce öğreniyoruz ama anlaşmamız gereği bu konuda bilgi vermiyoruz. En yakınlarımızla bile paylaşmıyoruz.
Bu gizlilik sözleşmesi, insanı zorlayıcı bir şey değil mi? Ben yakın çevremdekilere söylerdim...
(Gülüyor) Ben tutabiliyorum kendimi!
'Ezel'de sizi en zorlayan sahne hangisiydi?
Aksiyonel anlamda çok zor sahneler çektik. Yüksekten hoşlanmadığım halde sekizinci kattan sallandım ama 11'nci bölümdeki iç hesaplaşma bölümü beni çok etkiledi. Bir tarafta 'Ömer'in hayaleti vardı, bir tarafta 'Ali'nin o hayaletle konuşması ve kendini sorgulaması... Bu üçünü aynı anda oynamak bana çok ürkütücü gelmişti ama güzel bir bölüm çıktı. Sözüne güvendiğim sağlam insanlardan da güzel eleştiriler alınca mutlu oldum.
OBJEKTİF OLAMAM
Heyecanla beklediğiniz sahneler oldu mu?
Çok oldu. 'Kerpeten Ali'yle o kadar keyifli sahnelerimiz oldu ki; ben de nasıl yaptık bilmiyorum. (Gülüyor)
'Kerpeten Ali' karakterinin üzerinize yapışması gibi bir endişeniz var mı?
Şu an için yok. Ama bu hayatta neyi çok biliyorum derseniz yanılıyorsunuz. Hayatım boyunca bu mesleğe profesyonel bakmaya gayret ettim.
'Ezel'de 'Ali' dışında sevdiğiniz bir karakter var mı?
İnanın hepsini çok seviyorum. Durumum müsait olsa hepsini oynamak isterdim. Kimseyi ayıramıyorum, objektif olamıyorum. Geçen haftaki bölümde bütün arkadaşlarım çok iyi oynamıştı mesela...
ÖNCELİK AİLEMDE
'Kerpeten Ali' ile Barış Falay'ın karakter olarak benzer tarafları var mı?
Yok! Aman Allah korusun, olmasın zaten... Ben üniversite mezunuyum. Memur bir ailenin çocuğuyum. Sosyokültürel anlamda şanslı bir aileden geliyorum. Dizilerde, filmlerde ya da tiyatroda canlandırdığım adamlar gibi elime silah almak gibi dertlerim yok. Ya da eşcinseli oynayacaksam hiç aklıma "Dur bunu bir yaşayayım!" gibi uç noktalar gelmedi. Tabii ki benim de öfkelerim ve tutkularım var ama hayatı 'Kerpeten Ali' gibi yaşamıyorum.
'Kerpeten Ali'nin önceliği neydi? Para, aşk, kariyer?
Para onun için hiç önemli değildi. 'Ali' dizinin başından bu yana tarzını değiştirmedi. Bir yat tutkusu vardı ama onun da parayla ilgisi yoktu. Babasıyla özdeşleştirdiği bir durumdu... 'Kerpeten Ali' için en önemli şey tutkularıydı.
Sizin önceliğiniz?
Kesinlikle ailem!
'Ezel' bittiği için eksikliğini hissedecek misiniz?
İçinde olmaktan büyük keyif aldığım bir işin bitmesi, elbette büyük bir boşluğa neden olacak. Umarım yeni projelerde bu boşluğu aramam. Eylül'de yeni bir proje ile ekrana döneceğim. - Günaydın
Поделиться4402011-06-19 00:19:00
ВТОРОЙ Анонс