Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2
Сообщений 701 страница 710 из 983
Поделиться7052011-05-04 21:57:30
Hazal aşkını ilan etti
Genç oyuncu aşkını Twitter'da gösterdi.
Genç oyuncu Hazal Kaya, Twitter sayfasına sevgilisi Cahit Baha Pars'la fotoğrafını koydu
4 Mayıs 2011 Çarşamba 14:38:55
Поделиться7062011-05-05 00:18:44
Adını Feriha Koydum'da Yol Ayrımı
Show Tv'nin sezona damgasını vuran dizilerinden Adını Feriha Koydum'da sular durulmuyor.
Araba kazalarıyla dönüm noktası yaşayan dizide ikinci kez bir kaza meydana geldi. İlk kaza, Mehmet'in gizlice kullandığı Emir'in arabasını çöp arabasına çarpmasıyla meydana gelmiş ve aile maddi olarak büyük zarar görerek, neredeyse tüm felaketlerin yaşandığı olaylar zincirleme gelişmişti. İkinci kaza ise, Feriha'nın Emir'den uzak durma çabalarını boşa çıkaracak nitelikte. Emir'e karşı koymak için kendisiyle büyük bir savaş veren Feriha, Emir'in Hande'yle geçirdiği kaza sonrasında, sevgisi için bütün gemileri yakmaya hazırlanıyor ve dizide ikinci dönüm noktası yaşanıyor. İstemediği biriyle zorla nişanlandığı ve bu durumdan sıyrılamadığı için kaderine mahkum olması gerektiğini düşünen Feriha, Emir'in tüm davetlerini reddederek, onu kendisinden uzak tutmayı istiyor ama yaşanan kaza tüm dengeleri altüst edeceğe benziyor.
Adını Feriha Koydum'un Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?
Kaza geçiren Emir ve Hande’nin durumu ağırdır. Haberi alan herkes endişe ile hastaneye koşarken, büyük bir şok yaşayan Feriha tam anlamıyla yıkılır. Kaza haberine tanık olan Rıza ve Mehmet’in tepkileri ise saklı bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarır. Mehmet’in çarptığı arabanın sahibinin Emir olduğunu öğrenen Zehra karışık duygular içindedir. Emir’i kaybetme korkusu ile çılgına dönen Feriha, ne olursa olsun Emir’in yanında olmaya kararlıdır. Ev ve hastane arasında gizlice mekik dokuması ise kolay olmaz. Öte yandan internetten kazayı öğrenen ve Emir için çok endişelenen Cansu’nun davranışları giderek kontrolden çıkmaktadır. Haldun, kızının takıntılı iç dünyası ile yüzleşirken, Zehra da Cansu yüzünden zor durumda kalır. Emir’i kaybetme korkusu ile sonunda kalbinin sesini dinlemeye başlayan Feriha’nın tavırları Halil’le olan tansiyonu yükseltir. Nişanı bozmaya kararlı olan Feriha, Halil’le karşı karşıya geldiğinde yaşananlar şaşırtıcı olacaktır.
Adını Feriha Koydum, yeni bölümüyle 6 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.
Поделиться7072011-05-05 16:19:34
второй анонс
Поделиться7082011-05-05 16:26:30
второй анонс
ураа неужели это случилось снела кольцо тут Эмир потеряет памят и будет с Ханде или Жансу отвечаю так будет
Поделиться7102011-05-05 18:13:30
ураа неужели это случилось снела кольцо тут Эмир потеряет памят и будет с Ханде или Жансу отвечаю так будет
Как беда случилась,так быстренько колечко и сняла................................... оффффффффф Фериха ???????????????? Сколько Эмир за ней ходиллллллллллллл ,только сейчас поняла его любовь А что же случилось с Ханде? Настраивайтесь на завтра , будем смотреть вместе