спасибо Зуля классно получилось класс
Вау какой красивый букет спасибо рада что тебе понравилось
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2
спасибо Зуля классно получилось класс
нам всегда нравятся Зуль а можа аву как у тебя тока Эмирчика
нам всегда нравятся Зуль а можа аву как у тебя тока Эмирчика
Можно конечно ))Можно конечно ))Вот посмотри что получилось
Можно конечно ))Можно конечно ))Вот посмотри что получилось
вау класно спасибо
Фото с 13 серии
Вот нашла диалоги вчерашней серии Анара переведи пожалуйста
Günce: Noluyor.
Koray: O cd 'yi bana geri ver Günce.
Günce: Nasıl ? Sen o cd 'yi bana neden verdin Koray ? Oturup patlamış mısır alıp izleyeyim, sonrada sana geri vereyim diye mi ? Sen o görüntüleri kurtarmak için saatlerce uğraştırdın adamı. Bunun için mi ? Vazgeçtim, gördüklerini unut demek için mi neden pişman oldun ? Ne dedi sana, nasıl acındırdı da ikna etti acaba seni .
Koray: Hande cd 'yi sana verdiğimi bilmiyor. Hatta o cd 'nin varlığından bile haberdar değil.
Günce: İnanamıyorum sana!
Koray: Onu durdurmak istedim, yapabileceğimi sandım. Ne biliyim işte, bi anlık sinir işte Günce.
Günce: Peki ne değişti ? Cd 'yi bana verdiğine göre seni kaybetmişti. Naptı da kazandı seni Koray.
Koray: Onun beni geri kazanması diye bir durum yok! Hande beni hiçbir zaman kaybetmez ki. O Hande! Ben istesem de o istese de Hande hiçbir zaman beni kaybedemez. Günce, ben ona asla zarar veremem onu asla incitemem ne yaparsa yapsın onu incitemem Günce.
Günce: Köpek gibi aşıksın ona dimi.
Koray: Günce, o cd 'yi bana ver ne istersen yapayım.
Günce: Demek Hande 'yi korumak için ne istersem yapacaksın. Peki, Hande 'yi sil.
Koray: Ne!
Günce: Duydun işte, sen Hande 'yi hayatından çıkaracaksın ben de cd 'yi unutacağım.
Koray: Günce, yapma. Benden böyle birşey isteyemezsin.
Hande Koray 'ın koluna girer.
Hande: Noluyoruz ? Birşey söylesenize.
Koray çekilip gider.
Hande: Koray noluyor sana ?
Koray: Olmuyor Hande, Koray&Hande eskisi gibi olmuyor.
Koray: Oğlum kafayı mı yedin lan sen! Şşştt bana baksana bi, bıyıklıya mı sardın sen şimdi ? Adam belli ki şöför babası tutmuş, kızı taksilerde sürünmesin diye.
Emir: Ben şöförde felan değilim, ben Feriha'dayım!
Koray: Ya Feriha'dasın tamam da kız korkmuştur babasına yetiştirir adam diye, ne bileyim stres yapmıştır ondan böyle davranmıştır.
Emir: Ben onun yüzüne bile bakamam diyordum, bitti kaybettim diyordum ama o bana geldi, ondan vazgeçmemem için bana güç verdi peki şimdi ne oldu ?
Koray: Emir, bak bence sen bu kızdan biraz uzaklaş yani abicim bak ağır şeyler yaşadınız, hep beraber yaşadık. Çok fazla üstüne gidiyorsun biraz ara ver kız kafasını toplasın biraz.
Emir: Yapamıyorum Koray. Onu görünce akıl, mantık, gurur hepsi yok oluyor. Biri, birşey beni ona itiyor sanki. Birşey yap onu kaybetme diyor.
Koray: En azından birimiz içinde ki sesi dinliyor o zaman.
Emir 'Stop' düğmesine basar.
Feriha: Emir napıyorsun ?
Emir: Konuşmaya çalışıyorum.
Feriha: Çekil lütfen.
Emir: Çekilmiyorum.
Feriha arkasını döner.
Emir: Tamam, dön arkanı. Ama bak ordayım. Napıcaksın Feriha, beni görmemek için gözlerini mi kapıcaksın ?
Feriha: Emir, yapma yeter!
Emir: Ben sana napıyorum Feriha, hımm.. Hadi söyle napıyorum sana ? Hiçbir şey hissetmiyorum de, seni sevmiyorum de bitsin! Ama bana doğruyu söyle Feriha. Söyle ne değişti, hadi söyle
(Emir Feriha'nın kulağına doğru eğilir.)
Bak Feriha, beni istediğin kadar uzağa at gücünün yettiği yere kadar it. Hiçbir şey farketmeyecek! Aynaya baktığında yine beni göreceksin. Çünkü ben hep seninleyim!
'Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime...'
Koray: Bunlar biz miyiz ya ?
Emir: Bu mudur yani aşk dedikleri..
Koray: Aynen budur kardeşim.
Emir: Yanmak dedikleri böyle birşeymiş demek.
Koray: Sen alışkın değilsin diyelim. Oysa senin o yanmak dediğin şeyi yaşıyorum işte.
Emir: Ne kadar oldu ?
Koray: Ne kadar oldu, çookkk. Belki de en başından beri. Hande ilk yanımda olduğundan beri.
Emir: Hande'yle konuşmayı denesene. Senin ne durumda olduğunu bile bilmiyor.
Koray: Bilmesin boşver.
Emir: Ben Feriha benimle konuşsun diye ne yapıcağımı şaşırdım sen Hande'yle konuşmayı denemiyorsun bile
Koray: Emir, Feriha senin yüzüne de bakmasa sen Feriha'yı biliyorsun, seni seviyor. Hiçbir şey söylemese de seni seviyor. Bende Hande'yi biliyorum. Hande beni sevmiyor kardeşim. Sevmiyor! Neyse boşver..
-
Koray: Hoşgeldin kardeşim, hoşgeldin. Korkma; ölmeyeceksin sadece sürüneceksin!
Nehir: Feriha'nın şöförde yıkılıyor.
Hande: Belki de adam şöförü değildir koruması filandır. Ee kızımız sıkılmıştır peşinde kovalayanlardan dimi ?
Emir: Hande, kapa çeneni! Ne oldu niye şaşırdın ? Benimle sadece, ben izin verdiğim için bu şekilde konuşabiliyodun ama artık izin vermiyorum!
Hande: Ne demek bu ?
Emir: bundan sonra böyle demek!
Hande: Emir, benimle konuştuğunun farkındasın dimi ?
Emir: Kimsin sen Hande! Ne bu; ben yaptım oldu, ben söyledim buydu havaları. Bu havalar seni kırmak istemediğim için esiyordu.
Koray: Emir, tamam yeter.
Emir: Yetmez! Küçük Hanım da artık herkes gibi kırarken kırılmayı göze alacak!
Feriha: Anne delirmişsiniz siz, hepiniz kafayı yemişsiniz!
Zehra: Yavaş konuş kız, adam içerde.
Feriha: Ya duyarsa duysun ya! Benim hayatım bu, birşey söylemeye hakkım yok mu ya ? Bıktım sizin geri kafalılıklarınızdan! Hangi devirdeyiz, nerde yaşıyoruz ya ! Babam kendini köyde mi sanıyor ? Reşitim ben reşit ! Şimdi bugün kapıdan çıkıp gitmeye kalksam hiçbiriniz geri döndüremezsiniz !
Zehra: Sen nasıl konuşuyorsun öyle, nasıl konuşuyorsun öyle ?
Feriha: Kimsenin bana bunu yapmaya hakkı yok !
Hiçkimsenin bana bu kötülüğü yapmaya hakkı yok !
Günce: Noluyor.
Перевод
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2