Второй анонс еще интереснее
аа Жансу спятила пора ей в психушку
в конце Эмир подумал что мать Ферии Зехра
Турецкие сериалы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2
Второй анонс еще интереснее
аа Жансу спятила пора ей в психушку
в конце Эмир подумал что мать Ферии Зехра
Сегодня новая серия
Adını Feriha Koydum 13. Bölümü 8 Nisan Cuma saat 20.00′de Show TV’de
Emir ve Halil’in karşı karşıya gelmesi ile zor anlar yaşayan Feriha, Emir’den uzak durma savaşı verirken, Emir peşini bırakmaz. Zehra’nın nişana engel olma çabasıyla Şerife’ye gitmesi ise geri teper. Zehra’nın söylediklerini gurur meselesi yapan Şerife’nin alınganlığı, Rıza ve Zehra arasındaki gerilimi yükseltir. Koray ve Cansu’nun sanal arkadaşlıkları ilerlerken, Emir’le arası iyice gerilen Hande ise teselliyi Koray’da arar. Huzursuz günler geçiren Rıza’nın yüzünü bankadan gelen iyi haber güldürür. Rıza ve Veysel, nakliye şirketi kurmak için ilk adımı atar. Öte yandan Feriha’ya yaptıkları yüzünden çelişkili duygular içinde olan Cansu bozulan sinirlerinin etkisiyle büyük bir açık verir. Zehra, vargücüyle Rıza’yı verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırken, anne kızı bekleyen sürpriz tüm dengeleri alt üst edecektir.
Adını Feriha Koydum onüçüncü bölümü ile 8 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…
Приятного просмотра
Сегодня новая серия
если получится сегодняпосмотрю а лучше завтрас вами
Çağatay Ulusoy kıyafetleri yeni trend oldu
08 Nisan, 2011 | 10:36
Çağatay Ulusoy kıyafetleri yeni trend oldu
Çağatay Ulusoy giydiği kıyafetler ile çok beğeniliyor. Özel hayatında ve rol aldığı "Adını Feriha Koydum" dizisinde genellikle spor kıyafetler tercih eden Çağatay Ulusoy yeni bir trend yarattı.
Fiziği, yakışıklılığı ve oyunculuğunu birleştirerek kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Çağatay Ulusoy 'un vazgeçemediği kıyafetleri ise kotları.
Giydiği şık ve spor kot pantalonları çok beğenilen Çağatay Ulusoy nerelerden alışveriş yapıyor, hangi markaları tercih ediyor, büyük bir merak konusu oldu.
Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Selin Boronkay ile Sapphire Çarşı'da alışveriş yaparken görüntülenmişti.
AJ Jeans markasından alışveriş yaparken görüntülenen Çağatay Ulusoy belli ki spor giymekten hiç vazgeçmeyecek...
Kendisine spor kıyafetleri daha çok yakıştıran Çağatay Ulusoy 'un hayranları da aynı fikirde. 21 yaşındaki Çağatay Ulusoy 'un saçına, ayakkabılarına, aksesuarlarına, giydiği kıyafetlere çok dikkat eden Ulusoy fanları yakışıklı oyuncuya bu tarzını çok yakıştırıyor.
Çağatay Ulusoy sesi ile beğeni topladı
08 Nisan, 2011 | 09:16
Çağatay Ulusoy "Adını Feriha Koydum" dizisinde kendi sesini kullanıyor.
Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy dizide canlandırdığı Emir karakteri ile büyük beğeni toplarken artık kendi sesini de kullanmaya başladı.
Dizide tüm başrol oyuncuları kendi sesleri ile oynarken, Çağatay Ulusoy oyunculukta deneyimsiz olduğundan kendisine seslendirme yapılıyordu.
Ancak dizinin yeni bölümlerinde kendi sesiyle ekranlarda olan Çağatay Ulusoy, özellikle genç kızlar tarafından çok beğenildi.
Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım gibi deneyimli oyuncular kadar hayranı oluşan ve gittikçe daha fazla ilgi gören Çağatay Ulusoy, ilgiden de bir hayli memnun.
Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2