Турецкие сериалы

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum

Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum

Сообщений 871 страница 880 из 982

871

Hazal Kaya'nın Güzellik Tercihleri

'Adını Feriha Koydum' dizisiyle adından söz ettiren 21 yaşındaki Hazal Kaya, güzellik tercihlerini InStyle dergisinden Pınar Çelikel'e anlattı:

- Süsüne püsüne düşkün bir kız olacağım, daha dört yaşında annemin makyaj çantasına ortak olmamdan belliymiş.

Ruj kullanmıyorum
- Makyajımı genelde kendim yaparım. Göz rengime uygun olan ama sıcaklık etkisi verebilecek renkler kullanmayı tercih ediyorum. Pek ruj kullanmam. Makyaj çantamda her zaman önce eyeliner'ım biter.

- Makyaj konusunda deneyip de hemen vazgeçtiğim trend, mavi göze mavi göz kalemi sürmek oldu. Deneyerek gördüm ki, gözde benim rengim mavi değil!

Saçlar Hareketli
- Saçlarım 'doğuştan pırasa gibi' olduğu için dalgalı modeller çok hoşuma gidiyor. Eğer aniden bir yere gitmem gerekirse atkuyruğu ile toplayıp, tokalarla sıkıştırıp topuz yapıyorum. İncecik bir bantla da hareket katıyorum.

- Yorgunluk atmak için SPA yerine geleneksel Türk hamamına giderim. Özellikle de Çemberlitaş Hamamı'na... Masaj tercihlerimi ise refleksoloji ve el masajından yana kullanıyorum.

- Uykusuzluk ve yorgunluk gibi durumlarda hemen gözlerimin altı morarır. Bu yüzden uykuma özellikle dikkat ederim.

0

872

сегодня долгожданная серия завтра как всегда вечером посмотрим или нет  :dontknow:

0

873

ksusha написал(а):

сегодня долгожданная серия завтра как всегда вечером посмотрим или нет  :dontknow:

Вы посмотрите и нам расскажите, Эмир как там или ему эта ночь кошмарная приснилась... :rofl:

0

874

granata написал(а):

Вы посмотрите и нам расскажите, Эмир как там или ему эта ночь кошмарная приснилась...

ой я вот еще не смотрела завтра посмотрю как всегда у меня сеанс в 23:00 :D

0

875

ksusha написал(а):

ой я вот еще не смотрела завтра посмотрю как всегда у меня сеанс в 23:00

Быстренько пробежала,Ксюша если получиться буду с тобой смотреть :cool:
Как хорошо между Эмиром и Ханде ничего не было  :cool:
Так Эмир и не поговорил с Фериёй,только одни взгляды :'(

0

876

Чилек написал(а):

Быстренько пробежала,Ксюша если получиться буду с тобой смотреть :cool:
Как хорошо между Эмиром и Ханде ничего не было  :cool:
Так Эмир и не поговорил с Фериёй,только одни взгляды :'(

хорошо вместе веселее :cool:
уууууурррррррррраааааааа я ж говорила вам говорила  :jumping:
o.O ужас а че вот придурок осознал свою вину  %-)

0

877

Feriha Açık Ara Önde

25 Mart Cuma Tüm Gün İzlenme Oranları belli oldu.

Adını Feriha Koydum TOTAL ve AB'de uçuşa geçerek rakiplerini çok gerilerde bıraktı. Dizi her iki listede de birinci sıraya yerleşti. Adını Feriha Koydum, Hanımın Çiftliği'nin yokluğunda TOTAL'de 27 Share, AB'de ise 31 Share'e kadar yükseldi. Feriha böylece AB'de Hanımın Çiftliği'nin geçen haftaki Share'ini de büyük farkla geçmiş oldu.

Gecede dünün özel durumundan dolayı yükseliş yaşayan bir diğer dizi Geniş Aile oldu. Geniş Aile, 20. sıradan 3. sıraya kadar yükselerek Share'ini 8 puan birden arttırdı. Dizi, AB'de de oranlarını arttırmayı başardı.

0

878

Чилек ты посмотрела или со мной будешь смотреть

0

879

ksusha написал(а):

Чилек ты посмотрела или со мной будешь смотреть

Я собираюсь с тобой в 23-00 смотреть?

0

880

Чилек написал(а):

Я собираюсь с тобой в 23-00 смотреть?

хорошо тогда вместе в 23:00 договорились  :yep:

0

Вы здесь » Турецкие сериалы » Турецкие сериалы » Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum