Какой он однако,ЧАГАТАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum
Сообщений 581 страница 590 из 982
Поделиться5842011-03-02 12:37:54
Hazal Kaya, Elele'ye verdiği röportajda "Hep Best Model"lerle partner oluyorum. Adamlar 1.90, benim boyunsa 1.58" dedi.
*Bana kendini tanıtabilir misin? Okul, mektep bunlar var mı?
- Var tabii... İtalyan Lisesi mezunuyum ben. şimdi de Bilgi Üniversitesi’nde Sahne Sanatları bölümündeyim.
* Kaçıncı sınıf?
- Bir. Geçen sene başladım ama “Aşk-ı Memnu” yüzünden hazırlık okudum. şimdi birinci sınıfa devam etmeye çalışıyorum.
* İlk dizin “Aşk-ı Memnu” mu?
- Hayır, ondan önce “Genco” diye bir dizide oynuyordum.
* Peki, “Genco” için kim keşfetti Hazal Kaya’yı?
- Genco için görüşmeye gittiğimde, yapımcı da oradaymış tesadüfen. Kast direktörü “Sizi yapımcıyla tanıştırmak istiyorum” dedi ve o da gördüğü an “Tamam” demiş.
* İtalyan Lisesi’ni bitirdin. Dizilere başladın.
- Diziler varken liseye devam ediyordum zaten. Annem de her zaman yanımdaydı.
* Genelde anneler “Kızım ne yapacaksın, böyle işlere girme!” der. Seninki destekçi galiba...
- Her zaman... Annem ve babam avukat. Avukatların arasında büyüdüm. Bu yüzden “Hukukçu olsa ne iyi olur” gibi bir fikirleri vardı. Ama ben ilkokuldan itibaren bale yaptım, keman çaldım, tiyatrolarda öne atladım. O yüzden gideceğim yolun başka olacağın farkındaydılar. Annem engellemek yerine yol çizmeyi tercih etti.
* Peki “dizilerde oynamalıyım” diye hayal kuruyor muydun?
- Hayır, ben hep beyazperdede olmak istedim.
* Yolun diziden açıldı ve sen bu dünyaya diziden girdin...
- Reklam filmiyle başladı aslında her şey. O zaman bile annem “Senin eğitim alman lazım” dedi. Ekol Drama’da Ayla Algan’dan ders almaya başladım. Sonra da Ümit Çırak’tan eğitim aldım.
* Annen röportaj verirken yanında, sete giderken yanında... Hep koruyucu kalkan gibi yanında mı gezer?
- Evet.
* Bu seni rahatsız etmez mi?
- Ergenlikte çok rahatsız etti. Anneme çok fazla tepki veriyordum. “Neden geliyorsun, ben büyüdüm” diyordum. Zamanla fark ettim ki aslında o kadar büyümemişim. Onun verdiği ufak tüyolar çok önemli. “Ben sadece buradayım, bunu bil”dir onun mottosu.
* Bir tür müdahaleci unsur değil o zaman.
- Bir tür hayat koçu. Antepli’yiz ve bizde hep önemlidir aile. Biraz çocuğu koruyup kollama durumu vardır. Ama benim annem onlara karşı. “Hayır, benim çocuğumun aklı yok mu, kendi ayakları üzerinde durabilir” der. “Ben sana değil çevrene güvenmiyorum” durumu yok.
ANNEM SOSYALİST BABAM DİNDARDIR
* Babalar der onu genelde...
- Benim babam da oyunculuk hevesi olan bir adammış. Oyunculuğunu davalarda, duruşmalarda konuştururmuş. Bu nedenle çok başarılı bir avukattır hatta. Babam dindar bir adamdır benim.
* Annen?
- Annem feminist, sosyalist...
* Çatışmıyorlar mı?
- Ayrılar...
* Sen küçükken mi ayrılmışlar?
- Ben yedi yaşındayken. ıki sene sonra babam yeniden evlendi.
* Sosyalist bir anne. Muhafazakâr bir baba. ıkisi arasındaki dünya görüşü farklılığı senin için bir zenginlik mi?
- Kesinlikle öyle. Ben eylemlerde büyüdüm. Apolitik olma şansım hiç yoktu. Avukatların olduğu eylemlerde, Mor Çatı’da büyüdüm. ıki dünya arasına sıkışıp, kendi içimde çatışma durumum olmadı.
* Daha çok annenin dünya görüşüne yatkın bir yetiştirilme tarzın mı var?
- Annemin dünya görüşü üzerimde çok büyük bir etkidir. Ama bu benim ilk tercihim midir? Hayır. Benim düşünerek vardığım bir karar bu. ıki tarafla ilgili çok fazla şey okudum babam dindar biri olduktan sonra.
* Baban sonradan mı dindar oldu?
- Evet. O yüzden çok saygı duyuyorum iki tarafa da.
HAZAL KAYA GİBİ YAŞAMIYORUM
* “Aşk-ı Memnu”da yalıdaydın, “Adını Feriha Koydum”da ise kapıcı dairesindesin. “Daha kötü koşullarda çalışıyorum” diyebileceğin bir durum var mı?
- Koşullar hep kötü. Kapıcı dairesinde de çekilse aynı, yalıda da çekilse aynı.
* “Adını Feriha Koydum” zengin oğlan-fakir kız hikayesi mi?
- Evet. Fakir kızın yükselme hikayesi.
* Peki sen çok hırslı bir insan mısın?
- Kendime zarar vermeyecek kadar hırslıyım. Ben sadece “mutlu olduğum sürece bu işi yapacağım” diyorum. Hazal Kaya diye bir oyuncu var, ben oyum ama öyle yaşamıyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga … sp?gid=222
Feriha nasıl kurtulur?
ÇEKİRGE bir sıçrar, iki sıçrar.... Feriha önce sevgilisinin otomobilinde erkek kardeşine yakalanmaktan kıl payı kurtulmuştu.
Sonra apartmanlarının önünde elinde servis sepetiyle, sobe'lenecekti ki son anda elindekini arabaların arkasına gizlemeyi başardı.
Ama bu haftaki bölümün sonunda içine düştüğü durumdan nasıl kurtulacak bilmiyorum.
Diziyi takip edenler biliyor.
Feriha, aile bütçesine katkı sağlamak için otelde garsonluk yapmaya başladı. Aynı erkeğe göz koyan rakibesi ise bunu öğrendi ve doğum günü partisini o otelde yapıp Feriha'yı herkese rezil etmek için planını uygulamaya soktu.
Grup, otelin restoranına geldi, masaya oturdu.
Feriha garson kıyafetiyle masaya geldi ve sevgilisi ile karşılıklı kala kaldılar.
Bu kez 'donuk kare' tam zamanında ekrandaydı yani. Herkes merakla gelecek haftayı beklemeye koyuldu...
Peki Feriha nasıl kurtulur?
1- "Üniversite ödevim için garsonların yaşamını inceliyorum" diyebilir.
2- Sevgilisine "Sana ilginç bir sürpriz hazırladım.
Bu gece senin geyşanım, tüm hizmetin benden" diyebilir.
3- "Kapıcının kızı hastalandı.
Bu gece yerine ben bakıyorum. Ne eğlenceli bir fantezi değil mi?" diyebilir.
4- Bu badireyi de atlatırsa, Ezel'e transfer olabilir!
Yüksel Aytuğ - Günaydın
Поделиться5862011-03-02 13:12:30
Зуля,опять лягушки?
Поделиться5882011-03-02 16:12:07
Çağatay Ulusoy
Kıskanç bir sevgili istiyor!
1990 doğumlu.Başak Burcu.1.88 boyunda.Liseyi Halkalı Ticaret Meslek Lİsesinde okudu.
Öğrenimini İstanbul Üniv.Peyzaj mimarlığı bölümünde sürdürüyor ama dizi dolayısıyla
okulunu dondurdu.Bu yıl Best Model of Turkey de birinci oldu.Çağatayla birlikte
en iyi erkek model ölçüleride belirlenmş oldu.Onu Adını Feriha KOydumdaki Emir
karakteriyle tanıdık.Dİzide zengin ve yakışıklı olmasına rağmen,yasadığı hayattan
sıkılmış,ailesiyle sorunları olan,mutsuz bir üniversiteli genci canlandırıyor.
Nereden geldin,neler yaptın anlat bakalım..Gercekten 20 yasında mısın ?
Yok ,yalan (Gülüyor) Evet 1990 doğumluyum.Burcumu sordukları için söylüyorum başak
burcuyum.Çok duygusalımdır.Burcumun özelliklerinin hepsini tasıyorum.Titizim.
Arkadaslarımın evinde bile bulasık yıkayabilir ya da evi süpürebilirim.Çalışması
kolay sorunsuz biriyim.Doğru olduğunu düşündüğüm lafları dinlerim.
Best Model'a katılmadan önce neler yapıyordun ?
Basketbol oynuyordum.Zaten oradan gelen bir spor geçmişim var.Best model'a katılma
kararı alınca manken fiziğine uygun spor yapmaya basladım.Yedi ay kadar çalıştıktan
sonra Best model'a girdim.Elemeleri geçtim.Aslında umutlu değildim.Bir derece
bekliyordum ama birinci olmak aklımdam geçmemişti.
Ama birinci secildim.
Şimdi Best Modelof the World'e katılacaksın, o ne zaman?
Nisanda. İyi olan kazansın.
Nerede okuyorsun.?
İstanbul Üniversitesi Peyzaj mimarlığında okuyorum ama dizi dolayısıyla dondurdum.
Liseyi Halkalı tic. lisesinde bitirdim.4 aydır diziden dolayı etilerdeyim.
Oyunculuk eğitimin varmı?
Ayla Algandan üç ay kamera önü oyunculuk eğitimi aldım.Sonra da setleri tanımak için
setlere gittim.
Dizinin senaryosunda seni etkileyen sey ne oldu?
Oynadığım karaktere cok uyduğuma inanıyorum.Benimle her yönü aynı diyebilirm.Sadece
cok zengin değilim o var.(gülüyor) Cok zengin olmayayım zaten, fazla para insanı bozar.
Sete gitmediğin zamanlarda ne yapıyorsun?
Uyuyorum(gülüyor) Vallahi uyuyorum.Hiç kimseyle görüşemiyorum.Vakit bulabilirsem ancak
ailemle görüşebiliyorum o da set o tarafa yakın olursa.
O zaman kız arkadasın da yok...
Kız arkadasım yok.Zamanım yok ki.Vaktim olduğunda bildiğin uyuyorum,bir de senaryo
çalışıyorum, o kadar.Bazen günde20 saat çalılıyoruz, ertes gün tatil oluyor, sonra
yine set oluyor.
En son ilişkin ne zamandı?
Yarısmadan önce vardı, ayrıldım.Ön planda kariyerim var suan için ilişki düsünmüyorum.
Nasıl kızlardan hoslanırsın?
''Sarısın,esmer , kumral fart etmez'' dermişim..Çok uzun olması gerekmez.Boyu
1.68 - 1.73 arası olabilir.Güler yüzlü olsun ama cok konusmasın.Bir de cok cocuksu
olmaması lazım.Kıskanc kızlardan hoslanırım.Benim sevgilim beni kıskanmalı.
Dizide biriyle öpüsüyorsun mesela, kız delirdi ...
Hosuma gider.
Seni bir kızdan soğutan seyler nelerdir?
Olduğundan farklı davranan, yasından büyük beya küçük göstermeye calısan kızlardan
hoslanmam.Gencken olgun görünmeye , öyle giyinmeye çalışanları sevmiyorum.
Olduğu zaman sevgiline nasıl jestler yapmaktan hoslanırsın?
Ona yemek yapmaktan hoslanırım mesela. Çok güzel taze fasulye, pilav yaparım.
Annemden öğrendim. Büyüyene kadar srekli mutfaktaydım.Annem Bosnak olduğu içn
çok güzel Bosnak böreği yapar.Ona da bir ara kalkıstım ama yapamadım.Öyle
yani ama sevgilimin hoslandığı yemekleri tarifine bakıpta yapabilirim.
Mutluluk tablon ne ?Kendini nerede görmek istiyorsun ?
Birkac yıl daha Türkiyede durduktan sonra yurt dısına gitmek istiyorum.Kesinlikle
Hollywood Amerika bnim egomu tatmin eder.Çok egolu bir insanım...Hedefini büyük
tutarsan basarılı olursun.Kafama koyduğum bir sey varsa, gercekten yapıyorum.
hazır cevap
spordan baska nelerden keyif alıyorsun?gitar çalıyorum.sarkı da söylüyorum. belki ileride albüm yapmayı düşünebilirm.
bu aralar encok kimi dinliyorsun?
toygar ısıklının gönlüm göcebe sarkısı bu ara favorim. Onun haricinde Mustafa ceceli,Teoman,Sebnem Ferrah,
Toygar ısıklı, ve enbe orkestrasını dinliyorum.
Dünyada takip ettiğin sarkıcılar varmı?
bir ara hiç tarzım olmamasına rağmen Metallica dinliyordum.Rock gruplarına sarmıstım.
Slipknot falan sagopa da dinliyorum.
En son hangi filmi izledin?
Daha dün Ölüm zincirini izledim.Ask tesadüfleri sever'e gitmeyi düsünüyorum,cok merak ediyorum. Ağlatmıs herkesi.
Oyunculardan kimi seviyorsun?
Vakit buldukca dizileri takip ediyorum.Vahide ablayı, metin abiyi cok beğeniyorum.onların dsında haluk bilginer,
kenan imirzalıoğlu ve nurgül yesilcay.
hangi türk kadın oyuncu ile karsılıklı oynamak istersin?
oyunculuğa baslamadan önce tuba büyüküstün'ü çok beğenirdim. çok doğal bir güzelliği var.
onunla aynı projede yer almak isterim.
Dyou adlı dergide bu hafta Çağatay Ulusoy'un Röpörtajı varmış..
Adama sormuşlar hangi bayan oyuncuyla aynı projede yer almak iDyou adlı dergide bu hafta Çağatay Ulusoy'un Röpörtajı varmış..
Adama sormuşlar hangi bayan oyuncuyla aynı projede yer almak istersiniz diye...
O da Tuba Büyüküstün'le aynı projede yer almak isterim, çok doğal bir güzelliği var..
Demiş...
...Ama Tubanın yanına sadece ve sadece Cansel yakışır...
Поделиться5902011-03-02 16:19:57
Анара переведи нам эти статьи пожалуйста .