Турецкий сеиал Adını Feriha Koydum 2
Сообщений 801 страница 810 из 983
Поделиться8042011-05-09 16:03:31
Hazal Büyük Bir Lütuf
Burası Haftasonu Anneler Günü'nde sürpriz konuklarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.
Başladığı günden itibaren gündeme damgasını vuran milyonları ekranlara kilitleyen "Adını Feriha Koydum" dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya ve annesi Ayşegül Kaya, Oylum Talu'nun konuğu oldu. Gündelik yaşamlarına ve anne-kız ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulunan anne- kız, nasıl bir yaşam sürdürdüklerini ilk kez "Burası Haftasonu"nda anlattılar.
Oylum Talu, güzel oyuncunun annesine "Hazal nasıl bir evlat?" diye sorduğunda annesi içtenlikle "İnsanın yetenekli, zeki ve de güzel bir çocuğunun olması büyük bir lütuf ancak bir okadar da zor çünkü bunun sorumluluğunu almanız, ona rehberlik etmeniz ve yeteneklerini desteklemeniz gerekiyor. Geleneksel aile yapımızda malesef çocuklarımıza güven duymak yok, bunun yerine onların bize benzemeleri için çalışıyoruz. Oysa ben Hazal'ın küçüklüğünde çok yetenekli bir çocuk olduğunu görmüştüm ve onun her konuda sonuna kadar arkasında oldum " diye cevap verdi.
Kızına anneliğin yanı sıra yaşam koçluğu da yaptığını söyleyen ve aynı zamanda avukat olan anne Ayşegül Kaya, kızının tüm sözleşmelerini kendisinin yaptığını, hatta gelen senaryoları doğru değerlendirmek ve kızına rehberlik yapabilmek adına, sinema ve senaryo okuma kurslarına katıldığını da dile getirdi. Hazal'a gelen teklifleri sürekli reddettiğini ancak bir gün Cannes Film Festivali'ni seyrederlerken Hazal Kaya'nın "Dört yıl sonra ben de bu halının üzerinde yürümek istiyorum" demesi üzerine kendisine izin verdiğini ve önüne geçmek istemediğini anlattı.
Oylum Talu'nun "Hazal'ın öpüşme sahneleri sırasında evde seyrederken ne hissediyorsunuz?" sorusunu ise "Ben bu duruma yalnızca teknik açıdan yaklaşıyorum. Çoğu sahneyi hatırlamıyorum bile. Ben yalnızca Hazal'ın oyunculuğunu, nerede ne yaptığını seyrediyor ve onları hatırlıyorum" diye yanıtladı.

Поделиться8102011-05-10 01:56:04
анонс
я в шоке от Ферихи как она так может сою мать унижать ?? бесстыжая
.А от жениха что и следовалась ожидать сдурел парнишка .